helikoid Posted January 27 Posted January 27 Molim vas da obrišete ovu temu ili je premestite gde treba, jer nisam bio siguran gde da postavim ovo pitanje... Primetio sam da mogu da pišem samo ovde, a dugo nisam bio aktivan na forumu. Čitao sam povremeno, ali očigledno nisam dovoljno učestvovao. Inače sam postao član kad se prešlo sa b92. Da li može neko da mi objasni kako mogu da povratim pristup svim podforumima? Hvala unapred!
Midžeta Posted January 27 Posted January 27 Moras da napises dovoljno postova, valjda 50 da izadjes iz drive rabbit grupe, i 200 da imas pristup politici Kad bude trebalo to za 200 da se odradi javi se, imamo temu za to 1
helikoid Posted January 27 Author Posted January 27 Hvala vam na brzom odgovoru. Na žalost, podforum politika je jedini kojeg sam pratio. Malo mi je bzvz da sad nešto pišem po ostalim podforumima samo da bi nagurao broj postova. Ne znam zbog čega je ovo uvedeno, verujem da je bio validan razlog za to, ali bilo bi lepo da ima opcija pristupa bez opcije pisanja za nas lurkere. Svako dobro. 3
Midžeta Posted January 27 Posted January 27 Nema na cemu Ako se predomislis znas gde nas mozes naci 1
Recommended Posts