Friday at 15:093 days 9 minutes ago, ubibobi said:Vidi sad i ovoga hahha, vi sve volite čoporativnoDraganče brt, pripazi oko ovih osnovnih stvari Pre par dana mi dade 10 poena, a sad ovako ☹️
Friday at 15:103 days bobi upisao 3 upisa uzastopno, a to je zato što je oly 3 puta pustio uzastopnobobi oly voli Edited Friday at 15:103 days by Karelia slims slovo
Friday at 15:113 days Author @dragance pa tebe sam upozorio zar ne?A debeljko je dobio po zasluzi Edited Friday at 15:123 days by ubibobi
Friday at 15:123 days 11 minutes ago, ubibobi said:Vidi sad i ovoga hahha, vi sve volite čoporativnoDraganče brt, pripazi oko ovih osnovnih stvari zadremaš i dragančetu i eleniku na karikoliko se bzvz kurčiš
Friday at 15:193 days Author Gayya dušegupka mu dođe kao forumski ekvivalent silikonske lutke za napušavanje samo što čak i ona u sebi ima više strasti i razvijeniji vokabular
Friday at 15:223 days Author 10 minutes ago, Karelia slims said:bobi oly voliBravo! Napokon neko ko ima smisla za rimuNisu svi cigoši izgubljeni slučaj
Friday at 16:003 days Morala sam da obrišem Bobiškine duple postove da se tema održi na najvišem mogućem nivou@Karelia slims bravo za rimu
Friday at 16:353 days Author Molim lepo, na ovoj renomiranoj temi estetika i preglednost su iznad svega Edited Friday at 16:373 days by ubibobi