14 hours ago14 hr 3 hours ago, Midžeta said:Au brt ne, ne, ne, ne, nikakoDau teu vouliun maulou jeu reucui Ima boljih, sestro - Buljaga, buljaga, ovo je nova reeeeeč za vaaaaas, buljaga, buljaga, viči na saaav glaaaaas!!!
14 hours ago14 hr 3 minutes ago, Boksi said:Ima li Zdravko Čolić topic?Imaće kad umre, to ti garantujem. Ko Balašević. Do tad, ako neko sme da se autuje... Ja sam za. Edited 14 hours ago14 hr by Hermetico
14 hours ago14 hr 1 minute ago, Halvard said:Ima boljih, sestro - Buljaga, buljaga, ovo je nova reeeeeč za vaaaaas, buljaga, buljaga, viči na saaav glaaaaas!!!Banovan je
13 hours ago13 hr 10 minutes ago, Hermetico said:Imaće kad umre, to ti garantujem. Ko Balašević. Do tad, ako neko sme da se autuje... Ja sam za.Hmm, ozbiljno ću da porazmislim o tome.SpoilerZdravko, ako ovo čitaš ili ti neko prenosi, da znaš da sam ja ona koja je pre 10+ godina u Resavskoj vikala za tobom, a muž je vukao na drugu stranu ulice.
13 hours ago13 hr Dobro, ako ćemo već da pravimo sprdnju jes smešno što su se ćerke Kornelija Kovača vratile iz Londona da objasne srpskom pučanstvu 90tih kako je to biti crnac
12 hours ago12 hr 1 hour ago, Hermetico said:Imaće kad umre, to ti garantujem. Ko Balašević. Do tad, ako neko sme da se autuje... Ja sam za.+1
11 hours ago11 hr 2 hours ago, Halvard said:Ima boljih, sestro - Buljaga, buljaga, ovo je nova reeeeeč za vaaaaas, buljaga, buljaga, viči na saaav glaaaaas!!!To su počeci jungle-a u Srbalja, i to zaslužuje honorable mention.
10 hours ago10 hr 48 minutes ago, Shan Jan said:Otvorite topic za Plavi Orkestar ako imate mooda.Još pamtim onaj dan… Kad si otišla…
10 hours ago10 hr Just now, Boksi said:A Shanjoooo, što tužić? Ja pevam i Plavi orkestar i Parni valjak.Zato sto nema smajli za reakciju
8 hours ago8 hr 3 hours ago, Shan Jan said:Otvorite topic za Plavi Orkestar ako imate mooda.Suadaaa, Suadaaaa, da li si ikad mene vo-lje-laTranscedentna muzika