Jump to content
IGNORED

Razno - chit chat, pbp, q/a, itd

booyaka

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, copkillah said:

This aged like milk, za deset minuta.

Pa vidi, osvrnuo sam se na poprilicno konkretan razlog sto je covek ogranicen tu gde jeste.

Neam ič razlog da ga branim, a nisam siguran da i on sa ovako, slozicu se, problematicnim stavom (ili tako sročenim) po pitanju stavljanja govnima do znanja je bas jedinstven slucaj na forumu. 

Mislim, nebitno, licno mislim da nece nikome kruna sa glave, a najmanji problem je iznova sankcionisati ponovljeno budalasanje.

• Hvala 1
Posted
5 minutes ago, Milošica said:

Šta se upravo desilo forumašu MeanM, nikako mi nije jasno.

Nista, sto pitas? 

Posted
5 minutes ago, Facundo Orellana said:

Nije zanimljivo čitati neprekidni flejm i poručivanje kafa. Jednostavno ovde preskakanje tarabe nema nikakve logike, većina je valjda u ranim dvadesetim to prevazišla.

Nije ništa veći flejm nego što ga imaš od drugih forumaša. Mada, to mi je najbesmislenije forumsko pravilo, pazi jbte flejm, svako može bilo šta da proglasi za flejm. Nije flejm ako ponudiš argumente za ono što napišeš.

Posted

Kad krenem da analiziram argumente™

Confused High Quality GIF

• Tužno 1
Posted
4 minutes ago, MeanM@ said:

Pa vidi, osvrnuo sam se na poprilicno konkretan razlog sto je covek ogranicen tu gde jeste.

Neam ič razlog da ga branim, a nisam siguran da i on sa ovako, slozicu se, problematicnim stavom (ili tako sročenim) po pitanju stavljanja govnima do znanja je bas jedinstven slucaj na forumu. 

Mislim, nebitno, licno mislim da nece nikome kruna sa glave, a najmanji problem je iznova sankcionisati ponovljeno budalasanje.

Pa dobro, ako ti je okej da SNS šljam (pošto Arenu vodi SNS čovek, da podsetim) stavlja govnima do znanja, a pričamo o komentatorima utakmice koji tamo rade svoj posao, onda ne znam šta da ti kažem.

I pre nego što pokušaš to da staviš u isti koš sa napušavanjima komentatora kakva redovno čitamo na forumu: ne, nije isto, nije ni blizu.

Posted

Ma ok, navikao sam na hronični nedostatak dobronamernih™ ovde.

• Hvala 1
Posted
4 minutes ago, James Marshall said:

Kad krenem da analiziram argumente™

Confused High Quality GIF

Postoji jedan, da daleko toksičniji likovi - da ne upotrebim teže a tačnije reči - slobodno pišu na Sportu, evo puna ih tema gore iznad, i silaze na sportić da vijaju Bujaku.

Tebi je to možda okej ali se nisi proslavio u procenama ni na ozbiljnijim temama, ako već vučeš za jezik i provociras.

• Haha 1
Posted

Mnogo me bre zaboli patka za tvoje procjene mene. Ti si zreo za permban što si i popušio svojevremeno, kriminal je što su te uopšte pustili da ponovo truješ ovdje. 

• +1 2
Posted
Just now, James Marshall said:

Mnogo me bre zaboli patka za tvoje procjene mene. Ti si zreo za permban što si i popušio svojevremeno, kriminal je što su te uopšte pustili da ponovo truješ ovdje. 

Nisi bio lažov ranije, neka ti to neko pogleda.

Posted
Just now, copkillah said:

Pa dobro, ako ti je okej da SNS šljam (pošto Arenu vodi SNS čovek, da podsetim) stavlja govnima do znanja, a pričamo o komentatorima utakmice koji tamo rade svoj posao, onda ne znam šta da ti kažem.

I pre nego što pokušaš to da staviš u isti koš sa napušavanjima komentatora kakva redovno čitamo na forumu: ne, nije isto, nije ni blizu.

Pa isto ovo iz tvog prvog pasusa sam ti napisao u citiranom. Nije mi isto i vrlo mi je problematicno ako to zaista misli. Opet, ako ce pisati o sportu na sportu i ne izrazavati te nebuloze ne vidim i dalje zasto ga to diskredituje od pisanja na istom. 
Ti si mene posalicom citirao kroz post gde se osvrcem na totalno drugi aspekt njegovog ucesca na ppp. Iskreno, nisam siguran da sam ispratio stavove doticnog van sporta. 
A moje stavove o aktuelnoj politickoj situaciji mozes da ispratis na konkretnim temama.

Rekoh, nije ni bitno. Prosto sam stava da bih coveku dozvolio/pruzio sansu da pise opet na sportu. Ako nume, vratice se brzo nazad, bez povrede tudjih osecanja. 

Posted

A gde sme da se nekažnjeno laže da bi se pospešio progon?

Pitam za kolegu, pomogao bi mu.

Posted

Iskulirajte dok me vozi pobeda.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ne date mojoj kevitm da uziva pobedi, strasno

Posted
16 minutes ago, MeanM@ said:

Pa isto ovo iz tvog prvog pasusa sam ti napisao u citiranom. Nije mi isto i vrlo mi je problematicno ako to zaista misli. Opet, ako ce pisati o sportu na sportu i ne izrazavati te nebuloze ne vidim i dalje zasto ga to diskredituje od pisanja na istom. 
Ti si mene posalicom citirao kroz post gde se osvrcem na totalno drugi aspekt njegovog ucesca na ppp. Iskreno, nisam siguran da sam ispratio stavove doticnog van sporta. 
A moje stavove o aktuelnoj politickoj situaciji mozes da ispratis na konkretnim temama.

Rekoh, nije ni bitno. Prosto sam stava da bih coveku dozvolio/pruzio sansu da pise opet na sportu. Ako nume, vratice se brzo nazad, bez povrede tudjih osecanja. 

Ono što sam naveo činjenica, ne ulazim u političke stavove. Obezbeđenje Arene, gotovo izvesno SNS ološ, ometao je komentatora SK u obavljanju njegovog posla i ovaj koga braniš je to svesrdno pozdravio. Ja ne vidim nijedan scenario u kome je to prihvatljivo, koliko god mišljenje imali o tim komentatorima.

Da ne ulazim u to da je ceo taj narativ o neobjektivnom izveštavanju sulud, mislim da imate pristrasno komentarisanje, kao što mi imamo pristrasno komentarisanje naših utakmica, to je normalno.

Posted

Ne. Mi imamo nepristrasno, vi imate neobjektivno. Nema strasti i istinske ljubavi prema klubu kada se rade naši prenosi, kritikuje se kada treba da se raduje i glorifikuje. Mislim da sem Kovačića to ni ne znaju da rade ljudi koji prenose Zvezdu.