March 28Mar 28 9 minutes ago, ubibobi said:Vidi sad i ovoga hahha, vi sve volite čoporativnoDraganče brt, pripazi oko ovih osnovnih stvari Pre par dana mi dade 10 poena, a sad ovako ☹️
March 28Mar 28 bobi upisao 3 upisa uzastopno, a to je zato što je oly 3 puta pustio uzastopnobobi oly voli Edited March 28Mar 28 by Karelia slims slovo
March 28Mar 28 Author @dragance pa tebe sam upozorio zar ne?A debeljko je dobio po zasluzi Edited March 28Mar 28 by ubibobi
March 28Mar 28 11 minutes ago, ubibobi said:Vidi sad i ovoga hahha, vi sve volite čoporativnoDraganče brt, pripazi oko ovih osnovnih stvari zadremaš i dragančetu i eleniku na karikoliko se bzvz kurčiš
March 28Mar 28 Author Gayya dušegupka mu dođe kao forumski ekvivalent silikonske lutke za napušavanje samo što čak i ona u sebi ima više strasti i razvijeniji vokabular
March 28Mar 28 Author 10 minutes ago, Karelia slims said:bobi oly voliBravo! Napokon neko ko ima smisla za rimuNisu svi cigoši izgubljeni slučaj
March 28Mar 28 Morala sam da obrišem Bobiškine duple postove da se tema održi na najvišem mogućem nivou@Karelia slims bravo za rimu
March 28Mar 28 Author Molim lepo, na ovoj renomiranoj temi estetika i preglednost su iznad svega Edited March 28Mar 28 by ubibobi
April 1Apr 1 Neverovali ili da, na inter netu postoji još jači raskrinkavač od našeg sunđer boba Edited April 1Apr 1 by Nikodije
April 1Apr 1 Author Gos'n Niki Maus, zato i ne čudi činjenica koliko je indikativno to što se upravo kkfmpcz uvek nađe u središtu sličnih spekulacija
April 1Apr 1 ubibobi kad se zaljubi - wubibobikad se zaposli u cirkusu - dubibobikad zaigra u meksickoj telenoveli - rubibobi
April 1Apr 1 Author Uhh dobro je da smo ponovo skrenuli temu u sasvim drugom pravcu od onog kojim bi tema zvanično trebala da se bavi a obzirom da je to zapravo i trejdmark ove teme, nastavite sa nebulozama slobodno