Jump to content
Info

Ubistradamusbobi i uticaji na EL tabelu (ozbiljna diskusija ⚠️)

Featured Replies

11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne znam šta je to.

To je kad su nas prvi put pustili

inače, pojavio se na YT snimak svih koševa zvezde

dosta toga objašnjava, tj pametnom dosta

pogledajte

igrali smo potpuno drugačiji napad od onoga što igramo cele sezone

• Popular Post
1 hour ago, ubibobi said:

Iskreno, nevezano za ovu tekmu me užasavaju takve stvari jer naivno verujem da profi sport treba da poseduje i profi pristup i neko jebeno viteštvo iznad svega.

I u ostalim sportovima se dešava samo što me u fudbalu za nijansu manje tangira jer je nekako i očekivano zbog pojačane koncentracije džiberluka koja u tom sportu obitava

Ako te vec uzasavaju fantazije nastale iz navijackih frustracija sve sto treba da uradis je da prestanes da fantaziras. Olimpijakos je sklon kurajberskom ulasku u utakmicu protiv ekipa za koje se ocekuje da ce lako da ih omlate u Atini. Asvel su jedva nekako dobili i to tako sto je onaj kamenjar Vokap pravo niotkuda ubacio neke trojke u samoj zavrsnici a cini mi se (za ovo nisam siguran) da su se mucili i protiv Albe. S druge strane, mi smo ih vec dobili ove sezone bez Bolomboja i Petruseva, imali smo tada u timu Mitrovica i Plavsica ali Mitrovic nije nista veca centarska sila protiv Milutinova i Fala od sinocnjeg Davidovca a Plavsica kao da nismo ni imali, odigrao je jedva nekoliko minuta. Plus su Grci sinoc igrali bez prva dva pleja i videlo se da se muce sa organizacijom napada.

Jednostavno su usli u utakmicu preko kurca i nabili veliki minus koji su jurili celu utakmicu a kad su se primakli dali smo neke sumanute trojke u seriji na pocetku poslednje cetvrtine i odlepili se ponovo. Da su nesto zapinjali kao da im zivot zavisi od ove utakmice i nisu jer su komforno prvi na tabeli i mogli su sebi da priuste ovakvu noc, nama je ova utakmica znacila mnogo vise i tako smo je i odigrali.

Ja stvarno vise ne znam kako vas nije sramota da se ponasate kao deca kojoj je neko uzeo igracku, svi smo postali taoci vasih konstantnih teorija zavera i pseudopolitickog ludjenja.

Bilo bi do jaja da Oly namesti svaku utakmicu da šutiramo 50% za 3.

15 minutes ago, Eleniko said:

igrali smo potpuno drugačiji napad od onoga što igramo cele sezone

pa kad nam se sklanjaju braća burazeri

E jbg komšije, nikad gori bez centarske linije dobijete nikad bolji Oly u gostima, dok se sa tribina čuje 'napred Zvezdo le'. I sad se očekuje da ne bude nikakve, pa ni šaljive reakcije. U gadne zlobabe rastete.

Olimpijakos izgleda ima problem sa ekipama koje igraju nekonvencionalnu kosarku. Mi smo ih dva puta dobili igrajuci bez centara, Pariz ih je satro u Pireju, dobrano su se napatili protiv Albe i Asvela. Sve su to ekipe koje ovakav Olimpijakos kad je kompletan treba da rutinira ali su takodje ekipe koje igraju "divlju" i nepredvidivu kosarku. Mi iz nuzde, ovi ostali jer tako i inace igraju. Za Barcokasa se zna da je tvrdoglav trener i da ce da gura svoju kosarku po svaku cenu pokusavajuci da natera protivnika da igra njegovu igru, ponekad mu se to obije o glavu. Sinoc je reagovao dosta kasno na nasu igru bez centara small-ball petorkama ali bez Vokapa i Gosa te se petorke nisu proslavile.

No, to je vec njihov problem.

4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

E jbg komšije, nikad gori bez centarske linije dobijete nikad bolji Oly u gostima, dok se sa tribina čuje 'napred Zvezdo le'. I sad se očekuje da ne bude nikakve, pa ni šaljive reakcije. U gadne zlobabe rastete.

Da ne znam da si kopao noktima bubuljice sinoc od muke mozda bih i poverovao da su u pitanju saljive reakcije. Ovako, jebi ga, znamo vas kao zlu paru.

5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Eh, da su šaljive reakcije! Većina ih je sasvim ozbiljna. Fejlovali su u ofsajd zamkama, a golman se sklanjao na svaku našu trojku?

• Author

4 minutes ago, harper lee said:

Jednostavno su usli u utakmicu preko kurca i nabili veliki minus koji su jurili celu utakmicu a kad su se primakli dali smo neke sumanute trojke u seriji na pocetku poslednje cetvrtine i odlepili se ponovo. Da su nesto zapinjali kao da im zivot zavisi od ove utakmice i nisu jer su komforno prvi na tabeli i mogli su sebi da priuste ovakvu noc, nama je ova utakmica znacila mnogo vise i tako smo je i odigrali.

Ja stvarno vise ne znam kako vas nije sramota da se ponasate kao deca kojoj je neko uzeo igracku, svi smo postali taoci vasih konstantnih teorija zavera i pseudopolitickog ludjenja.

Pa ti si upravo ovim svojim postom sublimirao suštinu tj.da je Oly odigrao na bazi qrca jer su komforno prvi pa su mogli sebi da priušte ovakvu noć, doduše mogli su i prethodnih par nedelja unazad ali upravo sinoć im se iz nekog razloga to i ostvarilo.

A iskreno meni više spada u domen fantazije vaše uverenje u legitimnost ovog meča a kad si već spomenuo i u to da žvalavi apsolutno nema uticaja na prosperitet SDCZ u zadnjih deceniju i nešto jače

Plaky

Namestili bugarskom plejmejkeru novi tripl dabl, ali izdade ga prijatelji izdade ga brat

Edited by Ratamahatta

• Author
11 minutes ago, Mil@n said:

Bilo bi do jaja da Oly namesti svaku utakmicu da šutiramo 50% za 3.

Profi igrači neometani na treningu mogu da ga gađaju i preko 90% dok na lenjo postavljenu odbranu 50% nije neki vanserijski poduhvat

3 minutes ago, ubibobi said:

Pa ti si upravo ovim svojim postom sublimirao suštinu tj.da je Oly odigrao na bazi qrca jer su komforno prvi pa su mogli sebi da priušte ovakvu noć, doduše mogli su i prethodnih par nedelja unazad ali upravo sinoć im se iz nekog razloga to i ostvarilo.

A iskreno meni više spada u domen fantazije vaše uverenje u legitimnost ovog meča a kad si već spomenuo i u to da žvalavi apsolutno nema uticaja na prosperitet SDCZ u zadnjih deceniju i nešto jače

Zamisli, u sportu favorit ponekad izadje na utakmicu bahato, nabije protivniku samopouzdanje i samom sebi iskopa rupu. To se nikada ne desava, samo u duelima izmedju "bratskih" klubova.

Prestani, blamiras se.

2 minutes ago, Ratamahatta said:

Namestili bugarskom plejmejkeru novi tripl dabl, ali izdade ga prijatelji izdade ga brat

srpsko-grčka osovina Balkanskog rata opet na delu!