Hele Posted January 19 Posted January 19 4 hours ago, Serena said: Svim Fedal fanovima Novak je kao cir na dupetu i nikada to nece prestati da bude. Neki to uspeju da prikriju i odglume finocu, mnogi ne. Ovo sto je Novak uradio moze samo da poveca taj bolni cir i da i oni koji su se do sad obuzdavali zaurlaju na sledecem njegovom mecu. Nasi se isto ponasaju prema Alkarazu i Sineru, tako da...
Serena Posted January 19 Posted January 19 (edited) 36 minutes ago, Hele said: Nasi se isto ponasaju prema Alkarazu i Sineru, tako da... Ja sam samo rekla da nije dobro sto je Novak ovako reagovao. Nakon svega procitanog shvatam da je reagovo zato sto je ovaj namagarcio njegove navijace. Ne znam da su nasi mediji ovako nesto uradili, tabloidi me ne zanimju. Edited January 19 by Serena
Mil@n Posted January 19 Posted January 19 Ja mislim da je car što je ovako reagovao. A televizija ispred koje onaj imbecil lupeta gluposti neka se ogradi od takvog postupka. 7
Serena Posted January 19 Posted January 19 6 hours ago, Arigato said: Nisam kladioničar, ali volim da pogledam kvote ovako velikih teniskih mečeva kao Đoković-Alkaras i zaista sam iznenađen da je ovolika razlika u korist Alkarasa 1.40-2.90... Ha-ha Imao je i Izner kvotu 11 u mecu protiv Novaka u Brizbejnu pa je na kraju pobedio
Serena Posted January 19 Posted January 19 (edited) 6 minutes ago, Hele said: Pa imaju i oni tabloide. Alo ovaj nije bio u tabloidima. Ne znam sta hoces da kazes Da je ok ovo sto je tip uradio? Edited January 19 by Serena 1
Hele Posted January 19 Posted January 19 Ja samo ukazujem na nase licemerje. Koliko se na primer hejtuje Alkaraz medju Srbima, a da ni ne znaju zasto. Bukvalno sve sto smo zamerali zapadnjacima oko hejta u vezi Novaka, mi sad radimo isto. Dosao je neko novi ko ugrozava ljubimca i krece hejt bez razloga.
Engineer Posted January 19 Posted January 19 Nisam primetio da se hejtuje Alkaraz. A na Sinera su navalili tek nakon dopinga 6
Milošica Posted January 19 Posted January 19 1 minute ago, Engineer said: Nisam primetio da se hejtuje Alkaraz. A na Sinera su navalili tek nakon dopinga Hele nezadovoljan što Nole nije jače podržao studente. 1
Lancia Posted January 19 Posted January 19 24 minutes ago, Milošica said: Hele nezadovoljan što Nole nije jače podržao studente. Smirice se kad nadje decka. 1
Ros Posted January 19 Author Posted January 19 28 minutes ago, Engineer said: Nisam primetio da se hejtuje Alkaraz. A na Sinera su navalili tek nakon dopinga ma jasno. spominjaće ih, možda, kad se igra neki jači turnir. ko prati tenis duže vreme, sve to zna. ovi površni se upravo u to vreme nešto uključe pa imaju osecaj da su svi isti. a srbija ni nema neku tenisku “javnost” koja se bavi ovim ili onim teniserom. 1
Hele Posted January 19 Posted January 19 42 minutes ago, Engineer said: Nisam primetio da se hejtuje Alkaraz. A na Sinera su navalili tek nakon dopinga Udji u prosecan srpski dom. Decko najebo ni kriv, ni duzan. 1
Hele Posted January 19 Posted January 19 17 minutes ago, Lancia said: Smirice se kad nadje decka. Jel ovo treba da bude prozivka? Ako jeste, ne vidim sto...
red star forever Posted January 19 Posted January 19 Pretjerao je Novak s ovom reakcijom, baš je pretjerao. Iz aviona se vidi da je u pitanju šala. Dobro, Dzons možda nema harizmu da to izvede, ali nikakvu lošu namjeru ne vidim.
Serena Posted January 19 Posted January 19 (edited) 24 minutes ago, Hele said: Udji u prosecan srpski dom. Ovo je bila TV kuca koja radi zvanicni prenos sa AO, a ne prosecan australijski dom. Jel ti znas sta pricas? Edited January 19 by Serena 4 1
Recommended Posts