Jump to content
Info

Ubistradamusbobi i uticaji na EL tabelu (ozbiljna diskusija ⚠️)

Featured Replies

2 minutes ago, ubibobi said:

Nemaš ti brt intelekt tog border kolija, ne laskaj sebi, on je u stanju sa lakoćom krdo ovaca da nadgleda a tvoj opus je ovde takav da čovek može samo da stekne utisak da ne bi bio u stanju ni dve ovce da pričuvaš... i to vezane D

Fak jea!

Idemo bobiškaaaaaa

• Author
1 minute ago, Nikodije said:

Fak jea!

Idemo bobiškaaaaaa

A ono brate, nije da nemaš i dodirnih tačaka sa tim kerom, vataš za nogavicu i ne puštaš, valjda voliš da te napušavaju, nznm šta je u pitanju

1 minute ago, ubibobi said:

A ono brate, nije da nemaš i dodirnih tačaka sa tim kerom, vataš za nogavicu i ne puštaš, valjda voliš da te napušavaju, nznm šta je u pitanju

Joj bobili, inače ne volim, al ti si mi našao žicu

ako je niki border koli da li to znači da je bobi dorat?

• Author

Evo i jedan besplatan savet za tebe

Ne ako, nego kad bude bilo potrebe da odeš kod nekog chika shrinka na preko potrebnu evaluaciju, molim te ponesi onu sličicu plavog slona što sam ti okačio da čoveku uštediš vreme jer te ona opisuje 1/1 i to u tolikoj meri da bi komotno mogao i na lična dokumenta da je nalepiš laugh

• Author
4 minutes ago, Eleniko said:

ako je niki border koli da li to znači da je bobi dorat?

Op op, evo ga i zapušteni debeljko koji izdaje neke klaustrofobične dušegupke po grčkim vukojebinama a umislio da je uhvatio boga za qurac, samo si mi još i ti falio hahah

Eleniko, vidi šta ti rekao bobi, moraš na evaluaciju

• Author
Just now, Nikodije said:

Eleniko, vidi šta ti rekao bobi, moraš na evaluaciju

Ne dovoljno bi bilo da se ponekad okupa i po mogućstvu skrati nokte happy

2 minutes ago, ubibobi said:

Op op, evo ga i zapušteni debeljko koji izdaje neke klaustrofobične dušegupke po grčkim vukojebinama a umislio da je uhvatio boga za qurac, samo si mi još i ti falio hahah

Izdaje klaustrofobične dušegupke hahaha plačem

Gayyo, bobi jednako dobro evaluira i moje psihičko stanje i tvoju turističku ponudu

Vikend iz pakla za bobija- sa mnom u gayyinom smeštaju

• Author
2 minutes ago, Nikodije said:

Izdaje klaustrofobične dušegupke hahaha plačem

Gayyo, bobi jednako dobro evaluira i moje psihičko stanje i tvoju turističku ponudu

Znači slažeš se za dušegupke, jednom i ti da budeš u pravu

Bobi kao Barba