bags Posted January 20 Posted January 20 16 minutes ago, Tsai said: Izvinio se ovaj lik novaku Nije bas tako delovalo... 1
Hele Posted January 20 Posted January 20 Novakovo pravo da bojkotuje koga hoce i da ne shvata sale, samo je mogao da odvoji jos 10 sekundi na terenu i ne ostavi Kurijera i navijace ko posrane. Hvala svima na podrsci i sto ste sto dosli, izvini Dzim, nista licno, zbog uvreda na moj racun ne dajem izjave za kanal 9, pozdrav!
aram Posted January 20 Posted January 20 meni je baš super što brani i svoje navijače. i potpuno sam siguran da je iz njegovog tima odmah komunicirano sa Kanalom 9, a da su ih ovi odjebali. 3
Mil@n Posted January 20 Posted January 20 45 minutes ago, aram said: meni je baš super što brani i svoje navijače. i potpuno sam siguran da je iz njegovog tima odmah komunicirano sa Kanalom 9, a da su ih ovi odjebali. Ovaj novinar je rekao da je hteo da se vidi sa svima tj sa celim timom pa su mi rekli kao biće, ali niko se nije javljao, taj neki rad ako se dobro sećam.
Mil@n Posted January 20 Posted January 20 Just now, aram said: Pa mislim da je jasno da je Novak tražio javno izvinjenje. Pa izvinio se ovaj, šatro, ja samo kažem™ na temu hjihove komunikacije.
Serena Posted January 20 Posted January 20 (edited) Wada odustaje od daljeg gonjenja Ige jer je sve vec dokazano, bio kontaminiran lek za spavanje. A Simonin kontaminirani suplement joj unistio karijeru. Jbg nije bila pod Roleks kisobranom Edited January 20 by Serena
Engineer Posted January 20 Posted January 20 Znači isto će biti i za Sinera. Jedva čekam da vidim odluke za buduće slične slučajeve.
Serena Posted January 20 Posted January 20 Siner je danas imao vrtoglavoce od vrucine Ulio mu dodao carobni napitak sa tribina i bilo mu bolje. Da li se iko zapitao sta mu je smuckao? Kad ih je Novaku doturao gorele su mreze.
Zli Gli Posted January 20 Posted January 20 Banjac je Bog, citav minut prica kako De Minor ima brejk loptu za 5:2 pa uzima brejk, servira za mec u narednom gemu, blabla, a lik samo potvrdio brejk... I posle reklama onako smoreno maze Mikelsen servira za ostanak u mecu Covek uopste ne prati sta se desava u mecu, strasan je lik 5
Ros Posted January 21 Author Posted January 21 naravno da kod zena posle 6:2 ide 2:6 pa onda najverovatnije ide lomljenje kravate 1 1
Arkadija Posted January 21 Posted January 21 39 minutes ago, Ros said: naravno da kod zena posle 6:2 ide 2:6 pa onda najverovatnije ide lomljenje kravate zato je ženski tenis pakao za gledanje
Recommended Posts