red star forever Posted January 20 Posted January 20 Imao je on dosta prilika da opravdano otjera u onu stvar veliki dio medija ovdje, naročito oko onog kovid incidenta. Mogao je to i Tiley-u da uradi, ali nije. Izabrao je na kraju da reaguje na baš najbenigniju stvar i da ostavi Kurijera kao posranog na terenu. Dobro, možda je to bila kap u prepunoj čaši, možda će ga malo ovo dodatno motivisati, šta znam.
Mil@n Posted January 20 Posted January 20 16 minutes ago, red star forever said: Imao je on dosta prilika da opravdano otjera u onu stvar veliki dio medija ovdje, naročito oko onog kovid incidenta. Mogao je to i Tiley-u da uradi, ali nije. Izabrao je na kraju da reaguje na baš najbenigniju stvar i da ostavi Kurijera kao posranog na terenu. Dobro, možda je to bila kap u prepunoj čaši, možda će ga malo ovo dodatno motivisati, šta znam. Jao šmrc za Kurijera. Zna i Kurijer da to nema veze sa njim, a zna i Novak da ga Kurijer baš mnogo gotivi. Nisi u toku, čovek već poslednje dve godine ne jebe nikoga 2%, mnogo je manje politički korektan, govori šta misli, nikome se ne uvlači, meni se mnogo više sviđa takav. I uopšte nije benigna stvar da se tako prema tebi ponaša novinar televizije koja radi prenose turnira za Australiju. Ovo što su ti rekli za Feda i Nadala je najveća istina ikad, jeli bi im govna dok seru ali ovako nešto nikada se niko ne bi usudio da im izusti. Niti je, slobodno daj neki primer. A minuli rad novinara očigledno ide u prilog tome da je idiot. 1
red star forever Posted January 20 Posted January 20 Ali je li ti vidiš da je to bio "banter" sa navijačima? Zato je još gore kada Novak u objašnjenju kaže "he insulted me"?? Mislim wtf, baš je ispao "snowflake". I da, pratim ga ja sve ove godine i mnoooogo više volim mračnog Novaka od onog što šalje srca, čak sam to govorio svih tih godina jer me ono uvlačenje nerviralo. Ali to ne znači da je uvijek u pravu, i ovaj put nije. 3
Shan Jan Posted January 20 Posted January 20 Nisam ispratio da je bilo i ovo kick him out. Jbg, razumem, sto bi ti onda saradjivao sa takvom TV stanicom? Sta kao da je Federer bio danima zatvoren u Australiji i onda isutiran ko zadnje govno i da posle dodje i da se neko sali tako na njegov racun, kao sve bi bilo ok? To i ne moze da se zamisli, jer niko nije lud da proba tako da se sali sa gospodinom™ Federerom. Ocigledno da "komicar" ne zna gde je fina linija sale i uvrede i da ga je povuklo ludilo srpstva iza njega. Al dobro, nadam se da je to iza svih, ukljucujuci i Novaka. Bilo bi snowflake da i dalje pravi dramu oko toga. A imao je puno pravo da im se posere po TV stanici zbog ovoga. 2
red star forever Posted January 20 Posted January 20 Čisto da se zna - oni to izbacivanje i danas smatraju potpuno opravdanim i smatraju da je sam kriv za to. Ne svi naravno, ali rekao bih velika većina.
Shan Jan Posted January 20 Posted January 20 Nije problem izbacivanje vec tretman tokom njega. Uostalom, oni su ga pustili u zemlju, mogli su da mu zabrane ulazak i posalju ga nazad lepo kuci a ne da ga drze u logoru. Ti ne bi popizdeo da ti zemlja u koju ides ovo uradi? 2
red star forever Posted January 20 Posted January 20 Ma naravno da bih, zato sam i pomenuo ranije da bih se ja iskalio na Tiley-u, a ne na ovom novinaru. I oni smatraju da su prema njemu postupili "po zakonu". Da se razumijemo, to nije moje mišljenje , samo dajem neki kontekst 😁 1
Shan Jan Posted January 20 Posted January 20 Ma naravno ali i ja sam tad bas popizdeo a samo sam nemi posmatrac. Ocigledno je bilo da je upao u klesta lokalne politike i nacrnili ga ni krivog ni duznog plus provlacili kroz procese, tretirali kao nekog ilegalca, te dajemo ti da dodjes, te ne damo na granici, te sudija presudi za tebe, te presudi sledeci protiv tebe. I sve to vreme ga pljuju ko da je dosao da im zagadi svetu zemlju. Australijanci treba ozbiljno da iskritikuju ponasanje drzave tada. 4
stray cat Posted January 20 Posted January 20 Baš bi bila fora sa pobedi Alkaraza pa da opet odbije intervju na terenu. 1
red star forever Posted January 20 Posted January 20 Sinner-u ne može niko ništa, prošetace se do trofeja.
stray cat Posted January 20 Posted January 20 I to je tačno. --- Ja nikad nisam čuo takve pošalice na račun bilo kog sportiste koji je osvajao nekakva prva mesta. Trudim se da razumem da se radi o specifičnom australijskom humoru i da je taj novinar tamo (dole) popularan. Ako bi NĐ trebalo da iskulira tako nešto (kick him out na glavnoj TV koja prenosi AO), onda to znači da je neko drugi u nekoj sličnoj situaciji to već ishendlovao; ali ne mogu da se setim bilo kojeg primera. 1
Fins fleet Posted January 20 Posted January 20 (edited) 1 hour ago, red star forever said: Ma naravno da bih, zato sam i pomenuo ranije da bih se ja iskalio na Tiley-u, a ne na ovom novinaru. I oni smatraju da su prema njemu postupili "po zakonu". Da se razumijemo, to nije moje mišljenje , samo dajem neki kontekst 😁 Pa i jesu postupili prema njemu po zakonu. Nisu postupili prema njemu kao zvezdi. I nisu postupili prema njemu kao prema coveku. Ni tada, ni sada. Tada zbog politike, naravno, a sada jer je ovaj idiot rasisticka gnjida. Kao satisfakciju, ima to sto ce vekovima biti najtrofejniji igrac AO opena. Edited January 20 by Fins fleet
Serena Posted January 20 Posted January 20 (edited) Prosao Siner, aj sad malo nek se kreten sprda italijanskim navijacima (koji nisu nista bolji od cetnika) i neka ih pita dal su se mazali clostebolom Edited January 20 by Serena 5
Serena Posted January 20 Posted January 20 1 hour ago, Fins fleet said: Kao satisfakciju, ima to sto ce vekovima biti najtrofejniji igrac AO opena. To nije dovoljno, sad kad uzme 25. mora stadion Margaret Kort da preimenuju u Novaks Djokovic
Serena Posted January 20 Posted January 20 Jos nesto, Siner kad je aplicirao za vizu jel naveo da se protiv njeg vodi istraga? Kako su ga uopste primili u tu divnu zemlju? Rolex sekta je ugusila medijsku hajku protiv miljenika, a protiv Novaka su duvali svi dok se ceo svet nije zapalio. 2
Recommended Posts