Wednesday at 20:564 days ali koliko je zapravo ovo sve jadno. sad će zvezda sve da dobije do kraja samo da bi ispalo da kao oly nije pustioprestaću sličice el da skupljam zbog toga
Thursday at 00:224 days Nemanja je zapravo na PPP Ili je neko druknuo Bobija Edited Thursday at 00:234 days by ducca
Thursday at 01:164 days Pricajte sta hocete ali jos od ikara i flegme nismo imali ovako socno prepucavanje
Thursday at 06:254 days može biti, zato će bobi da letuje u luxusu bosanske rivijere /neum/ ako uopšte bude osolio bulju ove godine Edited Thursday at 06:264 days by Eleniko
Thursday at 07:364 days Author Vidim čak si i ovako jednostavan post morao da edituješ, toliko truda ni oko čega mi budi izvesnu tugu Inače sam se do skoro u čistoj egzotici osoljavao toliko da još uvek nisam skinuo bakarnu boju Pa opet da mi neko predloži da tamo boravim duže od 2 meseca tačno bih se roknuo Tebe Gayyo dušegupko sudeći po onoj fotki iznad sunce nije videlo od prošlog oktobra a čak i kad bi poradio na tome da dobiješ ten, jedini učinak bi bio da pređeš sa Jorkšira na Hempšir
Thursday at 07:554 days haha sad me baš zanima šta je za jednog sancabo čista egzotika a da nije neum
Thursday at 08:054 days Author Baš mi je drago što sam te nasmejao od ranog jutra, izgleda da ti je jedan od retkih kvaliteta to da umeš da prepoznaš dobru foru iako ti je produkcija iste veoma žalosna