March 21Mar 21 48 minutes ago, FPLS said:Zavirih malo na tegigardu, uredno se razglaba o velikoj sramoti evrolige, Bodirogi koji mora da reaguje i Vucicevom poslednjem, ocajnickom trzaju 😄Bas cudno za forum cije clanstvo 99% cine TIJM-ovi i Treskoi
March 21Mar 21 Author 28 minutes ago, harper lee said:Zamisli, u sportu favorit ponekad izadje na utakmicu bahato, nabije protivniku samopouzdanje i samom sebi iskopa rupu. To se nikada ne desava, samo u duelima izmedju "bratskih" klubova.Prestani, blamiras se.Sa moje strane ovakav ishod je bio pismeno najavljen, tu blama nema ni u tragovima, uživaj u velikoj pobedi
March 21Mar 21 6 minutes ago, ubibobi said:Sa moje strane ovakav ishod je bio pismeno najavljen, tu blama nema ni u tragovima, uživaj u velikoj pobediBrt imaš sportić za ovakvu vrstu sadržaja.
March 21Mar 21 Author 11 minutes ago, Nikodije said:Brt imaš sportić za ovakvu vrstu sadržaja.Da sam znao da si tako osetljiv ne bih ništa ni pisao ali sada ti jedino preostaje da odeš na moderaciju i njima se požališ da prebace jer ti ja u ovom trenutku više ne mogu pomoći sem ovim savetom
March 21Mar 21 Just now, ubibobi said:Da sam znao da si tako osetljiv ne bih ništa ni pisao ali sada ti jedino preostaje da odeš na moderaciju i njima se požališ da prebace jer ti ja u ovom trenutku više ne mogu pomoći sem ovim savetomNisam ni osetljiv niti ću da se žalim, samo ti kažem da si dosadan uz smernice ka odgovarajućem topiku.
March 21Mar 21 Author 6 minutes ago, Nikodije said:Nisam ni osetljiv niti ću da se žalim, samo ti kažem da si dosadan uz smernice ka odgovarajućem topiku.Neka hvala brt, taj topik je nekako više predodređen za tvoj nivo forumskog delovanja a što se dosađivanja tiče podsetiću te da si se ti meni nakačio na grbaču, stoga troskok ili se zaputi lagano ka ikarovim pašnjacima 😎
March 21Mar 21 Author 11 minutes ago, garmonbozia said:ubibobi stvarno ubi boba sa ovime :DVidi sad ovog poturice, bjaži bre hahhah
March 21Mar 21 1 hour ago, harper lee said:bubuljiceMatori, vidim da često potežeš ejdžizam i broj postovaizam™ u svojim traktatima. Moraš prestat s tim. Nikome pobedu u internet diskusiji nije donelo pakovanje pelena za odrasle.
March 21Mar 21 1 minute ago, ubibobi said:Vidi sad ovog poturice, bjaži bre hahhahDobro™kad bi neko shvatio da ne moraš da razmišljaš isto kao jedna cela navijačka grupa, svima bi bilo bolje. Ali previše samo utopista 😄To što neko drugi ne ume da se nosi sa ovim (npr. Eleniko sa postovanjem Pantera ili harper što mora da opali po uvredama), to je druga stvar.Svakako je ova diskusija mnogo prikladnija za sportić. Edited March 21Mar 21 by garmonbozia
March 21Mar 21 Edit5 minutes ago, ubibobi said:Neka hvala brt, taj topik je nekako više predodređen za tvoj nivo forumskog delovanja a što se dosađivanja tiče podsetiću te da si se ti meni nakačio na grbaču, stoga troskok ili se zaputi lagano ka ikarovim pašnjacima 😎Bobiška, ako želiš da budeš jeban treba samo da zamoliš i staneš u red, mada cenim tvoju želju da u meni probudiš zver ovako inspirativnom komunikacijom
March 21Mar 21 Author 1 minute ago, garmonbozia said:Dobro™kad bi neko shvatio da ne moraš da razmišljaš isto kao jedna cela navijačka grupa, svima bi bilo bolje. Ali previše samo utopista 😄To što neko drugi ne ume da se nosi sa ovim (npr. Eleniko sa postovanjem Pantera ili harper što mora da opali po uvredama), to je druga stvar.Svakako je ova diskusija mnogo prikladnija za sportić.Da, bila bi ova diskusija prikladnija za sportić da ja ovo sve navodim iz ugla neke zajebancije ali pošto sam ubeđen da je u pitanju bila jedna ozbiljno besramna nameštaljka smatram da je ovaj topik savršeno prikladan.A reakcije iz komšijskog tabora me drže još ubeđenijim u celu priču
March 21Mar 21 Author 7 minutes ago, Nikodije said:EditBobiška, ako želiš da budeš jeban treba samo da zamoliš i staneš u red, mada cenim tvoju želju da u meni probudiš zver ovako inspirativnom komunikacijomOpasan si nema šta, ili samo imaš veoma jaku želju da svima dočaraš da si takav, pazi samo da ti ne isklizne sapun iz tih drhtavih ruku