Jump to content
Info

Ubistradamusbobi i uticaji na EL tabelu (ozbiljna diskusija ⚠️)

Featured Replies

3 hours ago, Nikodije said:

al kako neko sebi smisli nick ubibobi, cisto uzgred me sad to zaintrigiralo. kao bas kul zvuci, stavicu to.

Ne znam, i ja sam se duboko zamilio kada sam kod moje žene (tadašnje đevojke) saznao da je deo passworda od rutera tobibobi.

3 hours ago, Nikodije said:

mislim da je midzi moderatorka sporta, a ona uziva u napusavanjima, ne verujem da ce kao moderatorka koristiti proverbijalnu govnjivu motku

Napušavanje je OK.

Nego kako nazvati 20+ postova sa istog naloga za 24h na ovoj temi istog sadržaja: "Ja sam sve znao, ja sam govorio, ja sam sve predvideo..." ?

I Vučić se obraća samo 9x dnevno.

• Author
39 minutes ago, sigurnost said:

Napušavanje je OK.

Nego kako nazvati 20+ postova sa istog naloga za 24h na ovoj temi istog sadržaja: "Ja sam sve znao, ja sam govorio, ja sam sve predvideo..." ?

I Vučić se obraća samo 9x dnevno.

A kako nazvati ovih tvojih poslednjih ko zna koliko pasivno agresivnih postova gde mi indirektno prizivaš ban, jel to pokušavaš ovde da iskukaš od nekoga da pritisne report dugme umesto tebe kome je to ispod časti ili šta već?

Bolje promeni nick u nesigurnost brt

bobi što ne gledaš basket, važna je tekma

• Author
1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Ne znam, i ja sam se duboko zamilio kada sam kod moje žene (tadašnje đevojke) saznao da je deo passworda od rutera tobibobi.

Laki znaš za onu izreku-curiosity killed the cat, neke stvari je bolje ne čačkati 😁

• Author
10 minutes ago, Eleniko said:

Pa ne date mi, evo ovaj Midl me tamo provocira serijom postova a lajkuje ovu nesigurnost što iskukava ban zbog mojih postova ovde a najjače od svega je to što misli da mene baš zabole penis i ako me banuju.

Nego jedno pitanje, ozbiljan sam, jel dobijate neke nagradice ili ikakve privilegije kada iščačkate banovinu drugom forumašu?

Nejasan mi je poriv a interesuje me onako čisto fenomenološki

@Eleniko nije tebi postavljeno, znaće taj na koga je naslovljeno

Edited by ubibobi

25 minutes ago, Eleniko said:

Nije vazna tekma, vazno je koliko malisana je ove sezone ubacilo plisane igracke na teren i vikalo pumpaj 😇

Demon paralize sna

20250321_222811.jpg

40 minutes ago, ubibobi said:

A kako nazvati ovih tvojih poslednjih ko zna koliko pasivno agresivnih postova gde mi indirektno prizivaš ban, jel to pokušavaš ovde da iskukaš od nekoga da pritisne report dugme umesto tebe kome je to ispod časti ili šta već?

Bolje promeni nick u nesigurnost brt

Ja sam te prijavio posle trećeg pošta.

• Author

Bravo za tebe veliki ćoveče

Bice pakao sve 4 nase tekme sad

Protiv Kindera cemo se patiti k'o isus zbog pritiska i moranja, bice obruc uzi od devojackog prkna, trojke 20% max. Petrus, Kalenic i Braun moraju da dobiju fajt dole protiv Sengelije i Zizica, inace smo jeli kurca. A ako pobedimo, pustio nas Drakula

A tek ove 3 sledece ce biti pogane tekme, molite bogove da Real i Efes tuku sve ostale osim nas, pa da ne moraju i ovde. Jaci su i na papiru ohoho i u boljoj su formi, te tekme ce biti za infarkt - kao recimo Monako i Armani

Panatinaikos ce resiti svoje muke pre zadnjeg kola pa ce nas mozda namestati sebi ako budu zeleli, na ponovni uzas mnogih ubibobija srpskog interneta

Onda ih tucemo 3-1 i idemo u Dubai

Edited by Ratamahatta

6 minutes ago, Ratamahatta said:

A tek ove 3 sledece ce biti pogane tekme, molite bogove da Real i Efes tuku sve ostale osim nas, pa da ne moraju i ovde. Jaci su i na papiru ohoho i u boljoj su formi, te tekme ce biti za infarkt - kao recimo Monako i Armani

Najveci stos je sto cemo protiv Efesa i Reala igrati i za nas i za komsije.😂

10 hours ago, ubibobi said:

Pa ti si upravo ovim svojim postom sublimirao suštinu tj.da je Oly odigrao na bazi qrca jer su komforno prvi pa su mogli sebi da priušte ovakvu noć, doduše mogli su i prethodnih par nedelja unazad ali upravo sinoć im se iz nekog razloga to i ostvarilo.

A iskreno meni više spada u domen fantazije vaše uverenje u legitimnost ovog meča a kad si već spomenuo i u to da žvalavi apsolutno nema uticaja na prosperitet SDCZ u zadnjih deceniju i nešto jače

Sta mislis, kako smo mi uspeli da izgubimo od tada vec uveliko pokojnog Makabija?