February 19Feb 19 25 minutes ago, burekdzija said: I 1 klasik (nije snezni film), samo zbog lotusa i skija: Omiljeni Bond sa Rodzerom Murom..ali moze kao double feature i sa ovim:
February 19Feb 19 ja sam bas tragao za ovom temom u filmovima i nisam nista nasao sto je primereno ovoj temi, odn. da meni ispunjava tu idilicnu zelju za hladnocom kao atmosferom i ne mislim samo na englesko, govorno podrucje. bas, bas siromasno. nesto sto me je uradilo, a nema veze sa filmom kao takvim, jeste ovaj momak: shiey | train surfing journey to the black sea Edited February 19Feb 19 by hoffnung
February 19Feb 19 Author 9 minutes ago, hoffnung said: ja sam bas tragao za ovom temom u filmovima i nisam nista nasao sto je primereno ovoj temi, odn. da meni ispunjava tu idilicnu zelju za hladnocom kao atmosferom i ne mislim samo na englesko, govorno podrucje. bas, bas siromasno. nesto sto me je uradilo, a nema veze sa filmom kao takvim, jeste ovaj momak: shiey | train surfing journey to the black sea jel si gledao kurosavu?
February 19Feb 19 6 minutes ago, burekdzija said: Tu spada i igmanski mars svakako. spadaju svi filmovi gde ima snega. npr..: alive 1993 i the mountain between us 2017 edit: mada je meni 'alive' ono.. filmcina, dok je ovaj drugi ono.. zaboravio sam ga odmah nakon gledanja. Edited February 19Feb 19 by hoffnung
February 19Feb 19 mozda nema veze sa topikom, ali mi je sada, dok razmisljam u fazonu.. ozu i kako se njegova tema zapravo vrti oko godisnjih doba izmedju proleca i leta. nema bas nista vezano za zimu.