Jump to content
IGNORED

Australian Open 25 - Down Under Angel's Wings of Jumanji and Renne

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja ne verujem da Medo moze daleko da dogura. Nekako mi je izgubio na brzini, a njegov defanzivni stil igre bas to zahteva.

Uzeo je dodatnog trenera, osim Cervare gledacemo ubuduce i Zila Zilavog u njegovom boksu. Ne znam cemu moze on da ga nauci. Kako da postane jos veci davez?

Prvo sto mi padne na pamet kad ga vidim je onih 100 neiznudjenih Novakovih gresaka:wacko: najmucniji mec koji sam u zivotu gledala.

Edited by Serena
  • Replies 889
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serena

159

• Lancia

90

• Ros

66

• Shan Jan

40

Posted

Uzima Opelka bez izgubljenog seta, razidjite se :fantom:

Posted

Izgubio prvi set koji je igrao :D

Možda nije veliko iznenađenje, ali Rud je tek u 5 setova pobedio Munara. Zverev za sada onako protiv Puja. Verovatno će dobiti u 3 seta, ali nije ubedljiv

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, Engineer said:

ali nije ubedljiv

Sasica je ubedljiv samo kad treba da se pronađetm, sve ostalo mrka kapa

Posted

Novak je dobio Alkaraza u trening setu sa 7:5 pre par dana, ovaj protiv Mede je izgubio sa jednim brejkom i ni jedan od ovih nisam našao na YT.

Gledao sam set protiv Zvereva koji je Novak dobio u TB. Igralo se u sklopu Novakovog dana na AO, bilo je i par egzibicionih poena, dobacivanja sa jednog na drugu stranu terena izmešu poena, meč je prekidan intervjuima jednog i drugog igrača, ali se igrao i ozbiljan tenis.

Novaku je u tom trening setu delovao nervoznije, oscilovao mu je servis, pa je pretrpeo brejk već u prvom gemu, napravio je i dosta nekarakterističnih UE i generalno teško je ostajao u razmenama.

Sa druge strane, Zverev je delovao relaksiranije, ispaljivao je bombe od prvog servisa, sve preko 200 km/č i to sa nekim suludim procentom uspešnosti od preko 80%

Posted
10 hours ago, Tsai said:

Uzima Opelka bez izgubljenog seta, razidjite se :fantom:

1 hour ago, Engineer said:

Izgubio prvi set koji je igrao :D

Tsai legenda :lolol:

• +1 1
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, Lancia said:

Tsai legenda :lolol:

dzinkser prve klase :D

• Haha 3
Posted

Ispade Cicipas. Drogaš se muči u prvom setu

Posted

A ipak nije izgubio nijedan svoj servis, nije dozvolio čak ni mini brejk u dva odigrana taj brejka

Posted

Au Cici postao olupina.

Olga dobila Rus 2 0, sledece kolo udaracica Samsonova koja ne bi trebalo da bude problem. Ova nasa voli da se nadjacava.

Mama Azarenka papa, a mama Bencic dobila antipaticnu debeljucu iz Letonije.

Novak igra prvi mec u vecernjem terminu, po nasem u 9. Nadam se da je spavao bolje nego ja te da ce radostan na docek NG :)

Ja odoh na rabotu, necu moci da ga gledam ako neko napise ovde koji redak bicu zhvalna i rado cu procitati.

• +1 1
Posted

ovde koji redak

• Haha 3
Posted

redovi se samo nižu :lol:

Posted

jel prop'o kljako?

na sta lici?

Posted

propo skroz. evo i brejka za simpatičnog indijca.

Posted

hoce li sir andy imati najkracu karijeru kao trener? :D