March 21Mar 21 On 21. 3. 2025. at 22:38, Ratamahatta said: Sta mislis, kako smo mi uspeli da izgubimo od tada vec uveliko pokojnog Makabija?Daj, jbt, stvarno ces i dalje razumom na njega?
March 21Mar 21 Author On 21. 3. 2025. at 22:38, Ratamahatta said: Sta mislis, kako smo mi uspeli da izgubimo od tada vec uveliko pokojnog Makabija?Jel ste i sa izraelcima u bratskom odnosu?Jel ste bili u zoni komfora kada ste igrali protiv njih?
March 21Mar 21 Author On 21. 3. 2025. at 22:52, MiddleClass said: Daj, jbt, stvarno ces i dalje razumom na njega?Ti si razumniji i kada do iznemoglosti bacaš loše fore nego kada si ozbiljan, razmisli o tome 😉
March 21Mar 21 On 21. 3. 2025. at 23:01, ubibobi said: Jel ste bili u zoni komfora kada ste igrali protiv njih?Poprilicno, bolje nego npr. sadOd komfora i neputovanja i natenane, treniramo tu mindseta su nas odradili k'o sanske koze A da ne pricam koliko bi nam tek sad bilo zdra'o komfornije na 18-12Jos da te podsetim ko je sve pustio Yveydu ove sezoneOlimpijakosFenerbahceMonakoBarselonaPariz---PartizanTaukeramika---KinderAlbaOstvarili smo vise pobeda u gostima nego kotkuce, i to vise protiv azdaja nego protiv osrednjih i kesa, ali sta ima vezeNije kao da smo ih tukli i u Beogradu 15-20 razlike bez oba centra Edited March 21Mar 21 by Ratamahatta
March 21Mar 21 Author Izvini druže ali moraću da se isključim iz diskusije pošto sam dobio očigledno zasluženi warn za minuli rad, ne verujem da je lično tebi krajnja namera da budem banovan ali sam gotovo siguran da nekim tvojim sagovornicima jeste jer u zadnjih 20tak postova uglavnom odgovaram na njihove provokacije. Iako me lično ne tangira da li ću biti banovan, ne bih da pričinim zadovoljstvo toj ekipici kao i da bespotrebno pravim neprijatnost modovima za koje sam ubeđen da ne iščekuju sa naročitim oduševljenjem da dele ovde packe odraslim ljudima, pogotovo na ovako debilnim temama
March 22Mar 22 Pa ovo DCC je Željko Pantić? Kolko sam ja neupućen.Jel se zna stav Tegeltije Dr Vladana na ovu temu? Mene to zanima.
March 22Mar 22 On 22. 3. 2025. at 8:33, Nikodije said: Jinx našeg bivšeg trenera.Svaki put smo dobili kada je izgovorio nešto slično.
March 22Mar 22 Dulo 100 godina u košarci a nema pojma o odnosima cigana iz Pireja i Beograda. Treba ga uputiti na ubi bobija