Jump to content

Vodama YouTube kanala

Featured Replies

Posted

OK, sobzirom da me mrzi da dignem guzicu ovaj vikend, reko da pokrenem topic koji ce se baviti moji brainrotom - Youtube kanalima. Sigurno provodim bar 8 sati dnevno na ovom sranju vec godinama i za to vreme sam zapratio sve i svasta. Moze nekom koristiti a valjda ce i neko drugi postovati za druge. Sto opskurnije to bolje :D Stavljacu primere nekih videja sa njihovih kanala.

Za pocetak nesto nezno i blago - flora i fauna. Za to pratim ovo dvoje za koje mi secini da oboje imaju ADHD ali su ultra zabavni i istovremeno vrlo informativni:

Tsuki je +1 koji moze nekom biti zanimljiv, uglavnom se bavi invasive zivotinjicama:

• Author

Sto se tice geografije, ovaj lik mi je nenadmasan, mada mi deluje da kako vreme prolazi tako mu ponestaje ideja:

Ko voli mape, bice mu ovaj Britanac zabavan:

• 5 months later...
  • Author

Volim ove istorijske kanale kroz zabavne animacije:

16 minutes ago, Shan Jan said:

Volim ove istorijske kanale kroz zabavne animacije:

Naročito je zabavno što svašta novo može da se nauči. hihi

Screenshot_20250619_164901.png

Bukvalno jedini ikad youtube kanal kome sam se posvetio i koji sam zavoleo i pratio i jedva čekao prvo subotu a onda svaku drugu subotu za objavu novog sadržaja. U pitanju je Outdoor boys koji sam pratio od samog početka dok naprasno nije počeo nenormalno da raste, sa pravom, da bi sve kulminiralo pre jedno mesec dana kada je tvorac kanala Luk saopštio da prestaje neko vreme jer je postao previše poznat... Pa pošto je slava loša posvetiće se sinovom kanalu da mu pomogne da i on poraste i postane popularan (taj deo mu je malo wtf al nema veze).

Sve u svemu kampovanja, putovanja, pre svega volim survival kampove i obišao je pola Aljaske spavajući na -50 na nekom kamenju i koješta. Za razliku od mnogo ovakvih Luk non stop priča, objašnjava, podučava čovek zna jebeno sve, i sve da lovi i sve da skuva i sve biljke i sve životinje, i to nesebično deli sa svima za razliku od mnogih ovakvih kanala na kojima ljudi prosto ćute.

Za ljuibitelje ovakvog sadržaja najveća moguća preporuka, Luk je car samo takav i fenimenalni su mu klipovi. Sadržajni, edukativni i duhoviti često.

https://www.youtube.com/outdoorboys

• Author

Zaboravio sam jos jedan iz edicije animiranih istorijskih kanal, ovaj mi je najomiljeniji:

2 hours ago, pariah said:

Za ljubitelje istorije evo dva cara koja odavno pratim: https://youtube.com/@markfeltonproductions?si=Z3aFxYKJ3_ZfVRe_

Samo sam preleteo preko spiska videa, uglavnom obradjuje WW2, ali nema nista o SSSR-u i Istocnom frontu ???

Zapadni front je sto rece Rambo "usmrdela ubudjala sardina" u odnosu na velicinu i znacaj operacija na Istocnom.

Takodje neuporedivo su zanimljivije bitke Nazi vs SSSR nego ove na zapadu.

Njah...

Mašinac sa predivnim smislom za humor - This Old Tony!