Serena Posted January 23 Posted January 23 Toliko je simpaticna Kiz da ni ne primetim njene prevelike zube. Intervju na terenu savrses, spontana i opustena, a tek ovaj sa Robson med medeni U subotu navijam za zenstveniju mada ce biti tesko.
JohnnyD Posted January 23 Posted January 23 35 minutes ago, bags said: Glavni problem meni kod Ige je i sto apsolutno nije nimalo simpaticna. Nema spontanog osmeha, cudna joj je mimika na licu i nije nimalo zenstvena. Ja bih pre rekao pokreti tela, ruku i nogu, dok stoji super, cim se pokrene primeti se ti muskobanjasti trzaji. 2
bags Posted January 23 Posted January 23 Sabalenka uprkos gabaritima je van terena veoma zenstvena. 4 1
Serena Posted January 23 Posted January 23 38 minutes ago, Cash said: Tek sad vidim da je Kiz prošla dalje, Iga . Finala bez drogiranih molicu lepo 21 minutes ago, JohnnyD said: Ja bih pre rekao pokreti tela, ruku i nogu, dok stoji super, cim se pokrene primeti se ti muskobanjasti trzaji. E bravo, plus iguana pogled , tacno ono sto i ja vidim, a nisam znala tako lepo da srocim. Kad je osvojila onaj jesenji RG bila mi je slatka, a pose su krenuli da je bilduju i programiraju tako da vise nista spontano nije ostalo kod nje. Izgubila je na agilnosti i brzini. I to sakrivanje ispod kacketa Od tog RG ne vidim ni napredak u igri sto se tice tvrde podloge. Ovde je imala srece sa zrebom, oznojila se nije do SF. Njena perdnost je sto dosta cura nije u stanju da se izbori sa spinovima (kao i proriv Nadala), a i servis joj je nepredvidljiv i raznovrstan tako da dosta poena resav njime. Kad neko krene u kontinuitetu da joj vraca servi kao sto je radila kiz u drugom setu totalno se pogubi. Krene sa duplim greskama ili ispaljuje projektile po metar u aut. 1
Serena Posted January 23 Posted January 23 6 minutes ago, bags said: Sabalenka uprkos gabaritima je van terena veoma zenstvena. Toliko je zenstvena da samo hokejas deluje muzevnije kraj nje Ali je simpaticna i opustena Zamislite fotografe koji nakon GS moraju da rade photo session sa Igom i Sinerom 1
JohnnyD Posted January 23 Posted January 23 10 minutes ago, Serena said: Zamislite fotografe koji nakon GS moraju da rade photo session sa Igom i Sinerom Iga i Siner, kolorizovano: 1
Serena Posted January 23 Posted January 23 Au pretera ga sad Vise sam mislila na spontano poziranje. Oboje su ko drvene Marije.
Serena Posted January 23 Posted January 23 18 minutes ago, Čutura said: svjontek je antipaticna skoro ko henin, mozda i isto.. Ali je ona bar igrala mastovit tenis, ova igra slicno Bartoli. Juju al je nagrdismo
Cash Posted January 23 Posted January 23 54 minutes ago, Serena said: Toliko je zenstvena da samo hokejas deluje muzevnije kraj nje Ali je simpaticna i opustena Sad kad ti Duda objasni neke stvari u vezi Sabalenke 😁. 1
duda Posted January 23 Posted January 23 Sabalenka mi je tokom godina, nećeš verovati, postala čak i simpatična 😂 . 1 1
Serena Posted January 23 Posted January 23 3 minutes ago, duda said: Sabalenka mi je tokom godina, nećeš verovati, postala čak i simpatična 😂 . I meni kako stari deluje zenstvenije i simpaticnije Jel malo botoksirala usne? A Badosa kolika je videla sam je prosle godine uzivo u stvarnoj velicini, ostala sam zabezeknuta. Noge su joj ko dva balvana, kako ono Cici savlada nije mi jasno 3
TS-CS Posted January 23 Posted January 23 (edited) meni je kod Ige sve, ali sve, botovski od zagrjavanja i izlaska na teren pa do podizanja pobednickog pehara (ono trzanje) cak mi i ledena Masa deluje manje robotizovano naspram nje 1 hour ago, Serena said: Ali je ona bar igrala mastovit tenis, ova igra slicno Bartoli. Juju al je nagrdismo Henin je igrala jednorucni bh, ne bih to po pravilu svratavao u mastovitost na mastu i vic je igrala hingisova, kasnije donekle i radvanjska te nasa dzej dzej a onda su na scenu stupile udaračice čekićarke amazonke i kiborzi sta da se radi Edited January 23 by TS-CS 5
Recommended Posts