Jump to content
IGNORED

Australian Open 25 - Down Under Angel's Wings of Jumanji and Renne

Ros

Recommended Posts

• Replies 889
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serena

159

• Lancia

90

• Ros

66

• Shan Jan

40

Posted

Kupus i pečenje slatko pomirenje

• Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
16 minutes ago, Tsai said:

Izvinio se ovaj lik novaku

Nije bas tako delovalo...

• +1 1
Posted

Novakovo pravo da bojkotuje koga hoce i da ne shvata sale, samo je mogao da odvoji jos 10 sekundi na terenu i ne ostavi Kurijera i navijace ko posrane.

Hvala svima na podrsci i sto ste sto dosli, izvini Dzim, nista licno, zbog uvreda na moj racun ne dajem izjave za kanal 9, pozdrav!

Posted

meni je baš super što brani i svoje navijače. i potpuno sam siguran da je iz njegovog tima odmah komunicirano sa Kanalom 9, a da su ih ovi odjebali.

• +1 3
Posted
45 minutes ago, aram said:

meni je baš super što brani i svoje navijače. i potpuno sam siguran da je iz njegovog tima odmah komunicirano sa Kanalom 9, a da su ih ovi odjebali.

Ovaj novinar je rekao da je hteo da se vidi sa svima tj sa celim timom pa su mi rekli kao biće, ali niko se nije javljao, taj neki rad ako se dobro sećam.

Posted

Pa mislim da je jasno da je Novak tražio javno izvinjenje.

Posted
Just now, aram said:

Pa mislim da je jasno da je Novak tražio javno izvinjenje.

Pa izvinio se ovaj, šatro, ja samo kažem™ na temu hjihove komunikacije.

Posted (edited)

Wada odustaje od daljeg gonjenja Ige jer je sve vec dokazano, bio kontaminiran lek za spavanje.

A Simonin kontaminirani suplement joj unistio karijeru.

Jbg nije bila pod Roleks kisobranom :rolleyes:

Edited by Serena
Posted

Znači isto će biti i za Sinera. Jedva čekam da vidim odluke za buduće slične slučajeve.

Posted

Siner je danas imao vrtoglavoce od vrucine Ulio mu dodao carobni napitak sa tribina i bilo mu bolje. Da li se iko zapitao sta mu je smuckao? Kad ih je Novaku doturao gorele su mreze.

Posted

Banjac je Bog, citav minut prica kako De Minor ima brejk loptu za 5:2 pa uzima brejk, servira za mec u narednom gemu, blabla, a lik samo potvrdio brejk... I posle reklama onako smoreno maze Mikelsen servira za ostanak u mecu:laugh: Covek uopste ne prati sta se desava u mecu, strasan je lik

• Haha 5
Posted

Uzbuđen zbog protesta

• +1 1
Posted

naravno da kod zena posle 6:2 ide 2:6 pa onda najverovatnije ide lomljenje kravate

• +1 1
  • Haha 1
Posted
39 minutes ago, Ros said:

naravno da kod zena posle 6:2 ide 2:6 pa onda najverovatnije ide lomljenje kravate

zato je ženski tenis pakao za gledanje