red star forever Posted January 21 Posted January 21 Ako je Karlos stvarno pokušavao da glumi Novaka i da se izruguje, onda je malo govance i nalazi se na mojoj shit listi. Ali hoću da vjerujem da nije tako. Tako mu nisu vjerovali kada je sa povredama osvajao AO, čak i onda kada je u ranijoj fazi zapravo zadobio povredu pri vodstvu od 2:0 u setovima pa je meč otišao u pet. Valjda je glumio povredu da bi produžio meč,?! Ništa tu nesportski nema, mogu da mu pljunu pod prozor 7
Serena Posted January 21 Posted January 21 (edited) 39 minutes ago, red star forever said: Tako mu nisu vjerovali kada je sa povredama osvajao AO, čak i onda kada je u ranijoj fazi zapravo zadobio povredu pri vodstvu od 2:0 u setovima pa je meč otišao u pet. Valjda je glumio povredu da bi produžio meč,?! Karlitos izgleda nije cuo kako je posle toga prosao Fric Edited January 21 by Serena
Ivo Petović Posted January 21 Posted January 21 16 godina je prošlo od onog ranijeg budjenja za finale AO '08 sa Congom i prvu titulu. 17 godina od onog finala Ki Biskejna protiv Kanjasa, sa Viškom na SK, gde je prvi put upao u elitu. Veliki deo života sa Novakom. Nemam pojma šta će dalje uraditi, ali ovo je epska pobeda. 9
Heaviside Posted January 21 Posted January 21 1 hour ago, Serena said: Upravo to Ovo sto je Karlitos danas uradio mi je jadno poput ovog Jeleninog ismevanja Ane. Da, dodjes na mrezu rukujes se i kazes mu u lice da te izbacio iz ritma laznim MTO, ili na KZŠ, a ne ovako jadno. A dobro, nije to kolegijum ponedeljkom u 9 nakon prijatnog vikenda sa porodicom pa da se smireno odmerava svaka rec i svaki gest nego takmicarski sport sa vrtlogom emocija tokom neljudskih fizickih napora. Nista specijalno mali nije uradio. 3
Serena Posted January 21 Posted January 21 Evo ga Rune juce lepo prozvao Sinera na KZŠ zbog MTO od 10min i rekao da mu je time poremetio ritam. Sto i kotrljan nije tako uradio nego se tamo pravio kao sve je ok, a na terenu lozi masu na najgori moguci nacin. 1
Mindaugas Žukauskas Posted January 21 Posted January 21 Ali fanovi čoveka koji je ismejavao i imitirao sve žive tenisere se sad našli uvrijeđeni jednom potencijalnom imitacijom. You cant make this shit up 5 2
Ivo Petović Posted January 21 Posted January 21 Fanovi su po definiciji uvredjeni bilo čim. Nema tu nekog racija. btw Novax je pre par dana rekao da Srbi i Hrvati treba da ujedine opet i da je to praktično isti narod, ama je to malo ko od paćenika sa bilo koje strane Dunava i Drave preneo. Najbolji teniser ikada, sa najnormalnijim stavom ikada, koji najviše nervira retarde ikada...pa oprostiću mu i da se nevakciniše protiv bilo čega do kraja života. Čak i na ovu krstaču oko vrata žmurim Šalu na stranu, za nekog ko je najpoznatiji Srbin u svetu, mogli smo da prodjemo i mnogo mnogo mnooooogo gore. 3 1 2
Serena Posted January 21 Posted January 21 Ne znam sta znaci biti neciji fan, tenis je moja velika ljubav, igrala sam ga i pratila i pre Novaka, a i posle njega cu sigurno. Uvredjena nisam nemam razloga za to meni nista uradio nije. 1
red star forever Posted January 21 Posted January 21 36 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ali fanovi čoveka koji je ismejavao i imitirao sve žive tenisere se sad našli uvrijeđeni jednom potencijalnom imitacijom. You cant make this shit up On je to radio otvoreno iu cilju zabave. Opet kažem, nisam vidio šta je Karlos uradio i neću da tražim, ali ako je imao neku skrivenu poruku onda je govance. Mada, realno, mlad je pa možda i nađem volje da mu oprostim... Može da odahne 😁 1
Shan Jan Posted January 21 Posted January 21 Ne mora da bude ismevanje moze da bude i frustracija. Kao, evo jedva hoda i vidi ga sad leti, jebemmumisapickamumaterinapadoklebreviseaukuracneksenositenisidedadjokoviciaustralijaiidemumojeselodaladimjajanaplazikojcemiovokurac. Tako nesto 1 2
Heaviside Posted January 21 Posted January 21 (edited) 50 minutes ago, Serena said: Evo ga Rune juce lepo prozvao Sinera na KZŠ zbog MTO od 10min i rekao da mu je time poremetio ritam. Sto i kotrljan nije tako uradio nego se tamo pravio kao sve je ok, a na terenu lozi masu na najgori moguci nacin. pa zato sto je ispizdeo i reagovao je u afektu. izgubio je set od povredjenog protivnika i pala mu klapna na trenutak. desava se i u amaterskim ligama i takmicenjima, a kamoli sa ovakvim ulogom. sta sve sportisti i treneri ukljucujuci i samog djokovica, koji clanove porodice psuje pred milionskim auditorijumom rade tokom meceva dok su naspanovani do tacke pucanja, ovo alkarazovo je smesno. svako ko se malo ozbiljnije takmicio zna o cemu pricam. Edited January 21 by Heaviside 3
Popular Post Eleniko Posted January 21 Popular Post Posted January 21 sad sam se setio rennea, koliko bi bio srećan da je video ovo danas 5 5
Serena Posted January 21 Posted January 21 9 minutes ago, red star forever said: Mada, realno, mlad je pa možda i nađem volje da mu oprostim... Može da odahne 😁 Novak sigurno nece 1 1
TS-CS Posted January 22 Posted January 22 Svitoljinin counterpunching je kao nacratan za besomucno i cesto nerezonsko forhend prangijanje Keysove ... kvota da uzima barem set je bila vise nego pristojna, ne znam bas zasto ali ne bunim se, iako navijam da Medison preokrene
Serena Posted January 22 Posted January 22 4 hours ago, TS-CS said: Svitoljinin counterpunching je kao nacratan za besomucno i cesto nerezonsko forhend prangijanje Keysove ... kvota da uzima barem set je bila vise nego pristojna, ne znam bas zasto ali ne bunim se, iako navijam da Medison preokrene Preokrenula Sledeca protivnica hipnotisana Gledam sad rezultate, ona se do SF nije preznojila iako je igrala skoro sve meceve po suncu. Nije izgubila set, a gemova ukupno 15 u pet odigranih meceva. Nadam se da ce je Kis preslisati. Igraju sutra u vecernjem terminu.
Recommended Posts