Serena Posted January 23 Posted January 23 50 minutes ago, TS-CS said: meni je kod Ige sve, ali sve, botovski Slazem se u potpunosti. 53 minutes ago, TS-CS said: Henin je igrala jednorucni bh, ne bih to po pravilu svratavao u mastovitos U poredjenju sa Igom Henin je bila majstorica gradjenja poena. Radvanjska je imala dobru anticipaciju, volela sam da je gledam ali joj je falila snaga. Igina anticipacija nula, a kretanje u defanzivi katastrofa. Kao da na treninzima vezbaju samo cekicanje.
Mil@n Posted January 23 Posted January 23 9 hours ago, bags said: Sabalenka uprkos gabaritima je van terena veoma zenstvena. Ribetina samo takva, maksimalni drol za gospođicu Sabalenku. 😍🤩❤️
Arigato Posted January 24 Posted January 24 Deluje da uslovi manje odgovaraju Novaku. Takođe i Zverev fantastično igra, ne bi me čudilo i da pobedi.
Serena Posted January 24 Posted January 24 Bice ovo mnooogo teze nego protiv Alkaraza. Novak skilji kao krtica
Arigato Posted January 24 Posted January 24 Ja bih rekao da je teže servirati i igrati sa strane, gde ne piše Melburn.
Lancia Posted January 24 Posted January 24 18 minutes ago, Arigato said: Deluje da uslovi manje odgovaraju Novaku. Takođe i Zverev fantastično igra, ne bi me čudilo i da pobedi. dobar jutar
Serena Posted January 24 Posted January 24 14 minutes ago, Arigato said: Ja bih rekao da je teže servirati i igrati sa strane, gde ne piše Melburn. Obrnuto. Sa melburn strane vise smeta. Sasi ne smeta sunce.
Arigato Posted January 24 Posted January 24 (edited) Na koji se način set gubi. Bolje mu je da preda odmah. Edited January 24 by Arigato
Recommended Posts