Jump to content
IGNORED

Gastronomija i još ponešto u Bangkoku

ubibobi

Recommended Posts

Posted

Tajke, kao zene, su najopasniji oblik zenskosti, posle buba bogomoljki koje pojedu svoje muzjake posle oplodnje.
To sam sigurno vec rekao, ne postoji kucno nasilje. Ako se u kuci i potuku, muz izlazi sa plavim okom.

• Hvala 1
Posted
26 minutes ago, ubibobi said:

Jbg, prebrzo je eskaliralo, samo sam hteo da pitam gde se ima šta dobro pojesti :D

Bangkok ima 16 miliona stanovnika, Srbija ima 7 miliona.
Pa, kao da pitas gde u Srbiji ima gde dobro pojesti.

Posted

Gusti mora goat

Posted
8 minutes ago, Yoyogi said:

Bangkok ima 16 miliona stanovnika, Srbija ima 7 miliona.
Pa, kao da pitas gde u Srbiji ima gde dobro pojesti.

Sva sreća da se nisi opredelio da radiš kao turistički vodič :fantom:

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Tajke, lopate, 60 % zaposlenih su zene. Tek pogotovo u firma, IT, Banking, high Tech

image.jpeg.80b251531eb3abd81be81d941e6c9998.jpeg

• Hvala 1
Posted

Prosto fenomenalno

• Haha 2
Posted
1 minute ago, Midžeta said:

Prosto fenomenalno

Kada je zaposlenost zena u USA dostigla 50%, bilo je na naslovnim stranama Americke stampe, 2004. U Thai je to tako vekovima, zene su uvek bile ne samo na poslu nego i shefovi, sa hire/fire ovlascenjima.
Iskonsko postovanje zena u Thai, nasledjeno od postovanja svojih majki. Majka je stub porodice, muz se udaje u njenu kucu.

• Hvala 1
Posted
Just now, Yoyogi said:

Kada je zaposlenost zena u USA dostigla 50%, bilo je na naslovnim stranama Americke stampe, 2004. U Thai je to tako vekovima, zene su uvek bile ne samo na poslu nego i shefovi, sa hire/fire ovlascenjima.
Iskonsko postovanje zena u Thai, nasledjeno od postovanja svojih majki. Majka je stub porodice, muz se udaje u njenu kucu.

Nisam citala, ali ja sam mod i treba da ti bude bitno sta ja kazem, samo da znas :fantom:

• Wub 2
  • Haha 5
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
2 minutes ago, Midžeta said:

Nisam citala, ali ja sam mod i treba da ti bude bitno sta ja kazem, samo da znas :fantom:

Pa i tebi je bitno da sam ja content provider, nista smece i linkovi sa neta, licna iskustva iz zemalja o kojima pojma nemate.
Kao ni ti, verovatno nisi nikada cula kakvu moc zene u Thai imaju. Vladajucu, Nema porodicnog nasilja osim ako muz izvuce deblji kraj.

Kao Mod i kao zena si mi draga, razumeces moj "push" prema zenama pogotovo tamo gde su dominantne.

• Haha 3
Posted

Roknucu se ko siroce

• Haha 5
Posted

Nemaš ni ti pojma o današnjoj Srbiji pa te ne sprečava da iznosiš svoja mišljenja maksimalno. A tvoja mišljenja o Thai ženama niko nije tražio, ali dobro, podijeli tu ekspertizu slobodno pošto si ponosan na nju, iako su lična iskustva pipav posao, subjektivna su pa ne zamjeri što ih uzimamo sa kilo dvije soli. Ali pokušaj da se držiš tema, a ne da verglaš tri teze na svakoj mogućoj temi. Ovdje se priča o konkretnim stvarima i slučajevima zlostavljanja a ne o Ludim noćima u Rangunu.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted (edited)

@Midžeta

uputi ga na :rozle: 

vidiš da traži dominantne tj butt pluging

@Svemir Zeka

Edited by Eleniko
Posted
2 minutes ago, Midžeta said:

Roknucu se ko siroce

Ma yok. Uvek sam voleo i postovao zene.