Eleniko Posted January 3 Posted January 3 inače sfero je prilično narušio monolitno jedinstvo navijača partizana kod mene na ostrvu danas odem do glavnog grada po ribu i da malo podjebavam grobarskog brata aristidisa onaj kome sam sinu kupovao bebeće majice u prodavnici kkp ali ne, on me sačekuje ispred svoje vinarije i diže ruke u vazduh - you made it, bravo i priznaje da obožava da gleda zvezdu zbog sfera, kog prati celi život još od početaka u paoku i panionisu do danas i čestita na 2 pobede u španiji, kaže neverovatno naravno drugi ortaci - navijači ciganikosa u ekstazi, svi hajfajvuju u fazonu bravo petrušev bravo kenan ja se pomislim, dobro je, samo da vam ne damo filipa nazad mnogo im nedostaje, biće jebeno da ga zadržimo ako nemamo pravni osnov mada i oni priznaju da nije hteo da ostane i tako, lep sunčan dan za limnoske cigane
booyaka Posted January 3 Author Posted January 3 Da ne ostane nezabeleženo, odlična partija Gudure u derbiju Fener - Efes, 17 p, 7 sk, 7 as, PIR 30 Jak kandidat za MVP kola
booyaka Posted January 3 Author Posted January 3 Ernangomez čovek odluke, i drago mi je jer je Barsa kvalitetnija ekipa od ovih Indijanaca Volim brzu košarku, al ovi jurcaju ko muve bez glave
booyaka Posted January 3 Author Posted January 3 @Zli Gli Bolji smo u međusobnom odnosu sa Barsom, i imamo pobedu više od njih 2
booyaka Posted January 3 Author Posted January 3 Zvezda je realno na petom mestu u ovom trenutku jer Pariz - Fener utakmica nije odigrana, a ko god da izgubi bio bi ispod Zvezde 1
booyaka Posted Monday at 12:30 Author Posted Monday at 12:30 Lepo igra mladost Mege, nadam se da se sudije neće umešati i da će izdržati do kraja
booyaka Posted Monday at 13:00 Author Posted Monday at 13:00 Vidim da će Robija opet da vežba izvođenje auta posle utakmice
John Dies at the End Posted Thursday at 19:54 Posted Thursday at 19:54 14 minutes ago, booyaka said: Lepa posterizacija Duejna i Pokua Da ne budes sam Ali i kakva dva promasena zicera Gabriela 1
booyaka Posted Thursday at 20:00 Author Posted Thursday at 20:00 Kvalitetniji je PAO, i to baš baš, jedino što igraju sa osam igrača, sa samo dva beka, pitanje je da li će održati ovu razliku. Groblje, s druge strane, imaju problem zato što su se napunili faulovima, Nikolina već tri.
booyaka Posted Thursday at 20:08 Author Posted Thursday at 20:08 Koš razlika nije bitna, PAO i KKP ionako neće biti konkurenti jedni drugima
Eleniko Posted Thursday at 20:13 Posted Thursday at 20:13 Jel Dejvis na nekom kontestu za najglupljeg igrača EL? Bukvalno poništi i ovo malo dobro što drugi urade. Nepopularno mišljenje - i PAO ovo igra kao lipov qrac, teška divljina i budalasanje tipa Huančo i Gabrijel.
MiddleClass Posted Thursday at 20:14 Posted Thursday at 20:14 (edited) Pau fale 4 igraca. Ovo je iznad ocekivanja Edited Thursday at 20:15 by MiddleClass 1
Recommended Posts