booyaka Posted January 2 Posted January 2 https://www.instagram.com/p/DEVXCQHiJ7E/?igsh=NnIweW1waHl3Mmhv
booyaka Posted January 2 Author Posted January 2 (edited) @Valk povredio se Jago na dvokoraku, deluje da je list ili koleno, nisam video da je izvrnuo skočni zglob Edited January 2 by booyaka 1
booyaka Posted January 2 Author Posted January 2 Koliko je Jago postao važan igrač, neverovatno Nadam se da će moći da odigra nešto u nastavku, u protivnom biće čupavo 1
booyaka Posted January 2 Author Posted January 2 Mora Kodi malo napolje da odmori, ima još cela četvrtina da se igra
booyaka Posted January 2 Author Posted January 2 2 hours ago, booyaka said: @Valk povredio se Jago na dvokoraku, deluje da je list ili koleno, nisam video da je izvrnuo skočni zglob https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/evo-prve-informacije-o-povredi-jaga-dos-santosa/?utm_source=onesignal&utm_medium=webpush&utm_campaign=2025-01-02-Evo-prve-inform Na žalost list je u pitanju. Nadam se da nije došlo do kidanja mišića. 1
John Dies at the End Posted January 2 Posted January 2 Evo Yago kaze da je sve OK. Da je doziveo iole ozbiljniju rupturu misica lista ne bi mogao da odigra onih par minuta u zavrsnici. 1
booyaka Posted January 3 Author Posted January 3 @kralj Pre bih CMM u timu jer ima mnogo bolji pregled igre, što se odbrane tiče tu su podjednaki. Takođe Kodi zna, a to se malo ističe, kada da ubrza kada da uspori igru, bolji je i prodor igrač od Nilikine, mada i Frenk nije tu loš.
Eleniko Posted January 3 Posted January 3 Kodi je do sada bio na max 60% plafona. Ako popravi mudost, determinaciju i šut - mitska zver. 1
kralj Posted January 3 Posted January 3 Dajte ljudi, pustite Bujaku na Sport, ovo nema smisla. Njemu i tako eventualno Sportić ukinuti, tu ume da se pogubi pred naletima ovog našeg čopora meme eksperata sa srpske twitter scene. Što se sporta tiče, nikad nije bio sporan. Bujaka, mislim u smislu (ne)preuzimanja odgovornosti u pozicionom napadu. Meni deluje da Frenki bolje postavi napad i da je bolji spot up šuter (ok, to drugi kreiraju). Kodi ima mnogo bolji ulaz i rekao bih isto toliko bolji pregled, ali često to ne dolazi do izražaja u pozicionom napadu. U nekim drugim elementima me je pozitivno iznenadio, ovde sam mislio da je bolji. 3 1
booyaka Posted January 3 Author Posted January 3 Za šut sa distance slažem, tim igračima koji direktno dođu iz NBA prija što je trojka bliža, čak i višim koji u NBA nisu uzimali šut za tri. Ali, možemo mi da živimo sa Kodijevim šutem jer ne manjkamo sa šuterima.
Recommended Posts