Jump to content
IGNORED

Australian Open 25 - Down Under Angel's Wings of Jumanji and Renne

Ros

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Filozof manijak said:

Kirjos :covid19:

Ja sam njegov fan, ali steta sto njemu tenis nikad nije bio prioritet u zivotu.

• Replies 889
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serena

159

• Lancia

90

• Ros

66

• Shan Jan

40

Posted
7 minutes ago, Lancia said:

Pa nije uporedivo uopste, to bez duse se odnosilo samo kao orudje u agendi da se istakne superiornost Federera i Nadala + ako je neko poslednjih godina izazvao buru na terenu i van njega, stvarno ne znam ko a da nije Novak. 

Mislim retki su teniseri koji su extra zanimljivi striktno na terenu bez obzira osvajali turnire ili ne, Monfils, ko jos? Medvedev je show, koji igra na granici reakcija koje su pozeljne u sportu, ne pada mi na pamet niko, navedi ti.

Govorim o Novaku u Sinerovim godinama.

Posted (edited)
8 minutes ago, Lo Zingaro said:

Nisi to rekao, a i kakve veze ima. Novak je od strane svih, proglašen nesimpatičnim, agresivnim siledžijom, koji rado izmišlja povrede i medical zloupotrebljava na dnevnom nivou, i koji se utrpao u dinamični RR duo. 

Nije ni meni Novak nešto preterano lep, jeste zgodan , ali nije lepotan.

Siner je bre ružan ko lopov, sa razmaknutim zubima, harizme ima 0, plus je sada trebalo da guli dvogodišnju suspenziju zbog dopinga, a ne da se takmiči.

Edited by Arkadija
  • +1 6
Posted
7 minutes ago, Lo Zingaro said:

On je Sinnerovim godinama vec napustio fazu zajebancije u vidu imitiranja, ali cinjenica je sta god je radio van terena ili na terenu je uvek bilo meta kritike. On je tipican 'narodski covek' i kod nas je zbog toga kod dela publike nije bio omiljen, nego su se trazile kul face poput Tipsarevica.

Da se razumemo bilo je stvari koje je Novak radio i nisam ga bas simpatisao zbog toga ali uporedjivati Sinnera, koji je bukvalno kuvana noga i zivo bice sa svim manama i vrlinama je apsurd.

• +1 1
Posted

Niste objektivni, ali vas i dalje volim. :heart:

• Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, Lo Zingaro said:

Niste objektivni, ali vas i dalje volim. :heart:

Taman posla da nas ne volis, ovako lepe, mlade i pametne :D

• Wub 1
Posted

1 hour ago, Arkadija said:

plus je sada trebalo da guli dvogodišnju suspenziju zbog dopinga, a ne da se takmiči.

Ovo je najstrasnije od svega!

I da nije za to dobio ni jedno buuuu od usrane kengurske ublike :puke:

1 hour ago, Arkadija said:

Jel su se Paniki i Badiju ovako ložili i navijali dok su radili kod Novaka?

Nisu, pa mora neko da pravi atmosferu i dize publiku kad dzogavi nume:covid19:

Svabe se raduju mozda i vise nego da je Sasa pobedio :lolol:

Kakav par bi bili on i Iga :wub:

Posted
1 hour ago, Jeremija said:

Zato što stagnira, a Siner sve bolje i bolje igra.

ne stagnira toliko Alkaraz koliko se Siner vozdigao u proteklih godinu, god i po. stagnira Medo npr. rekoh vec ovo je prakticno prajm level Djokovic i Federer na betonu, dokle ce terati ostaje da se vidi ...

karlitosa je jedan covek, igrom slucaja najbolji svih vremena, direktno (na oi) i indirektno (ovde) sprecio da sa 21 godinom ostvari karijerni golden slem pa vi vidite

1 hour ago, Lancia said:

E ako je on rekao :lolol:

zna vilander da ubode kad su dugorocne prognoze u pitanju. bio medju prvim od teniskih komentatora koji se drznuo reci da ce i nole i rafa prešišati fedeksa pre desetak god.

takodje je dobar kad sedne u kabinu tokom trajanja meca, ne znam zasto ga vise nema kao "strucnog konsultanta" tokom prenosa ....

a ove instant opservacije koje ispaljuje na dnevnom nivou jbg, mislim da su delom zato i stavili onu malu jezicaru da vodi studio, jer se ovaj previse prosipao

• +1 1
Posted
3 minutes ago, TS-CS said:

zna vilander da ubode kad su dugorocne prognoze u pitanju. bio medju prvim od teniskih komentatora koji se drznuo reci da ce i nole i rafa prešišati fedeksa pre desetak god.

takodje je dobar kad sedne u kabinu tokom trajanja meca, ne znam zasto ga vise nema kao "strucnog konsultanta" tokom prenosa ....

a ove instant opservacije koje ispaljuje na dnevnom nivou jbg, mislim da su delom zato i stavili onu malu jezicaru da vodi studio, jer se ovaj previse prosipao

Pa dobro, naravno da ce da ubode nesto :D ubodem i ja neko predvidjanje, iako nisam strucnjak.

Salu na stranu, od svih njih Koreca mi je broj jedan, nije mala stvar da budes objektivan kad imas zemljacki teret od Nadala na ledjima. 

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Velika je steta sto se Novaku desila povreda, zato sto sam ubedjen da bi sa formom koju je dostigao protiv Alkaraza (a znamo da on svaki sledeci mec na GS-u podize formu) pobedio Sinera ovde, plus onaj njegov dodatni motiv i inat da mu se osvet za proslu godinu. "Nesreca u nesreci" je sto je i izbacio Alkaraza koji je jos jedini uz Novaka onaj koji je mogao da dobije Sinera, jer ima igru za Italijana cak i na tvrdoj podlozi. Ispada da sve ovo pricam samo da "umanjim" titulu Sinera - istinu govoreci, on je dugo na turu igrac koji najmanje pravi neiznudjene greske od svih, i cvrst je u razmenama, i zato i jeste tu na samom vrhu, ali dve vezane titule na AO su srecna okolnost, iz razloga koje sam spomenuo.

Sto se povrede tice, znam iz vremena dok sam trenirao fubal da prednja i zadnja loza jesu zeznute jer te kao igla probada i ne da ti da se mrdnes. I sto vise forsiras u kratkim razmacima, sve je gore. Jedini spas je par nedelja do mesec dana da ne radis nista i da ne mrdas da se misic oporavi. Zato verujem i razumem Novaka i bez ovog snimka.

Edited by JohnnyD
Posted (edited)

Jbg, sve ima svoje.

Ne gledam sa nekim žaljenjem na povredu, ako me razumeš. Daje poslednje atome u ovim godinama.

Nole car.

Edited by Milošica
  • +1 1
Posted

A moglo je i još nešto da se desi, a to je ponovni poraz Novaka od Sinera i to na AO. 

To bi u medijima bilo nikad slavniji poraz Novaka.

Posted

Neko mora da ga penzionise, bolje Siner nego Hurkac i to s nulon :thumbup:

@JohnnyDo kakvom snimku pricas?

I ja sam letos imala slicnu povredu, toliko me bolelo da sam jedva hodala i onda me jos zaskoci ono glupavo kerče u dvoristu centa za rehabilitaciju :wacko:

Ako bude mirovao mesec dana ode forma koju je brusio za pocetak sezone. Pitanje je kada ce se vratiti na teren.

Posted

dakle drogirani vec stigao mareja i vavrinku.

jebiga, bio mi je jako gotivan i navijao sam za njega sve do doping testa. ne mogu da predjem preko toga, iako sam svestan da se skoro svi rokaju necim, pa koga uhvate jbg. sada vise uopste ne mogu objektivno da sagledavam njegovu igru.

ima on jos da guli da bi stigao prvo agasija konorsa lendla, pa borga pa samprasa pa veliku trojku. ne bih se zaletao sa prognozama, ona trojica vanzemaljaca su nas razmazili i ucinili da naizgled svako ko se pojavi sa par dominantnih sezona moze da ponovi isto - a ne moze. sineru treba jos 21 osvojen slem da bi stigao djokovica, to su bolesne brojke.

sto se tice novaka, mislim da bi najpametnije bilo da potpuno preskoci sljaku i krene all in na vimbldon i us open, ubedjen sam da ima jos jedan slem u nogama

• +1 5