Tuesday at 21:543 days @ubibobi Bobiska da ti je nije palo napamet da analiziras veze Olija i Tonija Parkera
Wednesday at 11:082 days 14 hours ago, Eleniko said:javite kome treba da barcokas pušta i asvel, kako toZvezdu je pustio, od Asvela je izgubio regularno, šta ti nije jasno?
Wednesday at 11:242 days Author Ciganjska evrovizija:@dragance 12pts@Nikodije 10pts@Karelia slims 6pts@Moća 3ptsGayaa dušegupka 1pts Edited Wednesday at 11:292 days by ubibobi
Wednesday at 11:422 days Navijaću vcrs za Zvezdu (plus mi Virtus ide na zivac jako) da Ubiška ima još materijala za analize
Wednesday at 11:462 days Author 9 minutes ago, Midžeta said:Sto tako grubo prema Gayyi? Započeo diskusiju indirektnom prozivkomValjda mu se nije dopalo kako međed križanac plodi
Wednesday at 11:512 days 4 minutes ago, ubibobi said:Započeo diskusiju indirektnom prozivkomValjda mu se nije dopalo kako međed križanac plodi Uz rizik da me ovo patosira totalno, a I koliko želim toliko i ne želim da saznamKako plodi međed križanac?
Wednesday at 12:192 days Author Sad bez zezanja, razmišljam ozbiljno da promenim nick u Međed Križanac, jako mi se dopada hahhah