Thursday at 12:571 day Author Čisto da pojasnim svoj stav. Ja slušam ono što mi je lepo i što mi pruža zadovoljstvo u nekom trenutku. Ne obraćam pažnju na prestiž autora/ke (u ovom slučaju bi to bilo u vidu imidža vonabi kultivisane osobe u očima drugih), na nacionalnost (u slučaju Dua Lipe su mi to spočitavali na drugom mestu) i šta će neko da misli o tome. Edited Thursday at 12:591 day by eumeswil
Thursday at 13:251 day @eumeswil budi svoj i ostani svoj! Ono što je iz ovoga proizašlo donelo je mnogo smeha i razonode i na tome ti još jednom hvala.
Thursday at 13:371 day 9 minutes ago, Boksi said:@eumeswil budi svoj i ostani svoj! Ono što je iz ovoga proizašlo donelo je mnogo smeha i razonode i na tome ti još jednom hvala.Porodilo je 3 nove teme i izbegli smo sramotu da Čoli otvaramo kad umre... Malo li je? Hvala @eumeswil :) Idem sad da vidim kako izgleda Dua Lipa. I to june da me mune
Thursday at 14:361 day 40 minutes ago, Pixisis said:Kao efekat leptiraA Sound of Thunder, Ray Bradbury. Ako nisi, preporučujem :)
Thursday at 15:131 day izvinjavam se, meni su obe nabedjene i idu mi na zivce. kristina da je neki mozak i opasna riba, a ova tetkasta da je ne znam kakav glas i sva je nesto leptirici cvetici. gadi mi se cela ta scena devedesetih koja je carovala na pinkovima i palmama.ne poznajem bas nikog ko je njih slusao. otprilike su mi kao ana stanic.secam se kako je pokojni kornelije pricao da im nista nije pomogao...neee nije vazi. ja sam.