Yoyogi Posted yesterday at 16:01 Posted yesterday at 16:01 Knjige su svetinja, ne smeju da se bacaju a sve su procitane. Ne cine mi neki ukras a i u neredu su. U cast pisaca ih citam i u krug. Celokupni Dostojevski, Tolstoj, Shekspir, Tomas Man, na desetine drugih i nasih knjizevnika (sve knjige Milovana Danojlica, Pekica). Da sam u Srbiji (u Japanu sam), donirao bih ih nekoj skoli ili biblioteci. Pre neki dan, pitam knjizara.com da mi posalju celokupna dela Gogolja. Oni, online knjizara, nemaju. Ako oni nemaju, kako ja da ih dobijem?
papapavle Posted yesterday at 16:09 Posted yesterday at 16:09 Pa doniraj nekoj biblioteci u Japanu, valjda rado primaju i strane knjige? 1
Tihajeza Posted yesterday at 16:10 Posted yesterday at 16:10 Filološki fakultet, odsek za slavistiku? U gradu gde ima. 1
Yoyogi Posted yesterday at 16:42 Author Posted yesterday at 16:42 24 minutes ago, Tihajeza said: Filološki fakultet, odsek za slavistiku? U gradu gde ima. To je mozda i ideja. Mada, oni verovatno imaju sve te knjige, mozda bi njihova biblioteka volela da ih dobije jos. Kada mi rece Filoloski fakultet, prodju me lepi zmarci, mada sam ja inzenjer a preko devojke i zene sam preko nje cak i ulazio u njihove studije i krao znanje njeno i njenih profesora (bio je i Vladeta Jankovic, tada).
noskich Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Nije isto kad čitaš knjigu sa 15 godina, sa 30, 45 ili 60. Drugačiji doživljaj zbog životnog iskustva.
Yoyogi Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago 3 hours ago, noskich said: Nije isto kad čitaš knjigu sa 15 godina, sa 30, 45 ili 60. Drugačiji doživljaj zbog životnog iskustva. To cu ja, o svom trosku, da posaljem u knjizara.com, knjige nisu podvlacene, jedino sto su procitane. Neka oni to preprodaju ili poklone, meni svejedno.
Recommended Posts