March 21Mar 21 1 minute ago, ubibobi said:Uh još samo ovo pošto nisam na vreme registrovao, ako se kojim slučajem ispostavi da se u RL zoveš Dejan a prezivaš Anđus, nemoj kumim te ko Boga ionako smo u žešćem kanalu 🤣E za ovu smrtnu uvredu cu ipak da te prijavim.🤬
March 21Mar 21 al kako neko sebi smisli nick ubibobi, cisto uzgred me sad to zaintrigiralo. kao bas kul zvuci, stavicu to.
March 21Mar 21 Author 4 minutes ago, Nikodije said:al kako neko sebi smisli nick ubibobi, cisto uzgred me sad to zaintrigiralo. kao bas kul zvuci, stavicu to.Nick mi je praslin obabrao kada me je dovlačio na ovaj forum pa ćeš morati to njega da pitaš, uzgred i taj cigoš mi se pomenutom prilikom žešće usrao u život, da se razumemo ne zbog nicka koliko zbog toga što me dovukao na forum 😡@harper lee Ti meni Krošek ja tebi Anđus, sasvim normalne kvalifikacije u grobarsko ciganskim odnosima, sad smo egal svakako 🤣 Edited March 21Mar 21 by ubibobi
March 21Mar 21 Just now, ubibobi said:Nick mi je praslin obabrao kada me je dovlačio na ovaj forum pa ćeš morati to njega da pitaš, uzgred i taj cigoš mi se pomenutom prilikom žešće usrao u život 😡@harper lee Ti meni Krošek ja tebi Anđus, sasvim normalne kvalifikacije u grobarsko ciganskim odnosima, da smo sad egal svakako 🤣Nije previse bitno ali nisam te nazvao Krosekom, samo sam ilustrovao nacin trolovanja koji je njega kostao bana. Naravno da te dve situacije nisu iste, ono gore nam je od zivotne vaznosti a ovo je navijacko budalesanje nas dokonih koji pogledamo po neku utakmicu.
March 21Mar 21 33 minutes ago, ubibobi said:Pokušavaš da me oteraš sa svog topika zbog floodovanja, trolovanja i provociranja ti koji svako malo na forumu ističeš bitnost suprotstavljenih mišljenja u odnosu na opšte vojvodoserdarisanje a povremeno umeš da se pohvališ i kako imaš averziju prema čoporativnom napadu na pojedince u određenim situacijama a ovde se sa zadovoljstvom pridružuješ ovoj veseloj družini.I ne znam odakle ti ideja da bih trebao da budem zabrinut zbog mog eventualnog banovanja pred veoma važnu utakmicu, do sada nisam nikada bio banovan ali sumnjam da bi mi takva situacija puno pokvarila dan pred tako važan večerašnji meč.Upravo zbog činjenice da navijačka ostrašćenost ume katkad da pomuti i zdrav razum i logiku trebalo bi i jedni i drugi da imamo zrno više tolerancije za onog drugog, ja sam izneo svoje mišljenje, izvinjavam se ako sam nekoga uvredio @Nikodije 😇 ali teško da ću ga promeniti što takođe ne očekujem ni od bilo koga od vas, zato valjda i jesmo suprotstavljeni tabori.Odjavljujem se svakako sa ove teme cigoši, budite pozdravljeni 😆sve bi bilo ok da tvoj jedini argument nije to sto si nasu pobedu najavio. probaj sledeci put kad budes po sluzbenoj duznosti branio nekog ko je ocigledno kriv da najavis da ce biti nepravedno osudjen, pa to onda iskoristi za zalbu visoj instanci.
March 21Mar 21 Author Onoga dana kada sve bude ok.u našim navijačkim relacijama, smatram da bi trebalo da izvršimo kolektivni sepuku 😁
March 21Mar 21 1 hour ago, sigurnost said:Postoji i modedacija, ali iz nekog razloga dozvoljava ovo trolovanje.mislim da je midzi moderatorka sporta, a ona uziva u napusavanjima, ne verujem da ce kao moderatorka koristiti proverbijalnu govnjivu motku
March 21Mar 21 Author 42 minutes ago, Eleniko said:Može.... Ali prvo ti...Nemoj sad da kvariš utisak, prijatno si me iznenadio što se nisi nastavljao obzirom kolike kapacitete poseduješ jer ja pokušavam od jutros da se izvučem iz ovog sralja u koje sam upao da mi treba za ovo odrediti beneficirani grobarsko forumski staž 😁
March 21Mar 21 Author 3 minutes ago, Nikodije said:yveydine namestaljkeby ubi bobiMa ja bih bio samo formalni vlasnik teme a zna se ko bi bio zadužen za rad na terenu 🤣