Jump to content
IGNORED

Gastronomija i još ponešto u Bangkoku

ubibobi

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, ivy said:

ja reko ovde ima nesto pametno da se procita o gastronomiji u Bankoku..

Ima i toga, 100 evra sat vremena, može wurst, može taco. 

• Haha 1
Posted
2 minutes ago, Yoyogi said:

Bas mi je drago, Vucicevi podanici

@Filozof manijak

I sad da mu neko zalijepi ban za ovakvu podlost bilo bi "eto ga hajka", a on da povede računa šta i kako piše, to izgleda nije opcija ili možda i nije u stanju. Evo ti samo ovaj upis i ovo bulažnjenje o tajskoj pameti i srpskoj gluposti kroz istoriju. 

Posted
24 minutes ago, Filozof manijak said:

Samo da primetim da mi se gadi ovaj čoporativni lavež na yoyogija, bravo ekiPPPo niakd ne omanete da se pokažete u pppravom svetlu.

Poseban naklona za Džejmsa Stalkera Maršala.

Ma da, hajka. Drago mi je da je to neko kao ti primetio. Iz Teacherovih dana, bilo je to i pre. On je jos i predvodio,

Posted
2 minutes ago, James Marshall said:

@Filozof manijak

I sad da mu neko zalijepi ban za ovakvu podlost bilo bi "eto ga hajka", a on da povede računa šta i kako piše, to izgleda nije opcija ili možda i nije u stanju. Evo ti samo ovaj upis i ovo bulažnjenje o tajskoj pameti i srpskoj gluposti kroz istoriju. 

Stop stalking  me!

Posted

Samo se nadam da velike forumske moralne gromade neće završiti kao oni koji su predvodili hajku na Keksija i napustili ovaj forum zbog nezadovoljsvajućih moralnih kvaliteta ovog mesta. Kao Vučićeve kmetine.

Posted
Just now, Yoyogi said:

Stop stalking  me!

Ne treba tebi stalker, gone tebe neki gori demoni od mene. 

• +1 1
Posted
2 minutes ago, James Marshall said:

@Filozof manijak

Imamo moderaciju,pa nek radi svoj posao. 

Ne želim da budem moralni arbitar, svako nek piše o čemu hoće. A još manje želim da budem onaj koji će paziti na čistunstvo foruma. Ako mi se ne sviđa, uvek mogu da ignorišem, kao booyaku na primer.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, Filozof manijak said:

Ne želim da budem moralni arbitar, svako nek piše o čemu hoće. A još manje želim da budem onaj koji će paziti na čistunstvo foruma. Ako mi se ne sviđa, uvek mogu da ignorišem, kao booyaku na primer.

Kakvo čistunstvo, čovjek upropaštava teme besmislenim floodom. 90% upisa su mu bukvalno salate od riječi, roman toka misli. Na temi o depresiji piše o tome kako mu je žena išla na fakultet nakon porođaja, veze s vezom nema. Dočim je ovo pominjanje Vučića pokušaj neke provokacije na nivou srednjeg prsta. 

• +1 2
Posted
2 minutes ago, Filozof manijak said:

Čovek piše o ženama gluposti! Hello. Zar nije to zabrinjavajuće?

• +1 1
Posted (edited)

Meni je mnogo više zabrinjavajući odnos prema njemu, nego šta on piše (ne ugrožavajući nikog)

Toliko od mene na ovu temu.

O&O

Edited by Filozof manijak
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
12 minutes ago, James Marshall said:

Ima i toga, 100 evra sat vremena, može wurst, može taco. 

Nadji na mapi gde je Bangkok verovatno i ne znas gde je. Mesto dva puta vece od cele Srbije cak i da je kompresuju.
Imas li ti uopste pasos? Bio ikada igde?

Posted
Just now, Yoyogi said:

Nadji na mapi gde je Bangkok verovatno i ne znas gde je. Mesto dva puta vece od cele Srbije cak i da je kompresuju.

Pa šta ako je dva puta veće? Tri puta više ima rugla na jednom mestu. Ako nisi blizu skytrain ili MRT kao da nisi u Bangkoku nisi u livable delu gradu. Tako da je pojam Bangkok uzak. 

Posted
2 minutes ago, Yoyogi said:

Nisam, nema svijeta sem Tajlanda, a pošto tamo nisam bio, znači nisam nigdje nikad ni bio, nisam ni postojao :(

Posted
2 minutes ago, Rowanoke said:

Pa šta ako je dva puta veće? Tri puta više ima rugla na jednom mestu. Ako nisi blizu skytrain ili MRT kao da nisi u Bangkoku nisi u livable delu gradu. Tako da je pojam Bangkok uzak. 

Poyma ti nemas o tome, kao i sva govna koja si doneo bilo je sa google,
Znas, taj grad, veliki, stvarno postoji.

Posted
1 minute ago, Yoyogi said:

Poyma ti nemas o tome, kao i sva govna koja si doneo bilo je sa google,
Znas, taj grad, veliki, stvarno postoji.

Bila i živela godinama tamo. Molim te objasni mi ti bolje. 

• Hvala 1