Midžeta Posted January 26 Posted January 26 Cestitke Saši Sašici na novom pronalaženju glupim kao kurac, treba i to umeti Cestitke Džindzeru bez duse na novoj tituli, good for him 2 1
Arkadija Posted January 26 Posted January 26 Just now, Midžeta said: Cestitke Džindzeru bez duse na novoj tituli, good for him Vala baš, kako si rekla, bez duše, takav ekvivalent emocije mi je proizvelo gledanje ovog meča.
Lancia Posted January 26 Posted January 26 4 minutes ago, TS-CS said: kretanje, defanziva i counterpunching na hardu su mu na nivou in form djokovica, servis bolji, iako sa manje varijacija. prilaz i igra na mrezi slabija, no taj segment je sve manje bitan na danasnjem touru. teze se presaltava sa betona na prirodne podloge. teniski iq ispod djovakovog. pristup i adaptacija se menjaju u 25. 30. te 35. tu ce biti problema jer mi Sini deluje previse robotizovano. ko zna, mozda se i desi da srusi novakove hard court rekorde kao sto je ovaj rodzerove ali ce mu zato trebati njihova dugovecnost koju ce tesko doseci .... alkaraza ce lagano presisati po slemovima i nedeljama, to je vilander rekao jos prosle godine kad je ovaj uzeo RG E ako je on rekao Dobar je Sinner, cuj dobar, odlican, samo fale emocije da se pokrene tenis, nakon odlaska trio fantastikusa, moje simpatije su na strani Alkarasa ili tako nekog slicnog. 2
Lancia Posted January 26 Posted January 26 3 minutes ago, Jeremija said: Svaki put pre nekog Zverevovog finala, uvek imamo istu priču - kako je konačno njegov momenat i slično. Budimo realni, kad nije pobedio Tima posle 2-0, neće nikad nikoga. Zverev je odličan igrač, ali istovremeno i mentalni patuljak. Čestitke Sineru, očekujem njegovu surovu dominaciju i na većini preostalih mastersa i slemova ove sezone. Tako si govorio i za Alkarasa
Jeremija Posted January 26 Posted January 26 1 minute ago, Lancia said: Tako si govorio i za Alkarasa Pa da, i nisam bio u pravu, samo je osvojio Rolan Garos i Vimbldon prošle godine...
Lancia Posted January 26 Posted January 26 1 minute ago, Jeremija said: Pa da, i nisam bio u pravu, samo je osvojio Rolan Garos i Vimbldon prošle godine... A sto sad ne bi mogao da nastavi da dominira, nego si se presaltovao na Sinnera?
Jeremija Posted January 26 Posted January 26 Just now, Lancia said: A sto sad ne bi mogao da nastavi da dominira, nego si se presaltovao na Sinnera? Zato što stagnira, a Siner sve bolje i bolje igra. 1
ubibobi Posted January 26 Posted January 26 Ako se ne priključe uskoro bar još dvojica koji bi učestvovali u preraspodeli trofeja Noletovi rekordi će početi da padaju za jedno 8-10 godina 1 1
Lancia Posted January 26 Posted January 26 Just now, Jeremija said: Zato što stagnira, a Siner sve bolje i bolje igra. Zezas sad i ti, stagnira jer nije osvojio AO? Mislim da ravnopravno ulazi u ovu godinu sa Sinnerom a videcemo tek koliko moze i hoce nas deda.
Lo Zingaro Posted January 26 Posted January 26 Kenjate po Sineru isto tako kako je ostatak sveta kenjao po Noletu. I bas to “bez dushe” je bio glavni element. 1 1
red star forever Posted January 26 Posted January 26 2 minutes ago, Lo Zingaro said: Kenjate po Sineru isto tako kako je ostatak sveta kenjao po Noletu. I bas to “bez dushe” je bio glavni element. Ali za Sinera je to istina 😁 2 3
Lo Zingaro Posted January 26 Posted January 26 4 minutes ago, red star forever said: Ali za Sinera je to istina 😁 “Ogni scarrafone è bell’ ‘a mamma soja” bi rekli napolitanci. Ne znam dal gugl ume da prevodi s napolitanskog dijalekta.
Lancia Posted January 26 Posted January 26 3 minutes ago, Lo Zingaro said: Kenjate po Sineru isto tako kako je ostatak sveta kenjao po Noletu. I bas to “bez dushe” je bio glavni element. Pa nije uporedivo uopste, to bez duse se odnosilo samo kao orudje u agendi da se istakne superiornost Federera i Nadala + ako je neko poslednjih godina izazvao buru na terenu i van njega, stvarno ne znam ko a da nije Novak. Mislim retki su teniseri koji su extra zanimljivi striktno na terenu bez obzira osvajali turnire ili ne, Monfils, ko jos? Medvedev je show, koji igra na granici reakcija koje su pozeljne u sportu, ne pada mi na pamet niko, navedi ti. 2
Recommended Posts