February 20Feb 20 ne znam je li neko pominjao ovaj https://www.imdb.com/title/tt6820256/ ima snijega, ima leda, ima sve!
February 20Feb 20 Ne mogu sada da se setim svih detalja, pa ne znam da li se radnja dešava u zimu, ili je zima zbog planinskih vrhova, tek Cliffhanger sa Staloneom i u režiji Reni Harlina. Dobra dvočasovna adrenalinska vožnja, a paralele sa Die Hard 2 (režija i ambijent sa snegom i ledom) same se nameću. Edited February 20Feb 20 by Ras
February 20Feb 20 U seriji Kapelski kresovi u svim epizodama počev od 5. Ofenziva i zaključno sa 9. Posao za profesora, zima je neizostavni činilac. Partizani su potisnuti talijanskom ofanzivom, primirili se u novoizgrađenom zimskom logoru dublje u planini, rešavaju problem ranjenika, odnosno osposobljavanja bolnice, dovođenja doktora itd... Scene jurnjave na skijama za Džejms Bondom već su postovane na temi, ali Ivan Hetrich je u ovoj seriji realizovao ne manje vredne scene potere za Dimnjačarom. Pamtim i cirkus dovlačenja doktora, koji nikada ranije nije stajao na skijama, bio vezan za čitavu grupu partizana i praktično prevezen kao teret. Kao najupečatljiviju zimsku epizodu ipak izdvajam segment iz 8. epizode Otmica majora, u kojem Dimnjačar, Riđan, Srećko i Artiljerac čekajući u snegu u zasedi bivaju omamljeni od hladnoće, što će dovesti do neobičnog obrta. Počinje odavde:
February 20Feb 20 Nema bas mnogo snega, ali se nazire Od novijih The Holdovers i Anatomy of a Fall. Vidim da se pominju i serije, tu samo jednu sliku da prilozim... Edited February 20Feb 20 by Stela
February 20Feb 20 Moji svi omiljeni filmovi su u nekom snegu i već su spomenuti, mogu da dodam onaj koji nije a koji sam poslednji gledala Inače verovatno najverodostojniji film o događaju, baziran na realnim slikama iz arhive. Society of the snow (2023)
February 20Feb 20 53 minutes ago, Svemir Zeka said: Moji svi omiljeni filmovi su u nekom snegu i već su spomenuti, mogu da dodam onaj koji nije a koji sam poslednji gledala Inače verovatno najverodostojniji film o događaju, baziran na realnim slikama iz arhive. Society of the snow (2023) 12 hours ago, hoffnung said: alive 1993 edit: mada je meni 'alive' ono.. filmcina, dok je ovaj drugi ono.. zaboravio sam ga odmah nakon gledanja. pogledaj ovaj, to je filmčina
February 20Feb 20 wind river the revenant the hateful eight malo kaubojaca i nešto od stvaraoca kaubojaca
February 20Feb 20 The Gray, vukovi i Liam Nieeson film od kog sam doslovno osetio hladnoću kako izbija iz ekrana Edited February 20Feb 20 by Filozof manijak