James Marshall Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Djeluje da mu je potaman na sportiću, ima jedno 4 teme gdje seiri neometano. A prvi minut kad ga pustite će da ode na kkp temu, nije on na sportiću zbog opusa na kkcz već kkp temi, eno "pomozi bratu grobaru" prepuno primjera kakav bi bio tamo. 2 1
booyaka Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago (edited) Cela redakcija Sportkluba koja neobjektivno izveštava o Zvezdi, ističu nebitne ili manje bitne stvari dok Zvezda igra istorijsku sezonu u Evroligi, a istovremeno su veoma blagonakloni prema KKP, nikad ništa kritički nećete pročitati o njima, niti čuti u prenosu. Nije taj veliki navijač Zvezde on zna samo da serenda, Ilija Kovačić je veliki navijač Zvezde i to se oseća i čuje. Kod ovoga - ne. Edited 5 hours ago by booyaka 1 1
napadaj Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kolko sam naivan - mislio sam da će da se izvlači i da kaže da se mora poslati poruka SK govnima iz obezbeđenja. Ali ne, ipak izgleda treba gorile da šalju poruke Sport klubu i Darku Plavšiću. 2
booyaka Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 3 minutes ago, James Marshall said: Djeluje da mu je potaman na sportiću, ima jedno 4 teme gdje seiri neometano. A prvi minut kad ga pustite će da ode na kkp temu, nije on na sportiću zbog opusa na kkcz već kkp temi, eno "pomozi bratu grobaru" prepuno primjera kakav bi bio tamo. Bio bih isti na KKP, kao što su navijači KKP na KKCZ topiku. Ništa manje, ništa više.
copkillah Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, booyaka said: Cela redakcija Sportkkuba koja neobjektivno izveštava o Zvezdi, ističu nebitne ili manje bitne stvari dok Zvezda igra istorijsku sezonu u Evroligi, a istovremeno su veoma blagonakloni prema KKP, nikad ništa kritički nećete pročitati o njima, biti čuti u prenosu. Nije taj veliki navijač Zvezde on zna samo da serenda, Ilija Kovačić je veliki navijač Zvezde i to se oseća i čuje. Kod ovoga - ne. 11 minutes ago, MeanM@ said: Jos jedan apel moderaciji da se @booyaka -i dozvoli pisanije na topicima kkcz. Ima covek sta da kaze, a i generalno imam utisak da su se i polemike doticnog i suprotstavljene strane urazumile, upoznali se ljudi malo. This aged like milk, za deset minuta. 2 1
booyaka Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 1 minute ago, copkillah said: This aged like milk, za deset minuta. Nemaš poentu, kao i obično. 1 1
James Marshall Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, booyaka said: Bio bih isti na KKP, kao što su navijači KKP na KKCZ topiku. Ništa manje, ništa više. Pa bi ti da uspostaviš balans? Ti ne znaš ni za sebe da se založiš 😁 1
booyaka Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Just now, James Marshall said: Pa bi ti da uspostaviš balans? Ti ne znaš ni za sebe da se založiš 😁 Moje pisanje se zalaže za mene. Ko hoće može da čita, i uveren sam da čitaju, na ovim šatro smešnim temama. 1
Facundo Orellana Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Booyaka odmah potrči na KKP da objasni i nacrta, pa onda krenu svađe od pre Hrista, a tema postane nečitljiva. Začudo je mirno od kada su agenti prevaratoriTM na sportiću, a efektno mi je i kada proziva Borac iz Čačka. Ni ovde resocijalizacija ne funkcioniše, kao i u stvarnom životu.
booyaka Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Just now, Facundo Orellana said: Booyaka odmah potrči na KKP da objasni i nacrta, pa onda krenu svađe od pre Hrista, a tema postane nečitljiva. Začudo je mirno od kada su agenti prevaratoriTM na sportiću, a efektno mi je i kada proziva Borac iz Čačka. Ni ovde resocijalizacija ne funkcioniše, kao i u stvarnom životu. Lepo reci da je dosadno.
James Marshall Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Vole ljudi dosadno, a na ovim sportić temama imaju tebe u koncentratu, ne razvodnjavaju te ostali forumaši. 2
Facundo Orellana Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nije zanimljivo čitati neprekidni flejm i poručivanje kafa. Jednostavno ovde preskakanje tarabe nema nikakve logike, većina je valjda u ranim dvadesetim to prevazišla.
Milošica Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Šta se upravo desilo forumašu MeanM, nikako mi nije jasno. 1 1
copkillah Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Milošica said: Šta se upravo desilo forumašu MeanM, nikako mi nije jasno. Dobro je raspoložen zbog još jedne pobede KKCZ u Evroligi, ponela ga euforija, ljudski je. 1
Recommended Posts