Arigato Posted January 19 Posted January 19 Novak baš deluje takmičarski nastrojeno, posebno na ovom meču protiv Lehečke. Baš se vidi ta kontrola i fokus kao iz najboljih dana i rekao bih da je sigurno nivo iznad, nego što je bio u Šangaju i Rijadu kada je bio slabiji od Sinera. Alkarasu neće biti lako, jer se igra na njemu najmanje omiljenoj podlozi i što preko puta sebe ima ovakvog Novaka.
Arigato Posted January 19 Posted January 19 Nisam kladioničar, ali volim da pogledam kvote ovako velikih teniskih mečeva kao Đoković-Alkaras i zaista sam iznenađen da je ovolika razlika u korist Alkarasa 1.40-2.90... Ha-ha
harper lee Posted January 19 Posted January 19 13 minutes ago, Ros said: nakupilo se. i još udario po publici. taj je bio posebno otrovan 22-e Nekada sam mislio da Novak preteruje u reakcijama na ovakve stvari ali to vise odavno ne mislim. Nivo nedostatka respekta prema coveku koji je jedan od najvecih sampiona u istoriji sporta, ne samo tenisa, je nesto sto nisam video u slucaju nijednog velikog sampiona, ako izuzmemo odnos veceg dela americke javnosti prema nekim crnim sampionima poput Alija ili Ovensa u njihovo vreme. Ne znam kako je Toni Dzons uopste mislio da ovo glupavo patronizirajuce sranje na racun coveka koji drzi maltene sve znacajne rekorde u tenisu i osvojio je doslovno sve sto se moze osvojiti u tom sportu moze da se "proda" kao zanimljiv stos. Ne verujem da je imao zlu nameru, ne verujem ni da Novak misli da je imao zlu nameru, ali sama ideja da ovako nesto izgovoris u mikrofon o najvecem teniskom sampionu u istoriji dovoljno govori o tome kakav tacno odnos prema Novaku taj lik ima u glavi i sta tacno misli o njemu. Ovo jednostavno nije smelo da prodje bez reakcije a Novak je pazljivo izabrao kada i kako ce reagovati da bi postigao najjaci efekat. 8 1 1
aram Posted January 19 Posted January 19 Čitam i komentar neke žene iz publike, kaže da su ih sa Kanala 9 doslovno molili da skandiraju Novaku, da bi ih onda ovaj magarac ismevao. 2
ubibobi Posted January 19 Posted January 19 34 minutes ago, Arigato said: Nisam kladioničar, ali volim da pogledam kvote ovako velikih teniskih mečeva kao Đoković-Alkaras i zaista sam iznenađen da je ovolika razlika u korist Alkarasa 1.40-2.90... Ha-ha Kvote su samo odraz trenutnog stanja uplata na taj meč po kladionicama 1
Filozof manijak Posted January 19 Posted January 19 osim onih inicijalnih, pre nego počnu uplate :cepačdlakenačetvoro: 1
Arigato Posted January 19 Posted January 19 11 minutes ago, ubibobi said: Kvote su samo odraz trenutnog stanja uplata na taj meč po kladionicama Mora i kvota od nekog broja da krene. Ne može biti Novak i neki anonimus van TOP100 da imaju po 1.85, onda bih kuću stavio na Novaka da bih dobio drugu. 2
Mil@n Posted January 19 Posted January 19 10 minutes ago, Arigato said: Mora i kvota od nekog broja da krene. Ne može biti Novak i neki anonimus van TOP100 da imaju po 1.85, onda bih kuću stavio na Novaka da bih dobio drugu. Ne lupa se taj broj tek tako, znaju kladioničari bolje nego iko šta rade, jer svaka i najmanja greška može da im košta kladionice brdo para. Ko je hrabar i misli da su se nešto zajebali uvek može da stavi brdo para na drugu stranu i obogati se... 1
Arigato Posted January 19 Posted January 19 Ne bojim se ja za kladionice i njihove zarade, jer i oni sami nameste kvote da budu u plusu, počevši od toga što daju po 1.85. Znači 15% keša oni trpaju sebi u džep samo na konto odigranog para. Pravedno bi bilo da bude 2.0. Inače, kako god bilo, početne tačke mora biti, a nju može dati samo čovek. Ne može dati svakome po 1.85, jer neki su ogromni favoriti... Koliko favoriti, mora da presudi čovek na osnovu istorije igrača, vuče li neku povredu, je li ga prevarila žena, pa je manje zainteresovan za život, a ne za sport, možda je u svađi sa nekim rivalom, pa je više naoštren da ga dobije itd... Milion solucija.
Shan Jan Posted January 19 Posted January 19 1 hour ago, Arigato said: Nisam kladioničar, ali volim da pogledam kvote ovako velikih teniskih mečeva kao Đoković-Alkaras i zaista sam iznenađen da je ovolika razlika u korist Alkarasa 1.40-2.90... Ha-ha Ako ces da uplacujes na Djoleta radi to odmak jer kad pojuri sad cela Srbija ima da obore njegovu kvotu.
Serena Posted January 19 Posted January 19 (edited) Svim Fedal fanovima Novak je kao cir na dupetu i nikada to nece prestati da bude. Neki to uspeju da prikriju i odglume finocu, mnogi ne. Ovo sto je Novak uradio moze samo da poveca taj bolni cir i da i oni koji su se do sad obuzdavali zaurlaju na sledecem njegovom mecu. Edited January 19 by Serena 2
Recommended Posts