Fakundo Sava Posted January 25 Posted January 25 Saša sada mrči neku tetoviranu sa pirsinzima ,koja voli grublje,drago mi je zbog njega 1
Zli Gli Posted January 25 Posted January 25 Pa on nezan svilen a tevovirana pirsingovana gruba, suprotnosti se privlace. Ne podnosim nijednog i ovo je najgore moguce finale ali satrace ga Siner s pola gasa, to vam je sigurica.
Milošica Posted January 25 Posted January 25 18 minutes ago, Zli Gli said: Pa on nezan svilen a tevovirana pirsingovana gruba, suprotnosti se privlace. Ne podnosim nijednog i ovo je najgore moguce finale ali satrace ga Siner s pola gasa, to vam je sigurica. Cici i Paola 1
Zli Gli Posted January 26 Posted January 26 Ju kakvo je bilo musko finale u dublu, sad slucajno naleteo na skraceni snimak. Strasan mec, svaka im cast svima.
Arkadija Posted January 26 Posted January 26 Sinera ne podnosim, antipatičan je na kub, a za Sašu da navijam, mi je baš teško. Užasno finale. Što kaže Zli, otesće ga lažni italijan samo tako. 1
Serena Posted January 26 Posted January 26 (edited) Razvlaci ga Sasa po terenu, deluje mi fizicki mocnije od dzogavog, a i dobio je blagoslov od Novaka Edited January 26 by Serena
Greek Freak Posted January 26 Posted January 26 Siner je jeziv u razmenama, nogama je na svakoj lopti i odigra iz kontre bombu kao da je on u ofanzivi bio a ne obrnuto. Sasa imao nekoliko UE i kikseva, ovaj gotovo nista, i eto seta. 2
TS-CS Posted January 26 Posted January 26 Sini i dalje u baseline kiborg modu na betonu. jedino je protiv Runea malo krizirao po vrucini, otad nista. nema Zveki ovde sta da trazi, ocekivano. dobro se i drzao prvih pola sata
red star forever Posted January 26 Posted January 26 Sinner kao Novak++ - može sve što može Novak ali bolji servis i bolja ofanzivna igra. U ovim Novakovim godinama i bolje kretanje. 1
Recommended Posts