Jump to content

Pitanje u vezi pristupa

Featured Replies

Posted

Molim vas da obrišete ovu temu ili je premestite gde treba, jer nisam bio siguran gde da postavim ovo pitanje...

Primetio sam da mogu da pišem samo ovde, a dugo nisam bio aktivan na forumu. Čitao sam povremeno, ali očigledno nisam dovoljno učestvovao. Inače sam postao član kad se prešlo sa b92.

Da li može neko da mi objasni kako mogu da povratim pristup svim podforumima? Hvala unapred!

Moras da napises dovoljno postova, valjda 50 da izadjes iz drive rabbit grupe, i 200 da imas pristup politici

Kad bude trebalo to za 200 da se odradi javi se, imamo temu za to

• Author

Hvala vam na brzom odgovoru. Na žalost, podforum politika je jedini kojeg sam pratio. Malo mi je bzvz da sad nešto pišem po ostalim podforumima samo da bi nagurao broj postova.

Ne znam zbog čega je ovo uvedeno, verujem da je bio validan razlog za to, ali bilo bi lepo da ima opcija pristupa bez opcije pisanja za nas lurkere.

Svako dobro.

• 1 month later...
  On 27. 1. 2025. at 18:46, helikoid said:

Hvala vam na brzom odgovoru. Na žalost, podforum politika je jedini kojeg sam pratio. Malo mi je bzvz da sad nešto pišem po ostalim podforumima samo da bi nagurao broj postova.

Ne znam zbog čega je ovo uvedeno, verujem da je bio validan razlog za to, ali bilo bi lepo da ima opcija pristupa bez opcije pisanja za nas lurkere.

Svako dobro.

Challenge accepted. Evo otvoreno i meni je malo bezveze da dobacim do 75 postova da bih mogao da nastavim da citam. Nisam nikada pisao ni na jednom forumu pa ako bude izgledalo bas bezveze, prestacu.

Pa da krenemo :)

Šta da krenemo?

)

Edited by Pixisis

Lako je tebi. Imas jos malo...

Lako ostavljati linkove kad su zečevima ta vrata zamandaljena. Šta je iza?

On 27. 3. 2025. at 17:59, Amelie said:

Lako je tebi. Imas jos malo...

cool

I ti ćeš tako jednog dana. I ti ćeš.

Evo, trudim se. Jao jos samo pet ti treba!

A sad?