Shan Jan Posted January 4 Posted January 4 OK, sobzirom da me mrzi da dignem guzicu ovaj vikend, reko da pokrenem topic koji ce se baviti moji brainrotom - Youtube kanalima. Sigurno provodim bar 8 sati dnevno na ovom sranju vec godinama i za to vreme sam zapratio sve i svasta. Moze nekom koristiti a valjda ce i neko drugi postovati za druge. Sto opskurnije to bolje Stavljacu primere nekih videja sa njihovih kanala. Za pocetak nesto nezno i blago - flora i fauna. Za to pratim ovo dvoje za koje mi secini da oboje imaju ADHD ali su ultra zabavni i istovremeno vrlo informativni: Tsuki je +1 koji moze nekom biti zanimljiv, uglavnom se bavi invasive zivotinjicama: 1
Shan Jan Posted January 4 Author Posted January 4 Sto se tice geografije, ovaj lik mi je nenadmasan, mada mi deluje da kako vreme prolazi tako mu ponestaje ideja: Ko voli mape, bice mu ovaj Britanac zabavan: 1
napadaj Posted January 4 Posted January 4 Najbolji kanal na Tjubu: https://www.youtube.com/@Channel5YouTube/videos Lebe mekani na šta liči Amerika. 1
Recommended Posts