Jump to content
IGNORED

Gastronomija i još ponešto u Bangkoku

ubibobi

Recommended Posts

Posted

Vamos a la playa oOoOo

Posted (edited)

A jel' radi navigacija u Bangkoku, ako nemaš roming? :fantom:

Edited by radisa
  • Haha 1
Posted
4 minutes ago, radisa said:

Nemoj, Radiša, oči moje lepe, nemoj.

• Haha 2
Posted
5 minutes ago, Boksi said:

Nemoj, Radiša, oči moje lepe, nemoj.

Jbg, lupam se po prstima već 2 sata, morao sam... :D

• Haha 1
Posted
1 hour ago, Yoyogi said:

Nisam ja zapoceo o Bangkoku, drugi su.
Vezatori koji ne shvataju koliko je to veliki grad, vise nego duplo cela Srbija.
Idu tamo, kao Lepa Brena, misle da ce se izdrkavati a bice pola od nule i bice tolesinani kao insekti.

Yoyogi u numeri sa namerom dođoh u veliki grad :fantom:

• Haha 1
Posted

Ovako se zivi u tom velikom gradu. Kao Hawaii. Uzmes kupaci kostim u svom stanu, pozoves lift

2016thai03.jpg

2016thai04.jpg

2016thai05.jpg

2016thai06.jpg

Posted

Svaki dan u godini je tako. A (kada je stan tvoj kao sto je nas) kosta 1 dolar dnevno.
1 buck. One fuckin buck.

Posted (edited)

E pa blago tebi, sa druge strane sva je prilika da ti ženi treba za života spomenik podići :isuse:

Edited by ubibobi
Posted

Meni se ide za sledecu Novu Godinu na Tajland al cujem da sada vec gledaju turiste kao setajuci ATM i da su se malko iskvarili. Jel bio neko skoro od radnicke klase? Ovi sto su isli sa milionerima mogu samo da im pljunem pod prozor :D

Posted
9 minutes ago, Shan Jan said:

Meni se ide za sledecu Novu Godinu na Tajland al cujem da sada vec gledaju turiste kao setajuci ATM i da su se malko iskvarili. Jel bio neko skoro od radnicke klase? Ovi sto su isli sa milionerima mogu samo da im pljunem pod prozor :D

Thai su toleratni, na turiste gledaju kao na insekte, ne diraju ih. Ovi vezatori koji su tamo kao nesto jeli, to je kao da Nemac kaze da je jeo u Srbiji a rucak bio u 3 Sesira u Skadarliji po predvidjenom meniju. Taj nivo neobavestenosti.

To za ATM u Thai,to je bilo pre 25 godina. Nema to sada, nema 20 godina.

Ti milioneri, to su bili zrtve ATM, "2 weeks millioner" a tamo je , u Dresdenu, Sheet metal worker sa problemom alkohola, ispucalih kapilara pod ocima i sa nosom i stomachinom kao Sheshelj.

Meni je Thai sudbina.
E, da ti ja kazem: koji ces qrac u Thai? Idi u Grcku. Em blize, em poznatije, em jeftiniji i kraci put. Ili isto nesto tako blize.
Mogu ja Thai (koji ja znam) da hvalim do sutra a nikome iz Srbije ne bih preporucio da tamo ode umesto Grcke, Turske, Egipta.

Ako hoces paid sex, racunaj na 100 EUR na sat. 

Posted
4 hours ago, radisa said:

Naravno da ne radi. 1,200THB (30 EUR) je Internet SIM na aerodromu, mesec dana.
Pa pre 15 godina sam vam ovde pricao kako GPS radi, ismevali ste me, ti prvi predvodio hajku glupaka.
Jos nisi ni ti ti niti ta gomila budala shvatili kako GPS radi i da mora da se plati?