Midžeta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Yoyogi said: Ma yok. Uvek sam voleo i postovao zene. Odlicno, sad u to ime prekini da spamujes, moze?
Midžeta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, James Marshall said: poslije krijejtora dobili smo i provajdera Krenulo nas ahahhahaha
James Marshall Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Midžeta said: Krenulo nas ahahhahaha Alhamdullilah
Yoyogi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Midžeta said: Odlicno, sad u to ime prekini da spamujes, moze? Na Forumu su 99% postova junk & spam. Da ja prestanem, na moje postove cak i odgovaraju, cak i ti, a na opsta govna - niko ili sa istim bezvrednim sranjem 1
Svemir Zeka Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 20 minutes ago, Eleniko said: butt pluging Nisam juzer. To pronađu onu bivšu...
Yoyogi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nisam ja zapoceo o Bangkoku, drugi su. Vezatori koji ne shvataju koliko je to veliki grad, vise nego duplo cela Srbija. Idu tamo, kao Lepa Brena, misle da ce se izdrkavati a bice pola od nule i bice tolesinani kao insekti. Idite u Grcku, Tursku, Egipat, koji ce te qrac u Thai? Put je skup, sve skuplje. 1
Svemir Zeka Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) U čemu je fora, šta ljude najviše tamo privuče? Da čujemo. Edit. Osim, naravno, dominacije žena. Edited 6 hours ago by Svemir Zeka
Eleniko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago evo je manijakinja ne spava zamisli dovedeš nekog očekujući qrac a ima i qrac i ko zna šta još, tako reči sveeee 1
Svemir Zeka Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Eleniko said: evo je manijakinja ne spava zamisli dovedeš nekog očekujući qrac a ima i qrac i ko zna šta još, tako reči sveeee Čekaj, duplirao ti se qrac, mislila sam da očekuješ p. a ono kitica i sise Mislim ja to ne bih očekivala svakako
Eleniko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago reko bi 2 q sigurno a ako pretekne i za p, to samo za najsrećnije - one koji da ruku zavuku u džak q za p bi se uvatili 1
ubibobi Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Pazi ovo, izgleda da sam ja prvi put otvorio neku temu...a još i obećava 1
James Marshall Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, ubibobi said: Pazi ovo, izgleda da sam ja prvi put otvorio neku temu...a još i obećava Kakva su ti lična iskustva sa otvaranjem teme? Nemoj mi linkove, samo personal experience 3
Recommended Posts