March 21Mar 21 Author 34 minutes ago, Moća said:Kakav genijalan plan, pitamo Oli da ipak pusti Petruševa da igra i oni nas odbiju a onda namestimo da nas puste jer je realnije da ih dobijemo bez Petruševa nego sa njim.Ali brte, zar nije dovoljno jadno što su uopšte to pitali? 😂Ja i dalje ne verujem da je to istina
March 21Mar 21 Milutinova dogodine vratiti, ionako komšiluk tvrdi da protiv njih igra na max obrtaja, a protiv nas ladi jaja. Žeks Pantić na granici suza, proziva Barcokasa da je loš glumac, a da je Vezenkov lažni MVP. Još samo da izađe sa teorijom da je Drčela gurnuo meleon na dvojku kako bi zatvorili budžet i to je to :D
March 21Mar 21 Author Just now, pantelia said:Bobi brate sto si ispizdeo tolikoTrebala nam je pobeda nad ovim govnima kao leba kad smo imali onu suludu seriju pre 8 godina pod Radonjom, mnogo vise nego sad, njima nista nije znacilo. Naravno da su nas pobedili u produzetku u Areni.Iskreno, nevezano za ovu tekmu me užasavaju takve stvari jer naivno verujem da profi sport treba da poseduje i profi pristup i neko jebeno viteštvo iznad svega.I u ostalim sportovima se dešava samo što me u fudbalu za nijansu manje tangira jer je nekako i očekivano zbog pojačane koncentracije džiberluka koja u tom sportu obitava
March 21Mar 21 drčela je grunuo meleon na kurve u elitnim pirejskim hotelima, ne treba nikome više ništa
March 21Mar 21 1 hour ago, garmonbozia said:Navijači su skloni preterivanju i krajnostima, nema tu nikakve logike. Samo fatalistički stavovi, koga briga za bilo šta drugo. 😀Takoreći i ovi hvalospevi su sad fatalistički stav, odjednom sve je do jaja, sunce sija... Videćemo kolko sa Virtusom da li je nešto stvarno promenjeno ili je to bila jedna od onih utakmica kad sve ide plus te protivnik potceni, uz svo dužno poštovanje. Sferu je trebalo jebenih godinu i kusur dana da shvati da treba da proba da promeni dinamiku napada i više napada koš u prvih 8 sekundi, a ne da pusti plejeve da zidaju 20 sekundi. Al već vidim carinarnicu u sredu, back to business as usual.
March 21Mar 21 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Nakon prospavane noći i hladne glave, ja i dalje mislim da je režirano.
March 21Mar 21 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Nakon prospavane noći i hladne glave, ja i dalje mislim da je režirano.21.11.24?
March 21Mar 21 Popular Post Navijacka ostrascenost je zaista svojevrstan fenomen, fascinantno mi je da punoletni ljudi koji se ne zovu Zeljko Pantic mogu ozbiljno da diskutuju o nekakvoj namestaljci.Zavirih malo na tegigardu, uredno se razglaba o velikoj sramoti evrolige, Bodirogi koji mora da reaguje i Vucicevom poslednjem, ocajnickom trzaju 😄Kao da smo dobili Seltikse, a ne Vildozu, Mekisika i Mustafu Fala.Nije im prvi put da potcene protivnika, jedva su izvukli zivu glavu protiv 1 Albe u Pireju. Nije im ni prvi put da gube kod kuce - Pariz ih je dobio, Fener rutinirao.U ovogodisnjoj el nema nikakvih bauka, stvarno svako svakoga moze da pobedi, evo pokojni Makabi je upravo vezao 4 pobede. Potpuno nebitna utakmica za Oli, falilo im je 5 igraca, a u onoj svadbarskoj, neutralnoj atmosferi se domaci igraci uvek nelagodno osecaju.Zaista nije neko nevidjeno cudo sto su odigrali losu utakmicu, tj. ocajno prvo poluvreme. U drugom su se sabrali, ali su previse zagovnali u prvih 20 minuta da bi se izvukli protiv rasterecene, suterski veoma raspolozene ekipe koja juce nije imala sta da izgubi.Od njihove slabe igre mnogo vise me je iznenadila nasa dobra, pametna kosarka i to sto smo uspeli da iskoristimo priliku koja se ukazala. Osvezavajuce je bilo videti brzu, tecniju, fluidniju igru bez besomucnog hoblovanja parketa i cekanja zgodne prilike za centarsut na Petruseva/Bolomboja.Ocekivano, u takvoj igri su se Kodi i Rokas snasli kao riba u vodi. Deda se ukazao, Kalina i Braun izrudarili... A taman kad sam pomislio da Nedara i Kenan probijaju dno, pojavise se i njih dvojica u cetvrtoj cetvrtini sa 14 poena zbirno, kad sam in se najmanje nadao. Svaka cast svima stvarno, zlata vredna pobeda koja nam daje vestacko disanje. Sad je valja potvrditi protiv Virtusa, inace smo dzabe krecili.