March 23Mar 23 2 minutes ago, ubibobi said:Nemaš ti brt intelekt tog border kolija, ne laskaj sebi, on je u stanju sa lakoćom krdo ovaca da nadgleda a tvoj opus je ovde takav da čovek može samo da stekne utisak da ne bi bio u stanju ni dve ovce da pričuvaš... i to vezane Fak jea!Idemo bobiškaaaaaa
March 23Mar 23 Well damn, sad mi je jos draže što sam splitovala sve ovde umesto brisanja ahahahqhahahahhqhqh Edited March 23Mar 23 by Midžeta
March 23Mar 23 Author 1 minute ago, Nikodije said:Fak jea!Idemo bobiškaaaaaaA ono brate, nije da nemaš i dodirnih tačaka sa tim kerom, vataš za nogavicu i ne puštaš, valjda voliš da te napušavaju, nznm šta je u pitanju
March 23Mar 23 1 minute ago, ubibobi said:A ono brate, nije da nemaš i dodirnih tačaka sa tim kerom, vataš za nogavicu i ne puštaš, valjda voliš da te napušavaju, nznm šta je u pitanjuJoj bobili, inače ne volim, al ti si mi našao žicu
March 23Mar 23 Author Evo i jedan besplatan savet za tebeNe ako, nego kad bude bilo potrebe da odeš kod nekog chika shrinka na preko potrebnu evaluaciju, molim te ponesi onu sličicu plavog slona što sam ti okačio da čoveku uštediš vreme jer te ona opisuje 1/1 i to u tolikoj meri da bi komotno mogao i na lična dokumenta da je nalepiš
March 23Mar 23 Author 4 minutes ago, Eleniko said:ako je niki border koli da li to znači da je bobi dorat?Op op, evo ga i zapušteni debeljko koji izdaje neke klaustrofobične dušegupke po grčkim vukojebinama a umislio da je uhvatio boga za qurac, samo si mi još i ti falio hahah
March 23Mar 23 Author Just now, Nikodije said:Eleniko, vidi šta ti rekao bobi, moraš na evaluacijuNe dovoljno bi bilo da se ponekad okupa i po mogućstvu skrati nokte
March 23Mar 23 2 minutes ago, ubibobi said:Op op, evo ga i zapušteni debeljko koji izdaje neke klaustrofobične dušegupke po grčkim vukojebinama a umislio da je uhvatio boga za qurac, samo si mi još i ti falio hahahIzdaje klaustrofobične dušegupke hahaha plačemGayyo, bobi jednako dobro evaluira i moje psihičko stanje i tvoju turističku ponudu
March 23Mar 23 Author 2 minutes ago, Nikodije said:Izdaje klaustrofobične dušegupke hahaha plačemGayyo, bobi jednako dobro evaluira i moje psihičko stanje i tvoju turističku ponuduZnači slažeš se za dušegupke, jednom i ti da budeš u pravu
March 23Mar 23 Kakva se topla ljudska priča razvija ovde, preko gayyinih leđa A ja ne bi trebala da se oglasavam, ali jače je od mene ahahahahaha