Jump to content
Info

Ubistradamusbobi i uticaji na EL tabelu (ozbiljna diskusija ⚠️)

Featured Replies

Posted

14 minutes ago, uini said:

@ubibobi , valjda ce da vas pusti efes veceras.

Koliko vidim van ovog foruma preovladava sasvim realnija priča ali ne dajte se omesti u vojvodo serdarisanju sleep

Screenshot_20250321_090047_Instagram.jpg

Edited by Midžeta

pustice i vas turci zbog zeljka hue hue

5 minutes ago, ubibobi said:

Koliko vidim van ovog foruma preovladava sasvim realnija priča ali ne dajte se omesti u vojvodo serdarisanju sleep

Screenshot_20250321_090047_Instagram.jpg

Rokaj Rokase je najrealnija priča

Kakav je bre ovo +/- ?!

Masu bih se manje šokirao da sam pročitao da je Krkobabić postao opozicija.

Inače bih gledao reprizno, ali ne mogu afirmativne serije sa Jagom i Nedarom. Zamrzeću sport.

Kakav genijalan plan, pitamo Oli da ipak pusti Petruševa da igra i oni nas odbiju a onda namestimo da nas puste jer je realnije da ih dobijemo bez Petruševa nego sa njim.

2 minutes ago, Moća said:

Kakav genijalan plan, pitamo Oli da ipak pusti Petruševa da igra i oni nas odbiju a onda namestimo da nas puste jer je realnije da ih dobijemo bez Petruševa nego sa njim.

I to ne mi, nego FMP.

• Author
14 minutes ago, uini said:

pustice i vas turci zbog zeljka hue hue

Kako god, da ne kvotujem opet svoj post u kojem sam pre par dana predvideo sve ovo a predvideo sam jednostavno zbog činjenice da su u ovoj jednačini bila dva bratska kluba a da je jedan od njih već imao obezbeđen plej in

Sa druge strane Partizan sa Efesom dodirne tačke nema i njima pobeda treba koliko i nama, uostalom gospodski smo klub i bivši prvaci evrope 😜

Ubibobi -> ljubimori

to sto izgleda da nemate dodirnih tacaka me jos vise uverava da ce vas pustiti; uostalom efes je DUPLO VISE prvak evrope, tako da je sve jasno.

Edited by uini

Nepwavda

2 minutes ago, Valk said:

Ubibobi -> ljubimori

Nepwavda

IMG_2043.jpeg

12 minutes ago, Moća said:

Nema veze što je liga nikad neizvesnija i što svako svakog maltene može da dobije, što je svaki tim imao do sad neki brainfart, što KKCZ ima pozitivan skor sa skoro svim timovima s vrha tabele, ... , Rokasu je Olimpijakos namestio ruku sinoć a Dedi obukao supermen gaće pre roka.

A sve zapravo jer su svi očekivali manje-više laganu pobedu Grka pa sad ne može sujeta da podnese da se nije bilo u pravu, mora 3ABEPA.

kako mozes da dobijes bez centra ako nikada nisi bio prvak evrope???

Majčin Panter k'o onaj ćaci što ga Šarović savatO ispred šatora.. mute button. 😅

• Author
5 minutes ago, uini said:

to sto izgleda da nemate dodirnih tacaka me jos vise uverava da ce vas pustiti; uostalom efes je DUPLO VISE prvak evrope, tako da je sve jasno.

Dok Oly nije 😂 verujem da bi vas i u funalu pustili

Dovoljno je da uzmeš u obzir da duplo jači tim u trenutno sjajnoj formi na domaćem terenu izgubi od slabijeg tima pritom dodatno oslabljenog neigranjem dvojice najboljih igrača pa da još u tu računicu uvrstiš sve njihove zajedničke godišnjice, slave i preslave...možda ti se otvore novi horizonti zakrčeni navijačkim slepilom..možda

Bobi brate sto si ispizdeo toliko

Trebala nam je pobeda nad ovim govnima kao leba kad smo imali onu suludu seriju pre 8 godina pod Radonjom, mnogo vise nego sad, njima nista nije znacilo. Naravno da su nas pobedili u produzetku u Areni.