copkillah Posted January 10 Posted January 10 Da, uopšte se nije vodila velika rasprava na forumu kada je Plavšić nepristrasno kritikovao Kalinića kada je ovaj odvalio Larkina.
booyaka Posted January 10 Author Posted January 10 Ukupna slika je takva, i siguran da većina navijača Zvezde deli moje mišljenje. Svih ukupno.
booyaka Posted January 10 Author Posted January 10 1 minute ago, Midžeta said: Sace da uleti neko ko se ne slaze mmw Zato sam i lepo napisao svih ukupno. Znači, ne samo forumski. 🙂
booyaka Posted January 11 Author Posted January 11 @MiddleClassFener nam lezi, a za Monako ce nam biti potreban dvocicren Braun III Braun VI 1
booyaka Posted January 11 Author Posted January 11 @Eleniko Ajde ajde sad pogodi Kakav plej to mene vodi Šta to mojoj duši godi Miler Mekintajer to je Kodi FTFY 1 1
booyaka Posted January 12 Author Posted January 12 https://sportklub.n1info.rs/skener/generalni-sekretar-kss-mica-radanovic-nebojsa-covic-crvena-zvezda-partizan-intervju-sport-klub/?utm_source=onesignal&utm_medium=webpush&utm_campaign=2025-01-12-Sve-je-lake-kad 1
booyaka Posted January 12 Author Posted January 12 Dobro Dubai brani unutra, a ne može se stalno šutirati za tri. U napadu igraju jednostavno, gledaju da naprave mismatch pod košem ili u pnp i to maksimalno koriste. Sfero ne želi da uvede Bolomboja i Kodija u problem sa faulovima, ali je ipak morao da uvede Kodija malo neplanirano ranije. Nema produkcije od Nedare i Kenana za sada.
smooth.Op Posted January 12 Posted January 12 Ja bih pohvalio Juricu i skating. Jako lepo zatvoren Iverson napad koji Zvezda često igra za Kenana i Nedu. Takođe, Bertans dosta dobro cepa odbranu dijagonalama. 1
smooth.Op Posted January 12 Posted January 12 (edited) Ovo je zanimljivo. Prekidaju se utakmice kad se vređa neko ko nije prisutan. Tehničku dobija igrač kojeg vređaju Edited January 12 by smooth.Op 1
napadaj Posted January 12 Posted January 12 (edited) Što je lepo kad im Berta metne. Odmah #memories na "Trojka Bertansa, tajm-aut Radonjić!!" Edited January 12 by napadaj
booyaka Posted January 14 Author Posted January 14 Fonseka a nije fudbaler. Mali je novi teniski šampion.
Recommended Posts