ubibobi Posted January 23 Posted January 23 Sad seo da gledam kad ono prođoše oba meča, muški bi otprilile u ovo vreme tek završavali prvi set
Serena Posted January 23 Posted January 23 1 minute ago, ubibobi said: Sad seo da gledam kad ono prođoše oba meča, muški bi otprilile u ovo vreme tek završavali prvi set Zato krecu u pola tri, a ne u 7 kao zene.
Serena Posted January 23 Posted January 23 Ovoj se pokvario program Dal je ikad izgubila set sa 60? Mozda povreda skocnog zgoba? Pravila je neke grimase na jednom poenu iz cucnja ala Radvanjska. A bilo ih je bas dosta u prvom setu.
Serena Posted January 23 Posted January 23 Just now, Serena said: Dal je ikad izgubila set sa 60? Kiz joj nece dozvoliti
Serena Posted January 23 Posted January 23 (edited) 40 minutes ago, Arigato said: Jako je lepo gledati u Igu Aj kazi jos jednom za 61 i u trecem Edited January 23 by Serena
JohnnyD Posted January 23 Posted January 23 Ne umem da objasnim sta je, ali Swiatek je nekako gadna kao pojava, a pritom nije da nije zgodna
JohnnyD Posted January 23 Posted January 23 20 minutes ago, Arigato said: Ja prosto ne mogu razumem kako nekome Iga nije lepa. Prosto, ima glavu i pogled kao iguana, i sirok razmak izmedju ociju, zenska verzija Bosiljcica 1
Serena Posted January 23 Posted January 23 23 minutes ago, Arigato said: Ja prosto ne mogu razumem kako nekome Iga nije lepa. I zemljak joj Hurkac Idemo Kiiiz!
ubibobi Posted January 23 Posted January 23 6 minutes ago, JohnnyD said: Prosto, ima glavu i pogled kao iguana, i sirok razmak izmedju ociju, zenska verzija Bosiljcica Križanac Ige i Medison 1 1
bags Posted January 23 Posted January 23 Glavni problem meni kod Ige je i sto apsolutno nije nimalo simpaticna. Nema spontanog osmeha, cudna joj je mimika na licu i nije nimalo zenstvena. 3
Recommended Posts