Jump to content
IGNORED

CRVEN BAN 2024

Quizmaster

Međunarodno prvenstvo Srbije za anagramiste - Crven ban 2024  

16 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Pored izbora za anagram godine, na 23. Međunarodnom prvenstvu Srbije za anagramiste održava se i glasanje za "Crven ban 2024", odnosno najbolji vulgarni anagram u prošloj godini.

Na spisku je 14 anagrama iz pomenute kategorije. Glasajte za anagram koji vam se najviše sviđa, a ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri, potvrdite vaše učešće porukom u okviru ovog topika. U anketi će biti nagrađena dva glasača, nekom mojom enigmatskom knjigom.

Glasovi se primaju do nedelje, 9. februara u 20 časova. U slučaju da dva ili više anagrama budu imala jednak broj glasova, prednost će imati anagram koji je prvi potvrđen u nekoj od poruka glasača.

Posted

ovaj za tea je super, pitanje i odgovor u vezi sa stvarnim licnostima

opet, karleusa i kragujevac, aktuelno, istinito i najduze. glasam za njega

• aram pinned this topic
Posted

Uočio sam jednu promenu u anketi, da onaj ko hoće da prvo pogleda kakvi su rezultati nakon toga ne može da glasa (što mislim da je dobro, jer dešavalo se da neki anagrami koji dobro startuju povuku još glasova zbog toga što je publika videla kakvo je trenutno stanje).

Posted

Mia Kalifa i Karleusa najkompleksnije  ali glasao za debelu kurvu jer je kratko i jebitacno.

Posted (edited)

Nekad se na ovu igru javljalo tridesetak ljudi, sad samo 11. Možda smo imali nešto slabiju ponudu anagrama, a možda i ovaj sistem glasanja odvraća publiku? :think:

Kako god bilo, igra je završena i imamo dvojicu dobitnika moje knjige "Anagramne čarolije", koji su jedini i poslali poruku. Što se tiče anagrama, sa svega tri glasa pobedio je rad Jovice Markovića iz Sočanice (kod Leposavića): KONCERT JE ŠUND I KO U GRADU SLUŠA PEVANJE ANTOLOGIJSKE KURVE? (novogodišnji nastup Jelene Karleuše kod Krsta u Kragujevcu)

Hvala svima na učešću u anketi, a sa dobitnicima nagrade čujem se uskoro da se dogovorimo oko isporuke knjige. Verujem da će uživati u toj sjajnoj zbirci, koja sadrži preko 1.600 anagrama sa Međunarodnog prvenstva Srbije za anagramiste. :)

Edited by Quizmaster
  • +1 1