vememah Posted January 24 Posted January 24 (edited) Navodno komentator Eurosporta (pretpostavljam engleskog) nagoveštavao da se folira. Još Zvereva: Quote After the obvious discomfort he was in during his quarter-final win over Carlos Alcaraz, Djokovic’s fitness had been the subject of significant conjecture heading into this semi-final and he took to the court with his thigh heavily strapped. Nonetheless, Zverev said he hadn’t taken any kind of comfort knowing the ten-time champion may have been hobbled. Not against Novak, to be honest. I played him here in 2021 when he had an abdominal tear and he served 28 aces against me. I have to play 100%. I played probably one of my best sets of the tournament in the first set and I [won] 7-5 in a tie break while he was injured. I don’t know, maybe I’m not that good. Maybe Novak is too good for the sport. I don’t know what to say. https://thenewsworld.xyz/australian-open-2025-djokovic-retires-injured-against-zverev-in-semis-sinner-v-shelton-to-follow-live-australian-open-2025/?feed_id=13745&_unique_id=67932adcf2be7 Edited January 24 by vememah 1
vememah Posted January 24 Posted January 24 (edited) Quote “It was getting worse and worse,” Djokovic said later at his news conference, referring to the pain in his leg, which he hurt during his quarterfinal victory over Carlos Alcaraz on Tuesday night. “I knew, even if I won the first set, it was going to be a huge uphill battle for me.” https://apnews.com/article/djokovic-zverev-sinner-shelton-australian-open-2025-semifinals-181321506b60add951f86aa3091b1157?taid=679324b0a1457a000113eebf&utm_campaign=TrueAnthem&utm_medium=AP&utm_source=Twitter Edited January 24 by vememah 1 1
Filozof manijak Posted January 24 Posted January 24 6 minutes ago, Tsai said: Vunica Mora da uzme prvi slem Vreme je za eru ZverevU! Vunom protiv riđe rđe! 3
Zli Gli Posted January 24 Posted January 24 Ne mogu za Zvereva nikako, jadan mi je i odvratan od prvog dana i tako ce ostati dok god je aktivan. Posto je i lazni Italijan jednako iritantan, idemo Seltone jako do samog kraja! 1
Ros Posted January 24 Author Posted January 24 2 minutes ago, Zli Gli said: Ne mogu za Zvereva nikako, jadan mi je i odvratan od prvog dana i tako ce ostati dok god je aktivan. Posto je i lazni Italijan jednako iritantan, idemo Seltone jako do samog kraja! izbor je baš jeziv 2
Serena Posted January 24 Posted January 24 Mene bolela glava i ugasim TV nakon zadnjeg poena u TB. Videla sam da se lose krece, cesto se saginje i kao cacka pertle ala Monfis, ustvari je istezao misic. Sad se probudim i imam sta da vidim
Serena Posted January 24 Posted January 24 Nakon onog desetog AO nije trebao tamo vise ni da ide, a i one izjave o trovanju teskim metlima su mu bas bljak. Imam neki ruzan predosecaj da ce 25. GS osvojiti kad i Serena 24. U nedelju svim srcem za Sasu. Drogiranog izbacuje Selton. 1
Tsai Posted January 24 Posted January 24 Bas sam se smorio, a jos vise me nervira u kontekstu protesta to sto je izgubio a onaj debeli dripac esenesovski igra partije zivota u nba 3 1
Ros Posted January 24 Author Posted January 24 20 minutes ago, Serena said: Nakon onog desetog AO nije trebao tamo vise ni da ide, a i one izjave o trovanju teskim metlima su mu bas bljak. Imam neki ruzan predosecaj da ce 25. GS osvojiti kad i Serena 24. U nedelju svim srcem za Sasu. Drogiranog izbacuje Selton. mislim da ce sve karte da baci na wimbledon. bar jos jedan turnir da osvoji. makar i 250
Zli Gli Posted January 24 Posted January 24 Kako se raspao covek odjednom a imao je i igru i rezultat. Tuga. 2
vememah Posted January 24 Posted January 24 Na SK sajtu i tviteru kažu da je Mekenro bio taj što je serendao na Eurosportu. Quote Došlo je dotle da i neki ljudi koji su tradicionalno uz Novaka kažu neke ružne i neosnovane stvari, poput Džona Mekinroa: „Već viđeno, ne zavaravajte se“, rekao je tokom meča sa Alkarazom. https://sportklub.n1info.rs/tenis/australian-open/novak-i-nova-realnost-casa-je-polupuna-a-publika-je-sramna/
ubibobi Posted January 24 Posted January 24 25 minutes ago, Zli Gli said: Kako se raspao covek odjednom a imao je i igru i rezultat. Tuga. Tu je jedino bilo neočekivano što je uopšte i imao igru
Recommended Posts