Jump to content
IGNORED

Gastronomija i još ponešto u Bangkoku

ubibobi

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Yoyogi said:

Ma vise i ne znam ko je to napisao a istina je, to se desava. Eto, meni su neke zenske rekle da to vole.
Ko sam ja da im protivurecim?

Nego Yoyogi, gde si do sad puška te ubila, dolazim u Bangkok za 10 dana, imaš neku preporuku šta videti, gde jesti i tako to?

Posted
8 minutes ago, ubibobi said:

Nego Yoyogi, gde si do sad puška te ubila, dolazim u Bangkok za 10 dana, imaš neku preporuku šta videti, gde jesti i tako to?

Rado bih te proveo okolo. Imam stan u Bangkoku ali me tamo nema bar jos 3 meseca.

10 dana? Jedi MacDonalds i KFC, da sam tamo kod mene bi jeo bezbednu Thai klopu. Thai su kulinarska supersila.
Moja zena zna da skuva 360 Thai jela, licensed Chef. Tacno da se ni jedno jelo ne ponovi za godinu dana.

Za zenske, ima i to ko voli.

• Haha 1
Posted
2 minutes ago, Yoyogi said:

Rado bih te proveo okolo. Imam stan u Bangkoku ali me tamo nema bar jos 3 meseca.

10 dana? Jedi MacDonalds i KFC, da sam tamo kod mene bi jeo bezbednu Thai klopu. Thai su kulinarska supersila.
Moja zena zna da skuva 360 Thai jela, licensed Chef. Tacno da se ni jedno jelo ne ponovi za godinu dana.

Za zenske, ima i to ko voli.

Hvala, veoma si mi pomogao :fantom:

• Haha 4
Posted
1 minute ago, ubibobi said:

Hvala, veoma si mi pomogao :fantom:

Kao da ja dodjem kod tebe u Srbiju na 10 dana i da sve iz Srbije usvojim. Jos, ne kod tebe, nego u Srbiju , generalno. 
Tako izgleda ono sto si rekao. To je nemoguce.

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Yoyogi said:

Kao da ja dodjem kod tebe u Srbiju na 10 dana i da sve iz Srbije usvojim. Jos, ne kod tebe, nego u Srbiju , generalno. 
Tako izgleda ono sto si rekao. To je nemoguce.

Za 10 dana dolazim a ostajem 3 nedelje, bio sam već u vreme korone ali ne u Bangkoku.

Svejedno, poslednje što bi mi palo na pamet je da tamo klopam KFC i Mek, ne jedem ni ovde pobogu :D

Posted
1 minute ago, ubibobi said:

Za 10 dana dolazim a ostajem 3 nedelje, bio sam već u vreme korone ali ne u Bangkoku.

Svejedno, poslednje što bi mi palo na pamet je da tamo klopam KFC i Mek, ne jedem ni ovde pobogu :D

Kako ides? Sheraton, Hilton ili back pack Khao Sarn Road?

Posted

Idem u sopstvenoj režiji kao i obično, smeštaj preko airbnb 7 dana Bangkok pa 14 Phuket, Koh Samui i Koh Phangan

Posted

Pa što baš na ovoj temi da nam to objaviš :naughty:

• Haha 2
Posted

Jbg, prebrzo je eskaliralo, samo sam hteo da pitam gde se ima šta dobro pojesti :D

Posted
3 minutes ago, James Marshall said:

Pa što baš na ovoj temi da nam to objaviš :naughty:

Zato sto se na ovoj temi pojavilo. Nesto ilegalno?

Posted
Just now, ubibobi said:

Jbg, prebrzo je eskaliralo, samo sam hteo da pitam gde se ima šta dobro pojesti :D

Dva sata, uzivo, bio sam na videu, avgust 2024, sa mojim drugom iz Beograda. Nije mogao da veruje da u se Bangkoku tako dobro zivi.
Ne samo ti nego i cela ekipa sa ovog Foruma ne bi mogla da veruje koliko je to ispred Srbije.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Bogami skoro je ilegalno je nemati ovoliko smisla za humor, da se ja pitam bilo bi ilegalno. 

• Haha 6
  • Hvala 1
Posted
2 minutes ago, James Marshall said:

Bogami skoro je ilegalno je nemati ovoliko smisla za humor, da se ja pitam bilo bi ilegalno. 

A ko tebe ista pita?
Ako nisi Mod, bas me briga sta ti mislis.

• +1 1
Posted

Buahahahahahahah, a inače bi te interesovalo i da sam mod? Verglaš svoj spam na svakoj temi, jedno te isto, potpuno bez ikakvog konteksta, opet o ženi koja kuva 360 jela na temi o seksualnom nasilju, no nastavi samo, mogao si i sebi forum otvoriti koliko spamuješ barely legal kontentom 🤣

Posted

E da, I ovo je forum, imaš pravo na ignore listu ili da me ne čitaš