Quizmaster Posted February 5 Posted February 5 Pored izbora za anagram godine, na 23. Međunarodnom prvenstvu Srbije za anagramiste održava se i glasanje za "Crven ban 2024", odnosno najbolji vulgarni anagram u prošloj godini. Na spisku je 14 anagrama iz pomenute kategorije. Glasajte za anagram koji vam se najviše sviđa, a ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri, potvrdite vaše učešće porukom u okviru ovog topika. U anketi će biti nagrađena dva glasača, nekom mojom enigmatskom knjigom. Glasovi se primaju do nedelje, 9. februara u 20 časova. U slučaju da dva ili više anagrama budu imala jednak broj glasova, prednost će imati anagram koji je prvi potvrđen u nekoj od poruka glasača.
cedo Posted February 5 Posted February 5 ovaj za tea je super, pitanje i odgovor u vezi sa stvarnim licnostima opet, karleusa i kragujevac, aktuelno, istinito i najduze. glasam za njega
Quizmaster Posted February 6 Author Posted February 6 Uočio sam jednu promenu u anketi, da onaj ko hoće da prvo pogleda kakvi su rezultati nakon toga ne može da glasa (što mislim da je dobro, jer dešavalo se da neki anagrami koji dobro startuju povuku još glasova zbog toga što je publika videla kakvo je trenutno stanje).
Zli Gli Posted February 8 Posted February 8 Mia Kalifa i Karleusa najkompleksnije ali glasao za debelu kurvu jer je kratko i jebitacno.
Quizmaster Posted February 9 Author Posted February 9 (edited) Nekad se na ovu igru javljalo tridesetak ljudi, sad samo 11. Možda smo imali nešto slabiju ponudu anagrama, a možda i ovaj sistem glasanja odvraća publiku? Kako god bilo, igra je završena i imamo dvojicu dobitnika moje knjige "Anagramne čarolije", koji su jedini i poslali poruku. Što se tiče anagrama, sa svega tri glasa pobedio je rad Jovice Markovića iz Sočanice (kod Leposavića): KONCERT JE ŠUND I KO U GRADU SLUŠA PEVANJE ANTOLOGIJSKE KURVE? (novogodišnji nastup Jelene Karleuše kod Krsta u Kragujevcu) Hvala svima na učešću u anketi, a sa dobitnicima nagrade čujem se uskoro da se dogovorimo oko isporuke knjige. Verujem da će uživati u toj sjajnoj zbirci, koja sadrži preko 1.600 anagrama sa Međunarodnog prvenstva Srbije za anagramiste. Edited February 9 by Quizmaster 1
Recommended Posts