Midžeta Posted January 22 Posted January 22 Just now, Yoyogi said: Ma yok. Uvek sam voleo i postovao zene. Odlicno, sad u to ime prekini da spamujes, moze?
Midžeta Posted January 22 Posted January 22 Just now, James Marshall said: poslije krijejtora dobili smo i provajdera Krenulo nas ahahhahaha
James Marshall Posted January 22 Posted January 22 2 minutes ago, Midžeta said: Krenulo nas ahahhahaha Alhamdullilah
Yoyogi Posted January 22 Posted January 22 1 minute ago, Midžeta said: Odlicno, sad u to ime prekini da spamujes, moze? Na Forumu su 99% postova junk & spam. Da ja prestanem, na moje postove cak i odgovaraju, cak i ti, a na opsta govna - niko ili sa istim bezvrednim sranjem 1
Svemir Zeka Posted January 22 Posted January 22 20 minutes ago, Eleniko said: butt pluging Nisam juzer. To pronađu onu bivšu...
Yoyogi Posted January 22 Posted January 22 Nisam ja zapoceo o Bangkoku, drugi su. Vezatori koji ne shvataju koliko je to veliki grad, vise nego duplo cela Srbija. Idu tamo, kao Lepa Brena, misle da ce se izdrkavati a bice pola od nule i bice tolesinani kao insekti. Idite u Grcku, Tursku, Egipat, koji ce te qrac u Thai? Put je skup, sve skuplje. 1
Svemir Zeka Posted January 22 Posted January 22 (edited) U čemu je fora, šta ljude najviše tamo privuče? Da čujemo. Edit. Osim, naravno, dominacije žena. Edited January 22 by Svemir Zeka
Eleniko Posted January 22 Posted January 22 evo je manijakinja ne spava zamisli dovedeš nekog očekujući qrac a ima i qrac i ko zna šta još, tako reči sveeee 1
Svemir Zeka Posted January 22 Posted January 22 1 minute ago, Eleniko said: evo je manijakinja ne spava zamisli dovedeš nekog očekujući qrac a ima i qrac i ko zna šta još, tako reči sveeee Čekaj, duplirao ti se qrac, mislila sam da očekuješ p. a ono kitica i sise Mislim ja to ne bih očekivala svakako
Eleniko Posted January 22 Posted January 22 reko bi 2 q sigurno a ako pretekne i za p, to samo za najsrećnije - one koji da ruku zavuku u džak q za p bi se uvatili 1
ubibobi Posted January 22 Author Posted January 22 Pazi ovo, izgleda da sam ja prvi put otvorio neku temu...a još i obećava 1
James Marshall Posted January 22 Posted January 22 Just now, ubibobi said: Pazi ovo, izgleda da sam ja prvi put otvorio neku temu...a još i obećava Kakva su ti lična iskustva sa otvaranjem teme? Nemoj mi linkove, samo personal experience 3
Recommended Posts