Jump to content
IGNORED

Australian Open 25 - Down Under Angel's Wings of Jumanji and Renne

Ros

Recommended Posts

Posted

Ako je Karlos stvarno pokušavao da glumi Novaka i da se izruguje, onda je malo govance i nalazi se na mojoj shit listi. Ali hoću da vjerujem da nije tako.

Tako mu nisu vjerovali kada je sa povredama osvajao AO, čak i onda kada je u ranijoj fazi zapravo zadobio povredu pri vodstvu od 2:0 u setovima pa je meč otišao u pet. Valjda je glumio povredu da bi produžio meč,?!

Ništa tu nesportski nema, mogu da mu pljunu pod prozor 

• +1 7
  • Replies 889
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serena

159

• Lancia

90

• Ros

66

• Shan Jan

40

Posted (edited)
39 minutes ago, red star forever said:

Tako mu nisu vjerovali kada je sa povredama osvajao AO, čak i onda kada je u ranijoj fazi zapravo zadobio povredu pri vodstvu od 2:0 u setovima pa je meč otišao u pet. Valjda je glumio povredu da bi produžio meč,?!

Karlitos izgleda nije cuo kako je posle toga prosao Fric :D 

Edited by Serena
Posted

16 godina je prošlo od onog ranijeg budjenja za finale AO '08 sa Congom i prvu titulu. 17 godina od onog finala Ki Biskejna protiv Kanjasa, sa Viškom na SK, gde je prvi put upao u elitu. Veliki deo života sa Novakom.

Nemam pojma šta će dalje uraditi, ali ovo je epska pobeda.

• +1 9
Posted
1 hour ago, Serena said:

Upravo to :thumbup:

Ovo sto je Karlitos danas uradio mi je jadno poput ovog Jeleninog ismevanja Ane.

Da, dodjes na mrezu rukujes se i kazes mu u lice da te izbacio iz ritma laznim MTO, ili na KZŠ, a ne ovako jadno.

A dobro, nije to kolegijum ponedeljkom u 9 nakon prijatnog vikenda sa porodicom pa da se smireno odmerava svaka rec i svaki gest nego takmicarski sport sa vrtlogom emocija tokom neljudskih fizickih napora. Nista specijalno mali nije uradio.

• +1 3
Posted

Evo ga Rune juce lepo prozvao Sinera na KZŠ zbog MTO od 10min i rekao da mu je time poremetio ritam. Sto i kotrljan nije tako uradio nego se tamo pravio kao sve je ok, a na terenu lozi masu na najgori moguci nacin.

• +1 1
Posted

Ali fanovi čoveka koji je ismejavao i imitirao sve žive tenisere se sad našli uvrijeđeni jednom potencijalnom imitacijom. You cant make this shit up :laugh:

• +1 5
  • -1 2
Posted

Fanovi su po definiciji uvredjeni bilo čim. Nema tu nekog racija. 

btw Novax je pre par dana rekao da Srbi i Hrvati treba da ujedine opet i da je to praktično isti narod, ama je to malo ko od paćenika sa bilo koje strane Dunava i Drave preneo.

Najbolji teniser ikada, sa najnormalnijim stavom ikada, koji najviše nervira retarde ikada...pa oprostiću mu i da se nevakciniše protiv bilo čega do kraja života. Čak i na ovu krstaču oko vrata žmurim :)

Šalu na stranu, za nekog ko je najpoznatiji Srbin u svetu, mogli smo da prodjemo i mnogo mnogo mnooooogo gore.

• +1 3
  • -1 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted

Ne znam sta znaci biti neciji fan, tenis je moja velika ljubav, igrala sam ga i pratila i pre Novaka, a i posle njega cu sigurno.

Uvredjena nisam nemam razloga za to meni nista uradio nije.

• +1 1
Posted
36 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ali fanovi čoveka koji je ismejavao i imitirao sve žive tenisere se sad našli uvrijeđeni jednom potencijalnom imitacijom. You cant make this shit up :laugh:

On je to radio otvoreno iu cilju zabave.

Opet kažem, nisam vidio šta je Karlos uradio i neću da tražim, ali ako je imao neku skrivenu poruku onda je govance. Mada, realno, mlad je pa možda i nađem volje da mu oprostim... Može da odahne 😁

• +1 1
Posted

Ne mora da bude ismevanje moze da bude i frustracija. Kao, evo jedva hoda i vidi ga sad leti, jebemmumisapickamumaterinapadoklebreviseaukuracneksenositenisidedadjokoviciaustralijaiidemumojeselodaladimjajanaplazikojcemiovokurac.

Tako nesto :sleep:

• +1 1
  • Hvala 2
Posted (edited)
50 minutes ago, Serena said:

Evo ga Rune juce lepo prozvao Sinera na KZŠ zbog MTO od 10min i rekao da mu je time poremetio ritam. Sto i kotrljan nije tako uradio nego se tamo pravio kao sve je ok, a na terenu lozi masu na najgori moguci nacin.

pa zato sto je ispizdeo i reagovao je u afektu. izgubio je set od povredjenog protivnika i pala mu klapna na trenutak. desava se i u amaterskim ligama i takmicenjima, a kamoli sa ovakvim ulogom. sta sve sportisti  i treneri ukljucujuci i samog djokovica, koji clanove porodice psuje pred milionskim auditorijumom rade tokom meceva dok su naspanovani do tacke pucanja, ovo alkarazovo je smesno. svako ko se malo ozbiljnije takmicio zna o cemu pricam.

Edited by Heaviside
  • +1 3
Posted
9 minutes ago, red star forever said:

Mada, realno, mlad je pa možda i nađem volje da mu oprostim... Može da odahne 😁

Novak sigurno nece :lolol:

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

Svitoljinin counterpunching je kao nacratan za besomucno i cesto nerezonsko forhend prangijanje Keysove ...

kvota da uzima barem set je bila vise nego pristojna, ne znam bas zasto ali ne bunim se, iako navijam da Medison preokrene

Posted
4 hours ago, TS-CS said:

Svitoljinin counterpunching je kao nacratan za besomucno i cesto nerezonsko forhend prangijanje Keysove ...

kvota da uzima barem set je bila vise nego pristojna, ne znam bas zasto ali ne bunim se, iako navijam da Medison preokrene

Preokrenula :thumbup:

Sledeca protivnica hipnotisana :wacko:

Gledam sad rezultate, ona se do SF nije preznojila iako je igrala skoro sve meceve po suncu. Nije izgubila set, a gemova ukupno 15 u pet odigranih meceva. Nadam se da ce je Kis preslisati. Igraju sutra u vecernjem terminu.