Jump to content
IGNORED

Razno - chit chat, pbp, q/a, itd

booyaka

Recommended Posts

Posted

Djeluje da mu je potaman na sportiću, ima jedno 4 teme gdje seiri neometano. A prvi minut kad ga pustite će da ode na kkp temu, nije on na sportiću zbog opusa na kkcz već kkp temi, eno "pomozi bratu grobaru" prepuno primjera kakav bi bio tamo. 

• +1 2
  • -1 1
Posted (edited)

Cela redakcija Sportkluba koja neobjektivno izveštava o Zvezdi, ističu nebitne ili manje bitne stvari dok Zvezda igra istorijsku sezonu u Evroligi, a istovremeno su veoma blagonakloni prema KKP, nikad ništa kritički nećete pročitati o njima, niti čuti u prenosu.

Nije taj veliki navijač Zvezde on zna samo da serenda, Ilija Kovačić je veliki navijač Zvezde i to se oseća i čuje. Kod ovoga - ne.

Edited by booyaka
  • Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Kolko sam naivan - mislio sam da će da se izvlači i da kaže da se mora poslati poruka SK govnima iz obezbeđenja. Ali ne, ipak izgleda treba gorile da šalju poruke Sport klubu i Darku Plavšiću.

• +1 2
Posted
3 minutes ago, James Marshall said:

Djeluje da mu je potaman na sportiću, ima jedno 4 teme gdje seiri neometano. A prvi minut kad ga pustite će da ode na kkp temu, nije on na sportiću zbog opusa na kkcz već kkp temi, eno "pomozi bratu grobaru" prepuno primjera kakav bi bio tamo. 

Bio bih isti na KKP, kao što su navijači KKP na KKCZ topiku. Ništa manje, ništa više.

Posted
1 minute ago, booyaka said:

Cela redakcija Sportkkuba koja neobjektivno izveštava o Zvezdi, ističu nebitne ili manje bitne stvari dok Zvezda igra istorijsku sezonu u Evroligi, a istovremeno su veoma blagonakloni prema KKP, nikad ništa kritički nećete pročitati o njima, biti čuti u prenosu.

Nije taj veliki navijač Zvezde on zna samo da serenda, Ilija Kovačić je veliki navijač Zvezde i to se oseća i čuje. Kod ovoga - ne.

11 minutes ago, MeanM@ said:

Jos jedan apel moderaciji da se @booyaka -i dozvoli pisanije na topicima kkcz. Ima covek sta da kaze, a i generalno imam utisak da su se i polemike doticnog i suprotstavljene strane urazumile, upoznali se ljudi malo. 

This aged like milk, za deset minuta.

• Haha 2
  • -1 1
Posted
1 minute ago, copkillah said:

This aged like milk, za deset minuta.

Nemaš poentu, kao i obično.

• Tužno 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, booyaka said:

Bio bih isti na KKP, kao što su navijači KKP na KKCZ topiku. Ništa manje, ništa više.

Pa bi ti da uspostaviš balans? Ti ne znaš ni za sebe da se založiš 😁

• Haha 1
Posted
Just now, James Marshall said:

Pa bi ti da uspostaviš balans? Ti ne znaš ni za sebe da se založiš 😁

Moje pisanje se zalaže za mene. Ko hoće može da čita, i uveren sam da čitaju, na ovim šatro smešnim temama.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Booyaka odmah potrči na KKP da objasni i nacrta, pa onda krenu svađe od pre Hrista, a tema postane nečitljiva. Začudo je mirno od kada su agenti prevaratoriTM na sportiću, a efektno mi je i kada proziva Borac iz Čačka. :laugh: Ni ovde resocijalizacija ne funkcioniše, kao i u stvarnom životu. 

Posted
Just now, Facundo Orellana said:

Booyaka odmah potrči na KKP da objasni i nacrta, pa onda krenu svađe od pre Hrista, a tema postane nečitljiva. Začudo je mirno od kada su agenti prevaratoriTM na sportiću, a efektno mi je i kada proziva Borac iz Čačka. :laugh: Ni ovde resocijalizacija ne funkcioniše, kao i u stvarnom životu. 

Lepo reci da je dosadno.

Posted

Vole ljudi dosadno, a na ovim sportić temama imaju tebe u koncentratu, ne razvodnjavaju te ostali forumaši. 

• Haha 2
Posted

Nije zanimljivo čitati neprekidni flejm i poručivanje kafa. Jednostavno ovde preskakanje tarabe nema nikakve logike, većina je valjda u ranim dvadesetim to prevazišla.

Posted

Šta se upravo desilo forumašu MeanM, nikako mi nije jasno.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Mora da se vrati na pikšaneri da se rekalibrise :fantom:

Posted
4 minutes ago, Milošica said:

Šta se upravo desilo forumašu MeanM, nikako mi nije jasno.

Dobro je raspoložen zbog još jedne pobede KKCZ u Evroligi, ponela ga euforija, ljudski je.

• Vojvodo,serdare 1