JozoMujica Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 24 minutes ago, Yoyogi said: Idu tamo, kao Lepa Brena, misle da ce se izdrkavati a bice pola od nule i bice tolesinani kao insekti. Ja kad sam bio 7 dana, tretiran sam od strane svih kao polubožanstvo. Nisam video gostoljubiviji narod na svetu. Doduše, možda ima uticaja što mi je vodič bio milioner, pa je sve bilo na malo jačem nivou od standardnog turističkog.
Boksi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, JozoMujica said: Ja kad sam bio 7 dana, tretiran sam od strane svih kao polubožanstvo. Nisam video gostoljubiviji narod na svetu. Doduše, možda ima uticaja što mi je vodič bio milioner, pa je sve bilo na malo jačem nivou od standardnog turističkog. Daj neki detalj
noskich Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 41 minutes ago, Yoyogi said: Na Forumu su 99% postova junk & spam. Da ja prestanem, na moje postove cak i odgovaraju, cak i ti, a na opsta govna - niko ili sa istim bezvrednim sranjem @Yoyogi šta bi sa Srbija do Tokija forumom? Zaključano mesecima već. Ti bi u penziji trebalo da imaš vremena da updatujes taj malecki forum za par sati. Mnogo si se olabavio.
Yoyogi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, noskich said: @Yoyogi šta bi sa Srbija do Tokija forumom? Zaključano mesecima već. Ti bi u penziji trebalo da imaš vremena da updatujes taj malecki forum za par sati. Mnogo si se olabavio. Treba upgrade, bice ovih dana
JozoMujica Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Boksi said: Daj neki detalj Ma ništa posebno, lik koji je mene i par ortaka angažovao da radimo sajtove za neke australijske biznismene, i sam ekstremno bogat je smislio foru da nas posebno nagradi za neke prethodne poslove i pruži nam priliku da licno upoznamo klijente i družimo se svi, pa nam je priuštio zajedničko druženje u Bankoku i Pataji, platio karte i smeštaj, tamo iznajmio autobus da nas vozika u obilaske, par taksija da nam budu na usluzi 24/7, u Bankoku smo bili u BelAir hotelu, u Pataji je iznajmio vilu sa poslugom koja je trckarala oko nas... Ali generalno, gde god da sam se nasao, od pijace preko pecanja do hrama, svuda su bili preljubazni i trudili se da ugode. U noćnim klubovima i previše za moj ukus, not my cup of tea. 2
Svemir Zeka Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Boksi said: Daj neki detalj Da, stvarno, vi koji ste bili Da znamo šta sve možeš u Bangkoku kad si relativno živ 2
Svemir Zeka Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 3 minutes ago, JozoMujica said: previše Objasni. Koliko % legalno se prodaju droge, recimo? Pusti sad jela, to može da se sazna i preko tv Edited 5 hours ago by Svemir Zeka
JozoMujica Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Svemir Zeka said: Da, stvarno, vi koji ste bili Da znamo šta sve možeš u Bangkoku kad si relativno živ Od bele populacije tamo možeš najviše da sretneš AU, UK i USA penzionere kako šetaju lejdibojeve ili klinke i balave ih gde stignu. Oni se baš trude da budu živi. 1
Boksi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 32 minutes ago, Svemir Zeka said: Da čujemo. 1 minute ago, Svemir Zeka said: Objasni Spoiler 1
JozoMujica Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Svemir Zeka said: Objasni. Koliko % legalno se prodaju droge, recimo? Pusti sad jela, to može da se sazna i preko tv Ja kad sam bio za drogu si mogao da zaglaviš zajebanu robiju, to je bilo 2016., pre legalizacije. Samo su se radili ispred klubova nekim gasom koji izaziva smeh i koji je valjda bio legalan, ali nisam se upuštao previše u ispitivanje, okruženje u kom sam bio je bilo drugačije, uglavnom su/smo svi bili pijani po ceo dan i noć. A za ovo "previše"... pa malo je previše kad uđeš u lokal i još nisi čestito seo a jedna/jedan(???) ili više njih ti se već uvali u krila i počne da te spopada... posebno što nisam nikad bio zainteresovan da učestvujem u sex trafikingu. 2
Eleniko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 16 minutes ago, Yoyogi said: Treba upgrade, bice ovih dana ne moraš da žuriš požuri polako
ubibobi Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 32 minutes ago, Svemir Zeka said: U čemu je fora, šta ljude najviše tamo privuče? Da čujemo. . Evo, kod mene je slučaj takav da zbog obaveza nisam u mogućnosti da putujem u letnjoj sezoni pa sam prinuđen da zimi idem isključivo u egzotične krajeve ili eventualno egipat čiji me koncept letovanja nimalo ne privlači. Do sada sam po jedanput obišao skoro sve popularne turističke destinacije izuzev kariba i bahama a tajland će uskoro biti prva zemlja u koju ću se ponovo vratiti. 2 1
Recommended Posts