March 27Mar 27 križanac mrkog međeda i bosanske bukve sjebo jedan oly, treba da se ubeleži u milestones foruma
March 27Mar 27 Author Pre će biti da sam tebe sjebo u glavu čim si počeo da bulazniš o četnicima koljačima ali valjda je samo tebi jasna analogija te izjave sa dosadašnjom temomSvakako treba imati podebelog obraza pa se nastavljati na temi gde si se propisno izblamiraoObzirom da svaka prosečna jorkširka ima podebele obraze od tebe je to bilo i očekivano
March 27Mar 27 Ladno imamo temu na kojoj se dvojica kao napusavaju na 16 strana, a nijedan ne juri 75 postova. Pakao...
March 27Mar 27 13 minutes ago, kyrre said:Ladno imamo temu na kojoj se dvojica kao napusavaju na 16 strana, a nijedan ne juri 75 postova.Pakao...Dobrodosao na ppp i na sportic A nema ni banova za ovo jer mod aka ja voli napušavanja Edited March 27Mar 27 by Midžeta
March 28Mar 28 Krenula sam da stavim ovo na EL temu al ovde je prikladnije i veći promet (no pun inteded)
March 28Mar 28 2 hours ago, kyrre said:Vrhunski trener i veliki saban. Daleko je on od vrhunskog trenera
March 28Mar 28 Author 2 hours ago, dragance said:Vidi koliko mu je stalo da dajeVidi sad i ovoga hahha, vi sve volite čoporativnoDraganče brt, pripazi oko ovih osnovnih stvari