Serena Posted January 21 Posted January 21 Ali on to ne radi s namerom da njih poremeti. Jbg takav je, njemu je njegovo telo svetinja, ako mu se zavrne trepavica on se usere i razmislja sta bi to moglo biti. Ako svi znaju da je to tako zasto ne ignorisu njegovo sepanje i zapomaganje. Zar nije Alkaraz krenuo sa skracenim loptama kako bi iskoristio situaciju? 2
harper lee Posted January 21 Posted January 21 1 hour ago, Tsai said: Bilo bi lepo da drogirani ispadne pre finala, jer nema sanse da nole pocisti alkaraza, zvereva i njega u nizu Nije realno ali izraz "nema sanse" treba veoma oprezno koristiti kad je Djokovic u pitanju. 2
Lancia Posted January 21 Posted January 21 10 minutes ago, Zli Gli said: Zverev realno nije nikakva ozbiljna opasnost, covek nema glavu za najvece meceve i sve osim 3-0 ili 3-1 ako ga Novak pusti bi bilo prilicno iznenadjenje A zajebi ti to, Zverev ga je dobio dva puta u polufinalu i dva puta u finalu, poslednji mecevi su im bili bas gusti.
Ros Posted January 21 Author Posted January 21 10 minutes ago, Serena said: Ali on to ne radi s namerom da njih poremeti. Jbg takav je, njemu je njegovo telo svetinja, ako mu se zavrne trepavica on se usere i razmislja sta bi to moglo biti. Ako svi znaju da je to tako zasto ne ignorisu njegovo sepanje i zapomaganje. Zar nije Alkaraz krenuo sa skracenim loptama kako bi iskoristio situaciju? i kako to da nije imao takve "ispade" u nekim drugim mecevima koje je gubio i izgubio? meda us open, pa alcaraz na wimbyju,... itd. 2
Ros Posted January 21 Author Posted January 21 1 minute ago, Lancia said: A zajebi ti to, Zverev ga je dobio dva puta u polufinalu i dva puta u finalu, poslednji mecevi su im bili bas gusti. ali nikad na GS 3:0 za kljaku (US, AO, RG) 1
Lancia Posted January 21 Posted January 21 1 minute ago, Ros said: ali nikad na GS 3:0 za kljaku (US, AO, RG) Svejedno, zamalo da mu doaka za Olimpijadu, jeste da je gubio neke meceve bzvz, ali sigurno nije Cicipas, kakvim ga smatramo.
Arigato Posted January 21 Posted January 21 Smešno mi je potcenjivanje Zvereva, pa on mu je oduzeo USO21! Medvedevu je bilo dovoljno samo da se pojavi u finalu.
Serena Posted January 21 Posted January 21 Jos ce igrati u dnevnom terminu, a Novak sve meceve igrao uvece.
Mindaugas Žukauskas Posted January 21 Posted January 21 1 minute ago, Ros said: i kako to da nije imao takve "ispade" u nekim drugim mecevima koje je gubio i izgubio? meda us open, pa alcaraz na wimbyju,... itd. Bilo bi glupo da to baš uvek radi tho. Na stranu, činjenica je da je danas izgledao da je u genuine painu, i svakako da je trebalo da uzme tu pauzu. Činjenica je i da, od svih igrača, ubedljivo najčešće poseže za ovakvim pauzama, i da to (s razlogom) podiže pojedine obrve. Nije to ništa specijalno, mnogi igrači imaju taktike i taktikice, dok god ne prelazi granice fer pleja, sve je to ok. Alkaraz je više sjebao sam sebe forsiranjem dropa, jer je hteo da dokusuri Novakovu nogu, volšebno se izbacivši iz ritma. Ni ono usiljeno osmehivanje tokom pripreme za poen mu nije puno pomoglo. Mora Nole da mu preporuči psihijatra. 2
Zizou Posted January 21 Posted January 21 S obzirom da Karlitos nije ranije pokazivao nepoštovanje prema Noletu, prva pomisao bi mi bila da je dečko imao grčeve. Čini mi se da ni na konferenciji za štampu nije rekao ništa o tome da ga je Noletova povreda poremetila već da je napravio grešku što mu je dozvolio u drugom setu da se vrati u meč. 2
Lancia Posted January 21 Posted January 21 3 minutes ago, Zizou said: S obzirom da Karlitos nije ranije pokazivao nepoštovanje prema Noletu, prva pomisao bi mi bila da je dečko imao grčeve. Čini mi se da ni na konferenciji za štampu nije rekao ništa o tome da ga je Noletova povreda poremetila već da je napravio grešku što mu je dozvolio u drugom setu da se vrati u meč. Pa dobro rekao je da veruje da Novak to nije namerno uradio, ali mu je bilo cudno kako se brzo oporavio i igrao bolje nego pre povrede.
Jean-Luc Picard Posted January 21 Posted January 21 On 19. 1. 2025. at 11:58, Lancia said: Zilav Ceh, ne bi valjalo da se jos igralo. A sad krece pravo ludilo, Alcaraz, Zverev i Sinner. Opet sam ti ovo ispravio, ona prva ispravka se nije pokazala kao ispravna.
Recommended Posts