January 25Jan 25 Saša sada mrči neku tetoviranu sa pirsinzima ,koja voli grublje,drago mi je zbog njega
January 25Jan 25 Pa on nezan svilen a tevovirana pirsingovana gruba, suprotnosti se privlace. Ne podnosim nijednog i ovo je najgore moguce finale ali satrace ga Siner s pola gasa, to vam je sigurica.
January 25Jan 25 18 minutes ago, Zli Gli said: Pa on nezan svilen a tevovirana pirsingovana gruba, suprotnosti se privlace. Ne podnosim nijednog i ovo je najgore moguce finale ali satrace ga Siner s pola gasa, to vam je sigurica. Cici i Paola
January 26Jan 26 Ju kakvo je bilo musko finale u dublu, sad slucajno naleteo na skraceni snimak. Strasan mec, svaka im cast svima.
January 26Jan 26 Sinera ne podnosim, antipatičan je na kub, a za Sašu da navijam, mi je baš teško. Užasno finale. Što kaže Zli, otesće ga lažni italijan samo tako.
January 26Jan 26 Razvlaci ga Sasa po terenu, deluje mi fizicki mocnije od dzogavog, a i dobio je blagoslov od Novaka Edited January 26Jan 26 by Serena
January 26Jan 26 Siner je jeziv u razmenama, nogama je na svakoj lopti i odigra iz kontre bombu kao da je on u ofanzivi bio a ne obrnuto. Sasa imao nekoliko UE i kikseva, ovaj gotovo nista, i eto seta.
January 26Jan 26 Sini i dalje u baseline kiborg modu na betonu. jedino je protiv Runea malo krizirao po vrucini, otad nista. nema Zveki ovde sta da trazi, ocekivano. dobro se i drzao prvih pola sata
January 26Jan 26 Sinner kao Novak++ - može sve što može Novak ali bolji servis i bolja ofanzivna igra. U ovim Novakovim godinama i bolje kretanje.