Lo Zingaro Posted January 23 Posted January 23 1 minute ago, Rowanoke said: Kod Tajaca novo jelo je kad zamenis meso sa drugim tipom i zamenis povrće sa drugim povrćem i to nazivaju novim jelom a u biti je isto. Pržena zelenjava sa mesom. Ili čorba curry sa različitim mesom. Ma bio sam u Tajlandu I Bangkoku I jeo samo domacu hranu pocevsi od street fooda. Nego ne smem ostaviti utiske zbog Jojogija. 1 1
James Marshall Posted January 23 Posted January 23 Just now, Lo Zingaro said: Ma bio sam u Tajlandu I Bangkoku I jeo samo domacu hranu pocevsi od street fooda. Nego ne smem ostaviti utiske zbog Jojogija. Ostavi link na neki online notes, on ne otvara linkove, you're safe.
James Marshall Posted January 23 Posted January 23 Keksi je makar šamarao one od 2000 evra za noć, ovaj je baš Keksi sa Temua.
Yoyogi Posted January 23 Posted January 23 6 minutes ago, Rowanoke said: @Svemir Zeka @Midžeta Ovo što Yoyogi priča o Tajskim ženama da su poštovane, glave porodice, na rukovodećim pozicijama je totalna neistina. Non sense. Istina je da ih dosta ima na vidljivim mestima. Tipa piskarala ili entry level job birokratije, pa kad odeš u banku ili immigration čini ti se da žene vladaju ali kad pogledaš strukturu uvek su muškarci menadžeri ili glave offica. Tako je u 90 pošto ustanova. Da imali su dve premijerke ali ko su te žene bile? Jedna premijerova sestra druga ćerka! Oni jako vole da business keep it in the family. Iako naslednici su nesposobni uvek je sve podređeno porodici gde glavnu reč ima muškarac i onaj koji donosi novac. To da se žene bilo šta pitaju. Lol 😂 kamo sreće. Žene su za neka socijalna prava i pravdu a toga daleko da ima u Tajlandu. Članica sam svih ženskih grupa. Od Mama do preduzetnica. U Srbiji žene imaju više prava i socijalnog mira nego što imaju na Tajlandu. Pazi na ovo sto si rekao "Non sense. " Thai companies have no strategy, they make deals. Just like Trump.
Yoyogi Posted January 23 Posted January 23 Bas me raduje kako sam vas iznervirao, pogotovo googlatore koji i ne znaju gde je Thai. Vi, posle 500 godina ponizavajuceg ropstva, nalazite trunku u necijem oku? Sto se ne ugledate na one nikada porobljene, nikada okupirane, uvek slobodne (Muang Thai = zemlja slobodnih)
Filozof manijak Posted January 23 Posted January 23 Samo da primetim da mi se gadi ovaj čoporativni lavež na yoyogija, bravo ekiPPPo niakd ne omanete da se pokažete u pppravom svetlu. Poseban naklona za Džejmsa Stalkera Maršala. 3
James Marshall Posted January 23 Posted January 23 Čovjek flooduje i spamuje svaku temu svojom ženom, potpuno irelevantnim porodičnim informacijama i kači njene slike, slike svoje kćerke, vjerovatno bez njihovog znanja, bukvalno na svakoj temi vergla istu priču koja je potpuno odvaljena od života, promoviše prostituciju, bravo za tebe što to podržavaš. 4 2
Eleniko Posted January 23 Posted January 23 28 minutes ago, James Marshall said: Keksi je makar šamarao one od 2000 evra za noć, ovaj je baš Keksi sa Temua. A kad si terao Keksija nije ti valjao. 1
Filozof manijak Posted January 23 Posted January 23 7 minutes ago, James Marshall said: Čovjek flooduje i spamuje svaku temu svojom ženom, potpuno irelevantnim porodičnim informacijama i kači njene slike, slike svoje kćerke, vjerovatno bez njihovog znanja, bukvalno na svakoj temi vergla istu priču koja je potpuno odvaljena od života, promoviše prostituciju, bravo za tebe što to podržavaš. Njegova stvar, kao što i je tvoja stvar kako ćeš odreagovati. Bravo za tebe što ne kapiraš o čemu govorim.
James Marshall Posted January 23 Posted January 23 To se zove kontriranje uskurac, ovdje je stvar zdravog razuma usprotiviti se ovolikom besmislu, da se ne pretvara i ovo mjesto u još veći svinjac. Ne mora se baš sve tolerisati, nekad treba i reći "dosta je" a nekad je većina u pravu 5
Yoyogi Posted January 23 Posted January 23 Zamislite ovo, Da smo mi, Srbi, imali Tajsku mudrost niko nam ne bi poginuo , ni u jednom ratu. Nasa, srpska vojskovodna buranija je unistila polovinu muskog stanovnistva. Da nije bilo "genijalaca" kao Voljvoda Misic, danas bi Srbija imala 37 miliona stanovnika. Vise nego ceo Balkan zajedno. Drugacije svet prica sa zemljon od 37 miliona ljudi a drugacije sa 7 miliona, 3
ivy Posted January 23 Posted January 23 ja reko ovde ima nesto pametno da se procita o gastronomiji u Bankoku.. 4
James Marshall Posted January 23 Posted January 23 6 minutes ago, Filozof manijak said: Uvek protiv čopora. Mislim ja bih ovako reagovao i sam, ovo je bukvalno silovanje mozga šta ovaj radi.
Recommended Posts