March 23Mar 23 Ubibarbabobi cigane ko granom, jedva čekam utakmicu sa Virtusom, da skrenemo temu sa naših evaluacija na evaluaciju nameštaljki kkcz
March 23Mar 23 Author Just now, Milošica said:Bobi kao BarbaHahhah ne vređaj ti mali, barba uglavnom traži đavola a ja ih ovde šaljem ravno u pakao Uzgred, opet sam upozoren da stanem na loptu pa se ne bih više nastavljao, prijatan dan svima želim
March 23Mar 23 1 hour ago, ubibobi said:Ne dovoljno bi bilo da se ponekad okupa i po mogućstvu skrati nokte 😂
March 23Mar 23 7 hours ago, Midžeta said:Kakva se topla ljudska priča razvija ovde, preko gayyinih leđa
March 23Mar 23 8 hours ago, ubibobi said:Znači slažeš se za dušegupke, jednom i ti da budeš u pravudobro došli ste u dušegupku, naročito ovaj kržanac bukve i mrkog međeda i samozvani ekspert za klaustrofobiju jer je iz takve pičke ispao naglavice
March 24Mar 24 Author Gayyo otkriću ti jednu istinu, obzirom na tvoj opus na forumu, možeš slobodno da proklinješ sudbinu što ti nisi kako kažeš "ispao iz pičke" jedno 20tak godina ranije, pre nastanka društvenih mreža, jer bi u tom slučaju samo tvoji najbliži znali koliko si glup a ovako su ti po tom pitanju mogućnosti bezgranične i rado to dokazuješ iz dana u dan Edited March 24Mar 24 by ubibobi
March 24Mar 24 Author Sad me Gayya dušegupka podsetio na jedan narodnjak koji bi mogao komotno da uvrsti u personalnu himnu.Sa tom pesmom sam se u životu neplanirano suočio dok sam prolazio pored nekod gradilišta. Ne znam da li mi je bio smešniji tekst, muzika ili radnici koji su uglas pevali sa takvom ozbiljnošću da sam na trenutak pomislio da se radi o skrivenoj kameri Bila je nešto u fazonu: "U životu nikad sreću nisam znala, pogrešnu adresu suuudbina mi daalaaa" Edited March 24Mar 24 by ubibobi