dragance Posted January 23 Posted January 23 @ubibobi ne slušaj onog metuzalema. Evo ti pa biraj: 1 1
Eleniko Posted January 23 Posted January 23 59 minutes ago, Yoyogi said: Nikada cuo za to. guglaj, ima sve 1
ubibobi Posted January 23 Author Posted January 23 11 hours ago, Yoyogi said: Za zenske, ima svasta, kao marinci mladi momci da ih yebu. Bangkok, jedna nasa, novinarka elitnog lista, 2012, trazila mi da je odvedem u neki klub i snimim na njen iPhone kako je yebe Tajac . Tada je imala 52 godine. Moja generacija。 Bio sam ubeđen da tajci vole insekte da jedu a sad baš i da ih jebu to nisam znao
ubibobi Posted January 23 Author Posted January 23 11 hours ago, Yoyogi said: Hoces da znas? Nasminkala je zenska (profesionalka) a nasa mi rekla da se podvlacim pod trap i snimim kako Srpkinju yebe Tajac. Nista za mene nije bilo, znali smo se mi od 1978. Mislim da nasa ima pametnija posla od režiranja tvojih kućnih videa i pored toga što si svojevremeno tvrdio da zbog manjka stručne kompetentnosti više nisu u stanju da pošalju posadu na mesec
Eleniko Posted January 23 Posted January 23 kako se ispravno kaže - tajke ili tajice? ja više volim ovo drugo a bojim se da ne pogrešim.... https://hr.wikipedia.org/wiki/Tajice
Yoyogi Posted January 25 Posted January 25 Moja zena, chef (licencirani sa medjunarodnom dozvolom, zaboravila svoj Ekonomski faks) spravlja 120 do 150 ovakvih obroka u Thai restoranu u Nagoji. Od 11:30 do 14:30. Nije jedina a glavna je kuvarica u toj smeni. Musterije su profesionalci, bele kragne, tako i zenske. Kada radi vecernju smenu, dodju nekada i pijani, bar jednom nedeljno je pitaju Japanci da li bi htela da se uda (za njih). Bekpekeri nemaju pojma sta je restoran a nijedan rucak ne sme da bude iznad 1,000 dinara, sve ovo na stolu ukljuceno. Uvece je 3 puta skuplje, isto to. Radi 2.5 dana nedeljno da ne bi zaradila vise od 1,000 EUR mesecno inace bi morala da se finansijski odvoji od mene, njena penzija, njeno socijalno, njen porez. 1
Rowanoke Posted January 28 Posted January 28 Ovako je na mom poslu. Kiselo ljutkasta supa sa pečurkama i đumbirom i lemon grassom i jaje na riži. 1
Recommended Posts