Jump to content
Info

Ubistradamusbobi i uticaji na EL tabelu (ozbiljna diskusija ⚠️)

Featured Replies

4 minutes ago, ubibobi said:

Nikodije traj harderu stari antologijskih razmera, šta treba čovek da uradi da mu se napokon skineš sa qrca hahhah

dosadniji si nego što sam mogao i da pretpostavim ali bez zajebavanja, baš se vidi da jako loše podnosiš kada te neko posloži po zasluzi a ograničene kognitivne funkcije te ujedno sprečavaju da uzvratiš adekvatno pa ovde prosipaš žuč i teške frustracije, ne bih ti bio u koži, poradi malo na sebi, krajnje je vreme

Meni se čini da si se ti baš napalio, deluje da si dugo čekao svojih 5 minuta kod mene. Loži me kad mi neko piše ovakve stvari, juče sam ti rekao da staneš u red, al namećeš se da te proguram preko reda.

ubibobi, gubis fokus sa glavne teme (bravo, cak i temu imas), a to je da je oli pustio zvezdu.

ocekujemo analizu utakmice, a ne forumasa.

• Author

I evo ga opet! D brt tinder plače za tobom hahah izgleda da su te seksističke forice nažalost tvoj intelektualni plafon i da koliko god se trudio teško da ćeš moći bolje od toga a najtužnije od svega je što si i na postu iznad imao blama da ustvrdiš kako se diviš sopstvenim provalama, to je onako baš interesantno sa fenomenološke tačke gledišta i naravno u celosti potvrđuje moj prvi post o kako kažeš analizi tvoje ličnosti, sve tačno 1/1

• Author
7 minutes ago, Karelia slims said:

ubibobi, gubis fokus sa glavne teme (bravo, cak i temu imas), a to je da je oli pustio zvezdu.

ocekujemo analizu utakmice, a ne forumasa.

Za to mogu da dobijem ban, a za napušavanje ovog lika sva je prilika da bi dobio odobrenje i od cele njegove bliže okoline, sigurno je nesnosan, sreća da ovde imamo opciju log aut hahhah

10 minutes ago, ubibobi said:

I evo ga opet! D brt tinder plače za tobom hahah izgleda da su te seksističke forice nažalost tvoj intelektualni plafon i da koliko god se trudio teško da ćeš moći bolje od toga a najtužnije od svega je što si i na postu iznad imao blama da ustvrdiš kako se diviš sopstvenim provalama, to je onako baš interesantno sa fenomenološke tačke gledišta i naravno u celosti potvrđuje moj prvi post o kako kažeš analizi tvoje ličnosti, sve tačno 1/1

Lol vrh su ti analize i nimalo pretenciozne, baš kao i analiza meča u Pireju, gde si raskrinkao 1 nameštaljku, da bi kasnije raskrinkao i mene. Jedva čekam da vidim šta je sledeće. Konačno sam primetio da postojiš ovde, pratiću tvoje delovanje, zanimaju me bizarni likovi i fenomeni.

1 hour ago, *edited by mod said:

Eh sad i ti preteruješ sa "bestidno" ispade sad kao da su nas nabili sa 45 razlike...

vi ste to svakako bolje odradili, ali opet bi trebala el da reaguje jer sa zeljkom i budzetom od 20+ miliona evra puknes kuci najvecom razlikom u poslednjih 50 godina. to se ne desava.

ocigledno su u partizanu napravili dil osokoljeni utakmicom (cuj mene utakmicom, namestaljkom) oly - zvezda, ali opet ne bi trebalo da prodje bez reakcije bar nenadleznih institucija, ako se vec nadlezne ne oglasavaju.

Edited by Karelia slims

• Author

Brt da budem iskren, ti mene baš nešto i ne zanimaš a iskreno nemam ni toliko vremena da se preganjam sa tobom ovde čitav dan D

Ovaj tvoj nivo nezanimanja uglavnom pokazuju samo ribe koje imaju eksplicitne namere prema meni, pa me tako detaljno analiziraju, kao ti. Nema ništa loše u tome što si i ti takva riba. Jao vidi, opet seksizam.

Edited by Nikodije

Ajde stvarno ljudi, vratite se na temu. Ovakva situacija ne odgovara nikome

• Author
8 minutes ago, Nikodije said:

Ovaj tvoj nivo nezanimanja uglavnom pokazuju samo ribe koje imaju eksplicitne namere prema meni, pa me tako detaljno analiziraju, kao ti. Nema ništa loše u tome što si i ti takva riba. Jao vidi, opet seksizam.

Screenshot_20250322_152453_Gallery.jpg

10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ajde stvarno ljudi, vratite se na temu. Ovakva situacija ne odgovara nikome

Čekamo sledeću utakmicu sa nekom od Zvezdinih EL filijala, gde će biti neka nameštaljka koju će Bobiška da raskrinka, do tada slobodne aktivnosti.

Ja kad Bobiška naiđe sa svojim preciznim analizama

Xivi bobi

• Author
3 hours ago, Nikodije said:

Ja kad Bobiška naiđe sa svojim preciznim analizama

Nemaš ti brt intelekt tog border kolija, ne laskaj sebi, on je u stanju sa lakoćom krdo ovaca da nadgleda a tvoj opus je ovde takav da čovek može samo da stekne utisak da ne bi bio u stanju ni dve ovce da pričuvaš... i to vezane D